אחותי

קרנושה

New member
אחותי../images/Emo10.gif ../images/Emo140.gif

הצטערתי מאוד לשמוע!! יודעת שזה לא שלך... אך גופך לא מבחין בכך!! וליבך רחב...כל כך רחב! מעריצה אותך על נחישותך ואומץ ליבך והתמדתך!! עוד יהיו ימים טובים מאלה! אני אוהבת אותך!!
 
אני מצטערת../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איך,מתי זה קרה? רק שבוע שעבר היא אמרה לנו על ההריון. אני מרגישה ש48 שעות האחרונות זה חלום רע בשבילי דרדסית מחבקת אותך,מצטערת איתך בוכה איתך וכואבת איתך מצטערת בשבילך ובשביל רונית
 

מירבי*

New member
../images/Emo24.gifמחבקת אותך יקירה../images/Emo24.gif

מחכה לשמוע ממך מה קרה.. היי חזקה..
 
מאוד מצטערת שלא נכנסתי..../images/Emo7.gif

היו לי שלושה ימים מאוד קשים, הבטה עלתה ועלתה כמו שצריך ואז יום אחד היא נסוגה כמעט בחמישים אחוז הכאבים של אותו לילה לפני בישרו לי הרגשה לא טובה אבל חשבתי שכך מרגישים ובכל מקרה בוקר שלמחרת הייתי מוזמנת לביקורת, אז ראינו שהבטא ירד, ד"ר ארליך ניסה לעודד ואמר שגם ככה שהיה בטא חיובית בהתחלה הוא הרים גבה בגלל טיב העוברים והוא אמר לפעמים ניסים מתרחשים אבל כנראה שהם לא שרדו אותם עוברים את ההפשרה וההחזרה כמו שצריך הוא אמר שאני הוכחתי את עצמי בכניסתי להריון שגופי בכל כוחו קלט אותם אך כנראה שלא היה להם צאנס, מה אומר ומה אספר אני ורונית היינו מאוד שבורות ביום שישי חגגנו את ההריון ואת הבטא העולה בשמחה כל כך גדולה ורונית כל כך היתה נרגשת אחרי שמונה שנים פתאום לשמוע על הריון של עוברים שלה..זה היתה מכה לא קלה עבורה, ואני בסך הכל כאבתי איתה מאוד וכמובן גם את כאבי הפיזי, קבלתי מהרופא הודעה להפסקת טיפול כמובן עדין אנחנו במעקב אחרי הבטא היורדת, הכאבים קשים התכווציות וכאבי גב לא קלים אבל נשרוד את זה, בינתים רונית החלה טיפול של פרגונל וכ´ להכנה לשאיבה כמובן לעוברים טריים, הרופא שאל אותי אם אני מעונינת בהפסקה, ואני סרבתי בכל תוקף, ממשיכים קדימה באופטימיות שבפעם הבאה זה יצליח כמו שצריך, רונית שמחה לשמוע שאני לא רוצה הפסקה(אף אל פי שאמא שלי כועסת עלי כי אני נראיית מאוד חיוורת ודי חלשה מכל העניין של הטיפולים ברצף...אבל אני לא מוכנה להפסיק!!) התחלתי משהו וברצוני להגיע למצב שלרונית יהיה תינוק בעוד שנה, אני לא אוותר בקלות. מצטערת שלא כתבתי עד כה, כי הכאבים הפיזים והנפשים היו קשים מדי, מחכה כעט למחזור ומיד מתחילים טיפול של טריים תחזיקו לי אצבעות ותתפללו בשבילי ובשביל רונית שהפעם זה יצליח!! אמן!!
 

מירבי*

New member
את גיבורה אמיתית דרדסית../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך, אני קוראת ומתמלאת הערצה אליך, את מקבלת את הדברים נכון כל כך ומצליחה לראות את חצי הכוס המלאה... אני בטוחה שרונית ובעלה מבינים איזה מזל גדול נפל בחלקם שאת היא הפונדקאית שלהם. הרשי לעצמך להיעצב, זה אנושי וצריך את זה כדי להגיע לטיפול הבא נקיה מכאבי הלב. בהצלחה יקירה
 
תודה מירבי על העידוד, אפילו דומעת

מעט...שרואת את שכתבת, אתם יודעים מה בואו אפרט לכן מעט, נכון הילד הזה הוא לא שלי, אבל כל פעם שדברתי עם רונית בימים האחרונים הרגשתי את כאבה כאילו הוא כאבי, כאילו איכזבתי אותה כלומר גופי איכז שלא הצליח לאחוז בהם בכוח, מרגישה מן כישלון כזה ש´ל גופי למרות שיודעת שזה לא אשמתי שהעוברים לא היו חזקים דיי לשרוד, אבל יכול להיות שגם הדמעות ומצב הרוח הוא גם מההורמונים שאני לוקחת כבר שלושה חודשים ברציפות גם הם משפיעים, אבל מה שטוב אני יודעת שאני לא אשבר אני אדם חזק, שתמיד בחייו הולך מול המטרה ולא נותן לעצמו ליפול, וכן רונית מקסימה כל כל ומעודדת למרות העצבות שלה והיא מודעת לזה שאני ממש נחושה להמשיך וכל הזמן אומרת שמזל שמצאנו האחת את השניה.
 
שלחתי לך מסר דרדסית

ורוצה שוב להגיד שהצטערתי הרבה הרבה לשמוע שההריון נפל. זה ישמע לך בטח מצחיק,אבל הרגשתי שזה עוד כאב שלי, אני בטוחה שאת ורונית תצליחו. דרדסית-לדעתי האישית- את צריכה לקחת לך חודש הפסקה,על מנת שהגוף שלך ינוח מההורמונים הקשים האלו. את צריכה מנוחה טיפה גם לעצמך,את שלושה חודשים לוקחת הורמונים ובטיפולים רצוף. אני יודעת שאת רוצה בכל זאת להמשיך את הטיפול,ואני בעצם מבינה אותך,וכל הכבוד לך. מה שנשאר לי להגיד:תשמרי על עצמך......
 
תודה ענת מתוקה../images/Emo140.gif

על העידוד על המסרים המחממי לב.. אני אשמור על עצמי מבטיחה, את הטיפולים ממשיכה חייבת בשבילי ובשביל רונית, לנוח יהיה לי מספיק זמן אחרי שאלד להם את אותו תינוק מיוחל, הצבתי לעצמי מטרה ועד שלא אגיע ליעודה לא מוותרת, אפילו אם זה יהיה כרוך החוסר מנוחה לגוף. והכי חשוב רק טוב לכולנו
 

milanat

New member
דרדסית, אני מאוד

מצטארת שהריון הזה נפל. תשמרי על עצמך! תנוחי קצת! מאחלת לכם בהצלחה רבה בהמשך. מילנה
 

א י נ ס

New member
קראתי בפוריות. אני בשוק.

כל כך מצטערת דרדסית. תשמרי על עצמך היטב. המטרה חשובה, אבל בריאותך הפיזית והנפשית חשובות יותר. תשמרי על עצמך למען עצמך ולמען ילדייך ולמען בן זוגך. שלא תדעו יותר לעולם אכזבה וצער כזה.
 
תודה בנות על העידו והתמיכה..../images/Emo140.gif

הנה משהו שכתבתי היום מקווה שתבינו ותאהבו שקשור למה שאני מרגישה... מי לא חש בכאב מי לא ידע כשלון הכאב בנו חורש תלמים משאיר בנו סימנים שלא נעלמים גם לאחר החריש והפריחה מקווה שאולי עוד כמה ימים שהכל יגליד ויתחדש כמו הסתיו המכין הכל לחורף המנקה חטאי עבר,ומכפר על מגע מיותר יודעת אני שדרכי לא קלה ואולי לי עוד מצפה דרך עקלקלה ניסיתי לשמור על אופטימיות קלילה ניסיתי להפנים את אותה הרגשה נוראה את אותה תחושה של תבוסה חייבת לדלג על אותם רגעים ומצבים עכורים ולהמשיך להביט לימים יפים יותר מלאי תקווה ואופטימות מבטיחה....מרימה את הראש ומביטה קדימה מקווה להצלחה ברורה יותר בפעם הבאה... <תודה על ההקשבה והתמיכה, על המסרים החמים והחובקים, עד לפעם הבאה תודה שנה נפלאה, והמון הצלחה לכולנו
>
 
דרדסית יקרה../images/Emo24.gif

מזדהה עם כל מילה שכתבת...... ואני רק רוצה להזכיר לך:שתמיד אחרי ימים רעים יש ימים יותר טובים. יהיה טוב,ותאמיני בזה. ותמיד סוף של משהו-הוא התחלת דבר חדש..... לי אישית יש רושם שמישהו למעלה בוחן את רמת הסף שלנו..... אל תשכחי את זה:יהיה טוב,וזה בטוח. יהיו ימים עוד יותר יפים,ועוד יותר מוצלחים עם סיפוק גדול.
 
למעלה