אחותי

Horny black

New member
אחותי

אני דלוק על אחותי כבר כמה שנים )נראה לי שגם היא עליי( ואני חייב לעשות אותה, איך אני גורם לה לזרום איתי?

Blomberg 8

New member
נצל"ש. לבאגבסטר...

שלום ובוקר טוב. עקב ההודעה שמעלי נזכרתי שכתבת פעם על נושא מידה של קירבה גנטית בין אח ואחות המונע בדר"כ תשוקה מינית ביניהם. כתבת אז (לאחרונה, בתגובה לסיפור על סקס עם אחות), שדווקא הקירבה הגנטית הזאת עשויה לההפך לעיתים למקור תשוקה במימדים שלא יתכנו בין אחרים. אם אני זוכר טוב ציינת שלאחר פורקן מיני של סקס בסיטואציה הזאת קרוב לוודאי שמי שחוה זאת לעולם לא יגיע לרמה זו עם אחרת. <סוף ציטוטים לא מדוייקים> ובכן, הנושא מעניין ומסקרן אותי מאד. אשמח אם תפנה אותי למאמרים מקצועיים העוסקים בנושא. תודה.

bugbuster

New member
זו השערה מצידי, ואינני יודע בדיוק

האם המישגל הזה הוא כל כך בלתי ניתן להשוואה בערכיותו.
הביולוגיה עצמה מגבילה אותו מבחינת הסבירות למיפגשי גנים רציצאטיביים שברגיל לא יפגשו. אין לי מאמרים רבים בנושא, שלדעתי עדיין בחיתוליו, אבל אפנה אותך למאמר שפורסם בהארץ לפני כשנה בשם נפש אחות. הוא דן בתינוקות שהופרדו מקרוביהם בינקות, דהיינו לא עברו את תהליך "ההחתמה," או "ההטבעה," וליכשניפגשו בבגרותם אחרי שחיפשו את קרוביהם הביולגים היו גם דיווחים על תשוקות מיניות חזקות כולל קיום יחסי מין. ניתן להשיג את המאמר בארכיון הארץ תמורת תשלום.
באחרונה מצאתי מאמר לא רע כפתיח באתר האייל הקורא מאמרו של דובי קננגיסר לגבי המחסום הביולוגי לגילוי עריות מדרגה ראשונה (50% קירבה גנטית,) המעלה את המחקר שנערך בקיבוצים לגבי מיעוט חתונות בין בני המחזור, והמביא גם שתי הפניות כמדומני.
ממליץ לך על החוברת האבולוציה של האהבה שיצא בהוצאת משהב"ט בסידרה אוניברסיטה משודרת. אין בה דבר לגבי גילוי עריות אלא במרומז.
כמוהה, כך גם הספרות הביולוגיה הפפולרית נותנת רמזים לגבי המשיכה לדומה מחד, והמחסום ביפני הדומה מידי מאידך, והוא מחסום ההחתמה. זוהי חלק מהראיה הניאו- דרווניסטית על פיה הכל גנים. "הגורו," להשקפה זו הוא פרופ. ריצ'רד דוקינס, וספר המופת שלו הגן האנוכי שווה המלצה גם אם איננו עוסק בנושא כמובן. את ריצ'רד דוקינס תמצא במדפי בספרים של מדע פפולרי.
תחום נוסף שתצטרך לחפש בו היא כמובן האנתרופולוגיה.
המילה לגילוי עריות באנגלית היא INCEST כך שראה מה האינציקלופדיות אומרת במונח הזה, או מראי מקום אחרים.
(היזהר מאתרי הפורנוגרפיה, הם אלימים ממש!)

Blomberg 8

New member
וואלה, רב תודות

איך אמרת? "אין לי מאמרים רבים בנושא"... אלא שאני חשבתי על מאמר אחד או שתיים ברשת ובינתיים יצאתי מפה עם לו"ז מפוצץ במשימות לחודש הבא... (אולי כולל התנסות אישית. לך תדע...) יאללה לילה טוב וסוער לך ולכולם.

למעלה