אחותי, תקציר

מייקי69

New member
לא, לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רק לא את כל הנושאים של היומיים האחרונים !!!!!! רק לא שוב !!!!!! טוב, תודיעו לי כשיעבור! אני מחכה בחוץ!!!!!

אני אנסה ../images/Emo13.gif

אז ככה: גלית איבדה חבר יקר אני מכינה את עצמי, על הגב של הפורום, לקראת בואו של השד ומה עוד? קיבלנו מחזור בשעה טובה וחקרנו את נטיותיו המיניות לעומק ואם כבר עומק – און&און בדק אזורים גיאוגרפיים אחרים בגוף לשימוש יומיומי והוא מופתע לטובה! יש לנו רבי בפורום שמנסה לתקן חטאים גילינו מי מאמין באלוהים, מי מאמין במספרים, מי מאמין באחותו של.. ועוד כמה אמונות. בין השכן למשטרת ישראל – אש לי לא מבינה מה היא עושה כאן אטיוד שוב שולח ידיים אחותו מראה לנו את הציצי של הנפש דינה מודיעה לנו מה היא שונאת הגיע לכאן עוד מישהו שיושב בשורה הראשונה עם דניאל ואטיוד, עם שקית עגבניות אחותו של שמעון מתגרשת פרח מתרגשת מייקי משתפכת סינדרלה לא יודעת מה לעשות עם הנעל שלה הבת של ענת חזרה! אפשר להרגע.. אני חושבת שזהו..

תקציר היומי המעוגל בלי פינות-אלוהים

היה פה. היה ל"ג בעומר כמובן מדורות, ילדים אובדים, ענת אחת דואגת לגוזלית עם גברברים, דיאבלו שגונב תפוחי אדמה מפיותיהם של ילדים רכים בשנים, היה דיון מרתק ואינטימי מאד על סקס ומחזור על נקביה של אישה און און עושה סקס בלי כפפות של גניקולוג אבל השוטה רצה נורא לדעת מה הרופא מנפק יחד עם המרשם לבית מרקחת.(אולי כפפות?) היו כמה קריאות נואשות של שמעון עם הרמקול, על עזרה ממשית לאחותו,אבל אפחד לא שמע אותו בהתחלה ,היו עסוקים נורא במדורות ובמה אני עושה פה, ומה עושה לי האינטרנט. סופטי יצא באזהרה ממלכתית על גברים האורבים לטרף הנשי התמים. אשלי פעמיים יצאה החוצה, אתמול למירון עם 600 שוטרים ,לא בחרה אפחד. הבטיחה היום מקצה שפורים,אבל בינתיים שוכבת פצועה בקרב ואף חובש לא מגיע להציל אותה. וכאשר כבר דג דן בא, היא מתפשט והיא גונבת לו את הבגדים. דינה התוודתה שהיא שונאת שיש כאלו שיודעים יותר טוב ממנה מה טוב בשבילה. היה דיון כואב של בוקר על מוות ,אובדן והתמודדות. פסי לא רוצה כנפיים,אבל מוכנה שיהיו לה כמה מלאכים בנשמה. ואפילו אפילו אלוהים ביקר פה היום או לפחות נציגו עלי אדמות.

מייקי69

New member
תודה רבה על ההתחשבות

אפשר לחזור? או שאני אמשיך להתייבש במדרגות עד שמישהו יקרא לי?

איך איך יכלו לשכוח????

אני לא שכחתי אני בטוחה שעכשיו פחות כואב לך נתראה ביום חמישי מתגעגעת ענת

למעלה