אחות בטיפת חלב

hala1

New member
אחות בטיפת חלב

שלום לכולם נכון שלפעמים האחות בטיפת חלב וכל הרופאים שהולכים אליהם מעצבנים?? לא באמת הם מאד מעצבנים האחות בטיפת חלב החליטה שאמיר לא אוחז בשתי הידים שלו ז"א התנועה שעושים ילדים עם הידים לא יודעת איך אומרים בעברית והוא כן עושה ואני אמרתי לה אבל בשניה שהיא אחזה בו היא חושבת שהוא מיד יעשה ואם לא אז הוא לא עושה את זה בכלל והיא לא הקשיבה לי בכלל רציתי לשאול על עניין ההקאה ..האם יש ילדים מקיאים יותר מילדים אחרים?? ולמה בדרך כלל מקיאים חוץ מקור ובעניין הדיסה האם אפשר להוסיף לחלב בכל המנות?

הי ../images/Emo142.gif

אין ספק שלפעמים נתקלים ברופאים ואחיות מעצבנים ובורים. אני נתקלתי באחות טיפת חלב שלא היתה אחות פגייה והבנתי מה ההבדל מהאחות שבדרך כלל אנחנו הולכים אליה בטיפת חלב שכן היתה אחות בפגייה ומבינה עיניין... זו גם הסיבה שחוץ מחיסונים ולפעמים שקילות אני פשוט לא הולכת למעקבים בטיפת חלב אלא רק במכון התפתחות. לגבי השאלות שלך - על איזה סיטואצייה של הקאה את מדברת ? , אצלנו בגיל קטן יותר (עכשיו בת שנתיים) הייתה מקיאה כמעט כל פעם שלא היתה מרגישה טוב .. תנסי להסביר יותר את השאלה.. בגדול יש ילדים שיותר רגישים ויש כאלו שפחות ,ואלו שרגישים נוטים יותר לתופעות כמו הקאה.. תזכירי בן כמה הילד שלך בקשר לדיסה , על כל דיסה רשום מאיזה גיל , אני הייתי מוסיפה בלילה , השאלה למה את מוסיפה דיסה , בגלל ערך קלורי? הכוונה שלי - אם את לא רוצה לצורך העלאה במשקל אז למה לכל המנות? אם כן למטרה זו אז אין בעייה... מקווה שקצת עזרתי... רעות

sagil1

New member
תנסי להדגים לו איך חונקים אחות טפ"ח....

וטב טוב סתם אני לא מטיף לאלימות, רק שככה היא תוכל לבדוק טוב טוב אם הוא תופס בשתי ידים... (את הצוואר שלה). לפעמים יש להם כוונות טובות ודרך נוראית להביע את זה ... לפעמים הם לא רואים את הכל וספקטים לגבינו ההורים (כי מי לא מתגאה בילד שלו ...) אז לקחת בערבון מוגבל.. את הרי עם הילד ורואה כל הזמן מה הוא עושה, מה הוא מסוגל, מה הוא מצליח, וגם מה עדין לא.. ועל מה צריך לעבוד איתו. יש להם כוונות טובות , ולפעמים הם מעצבנים.. נכון.. לא להתרגש יותר מידי. דיסה? אנחנו הוספנו מגיל מאוד קטן לכל ארוחה שהם קילבו (חשוב רק להתאים את הפטמה למידת הסמיכות) הקאות? זה מכל מיני סיבות, אולי לא עיכלו משהו טוב, אולי וירוס, אולי סתם לא טעים להם, אולי ליחא, אולי אם זה מבקבוק אז אכל יותר מידי (מתוך נטיה שלנו ההורים שכל עוד לא אומרים די אז אפשר לתת עוד קצת...)... יכול להיות המון סיבות. שווה גם לעקוב מתי בעיקר הוא מקיא, בוקר, ערב אחרי אוכל, לפני אוכל מצבים שאחד מכם רחוק מידי (אולי נסיון למשוך תשומת לב...) אם נראה לך שילדך מקיא יותר מאחרים.. שווה לבדוק, ללכת לרופא ילדים שלו , שאת סומכת עליו ולספר לו ולבוא מוכנים לענות על שאלות, כמה זמן זה נמשך האם היה שינוי בתזונה וכו' וכו'...)

../images/Emo6.gif

באמת הזכרת לי שאצלנו שהיתה לזיו ליחה היתה קבוע מקיאה... איך הזכרון שלנו סלקטיבי לא יאומן....

hala1

New member
היי

העניין הוא שאתמול אמיר הקיא 4 פעמים ..לא הבנתי למה ..אחרי ההקאה הוא בכה כי רצה לאכול..ז"א כל פעם שהקיא הוא אכל מיד אחרי ...לפני שבועיים בערך זה קרה למשך יומיים הלכנו לרופא והוא אמר שאין כלום אבל אמיר לקה שנזלת שמהילדים שחיכו בתור...שבועיים טיפלתי בו ..אם זה ממשיך ז"א ההקאות..אני בטח אלך.. הדיסה אני מוסיפה לערך קלורי ותוספת משקל

יש אחיות גם מהסוג הזה.. לי יש אחות

טובה, שהלכה איתנו והדריכה ולא נלחצהוהלחיצה כול איחור התפתחותי. הקאה- נושא כאוב.. עד היום בגיל 3 הוא רגיש. גם במקרה ליחה הוא מקיא, כשהיה קטן יותר בעת בכי חזק הוא היה ישר מקיא. . הייתי מוסיפה דיסה בכול חלב גם להעשרה קלורית וגם להסמכה כדי לעזור לבעית הפלטות והקאות.

למעלה