אחותי ילדה בת!!

shandror

New member
אחותי ילדה בת!!

מקסימה ביום שבת - והייתי איתה בלידה! היה מקסים! אחרי הלידה המון בני משפחה התקשרו לפלאפון שלי! ובירכו אותי על הלידה!! כאילו אני "אמא" שלה! הרגשתי פתאום בתפקיד אמא של אחותי! מצחיק עצוב , מחייב? אני לא יודעת איך לאכול את זה המיילדת כשראתה אותי נכנסת לחדר לידה - שאלה בפרצוף עקום : "מי את?" כאילו איזה זכות יש לי להיות פה ? בעלה כאן ואת לא אמא!! אחרי שהסברנו לה שאין לה אמא!! ואני אחותה - ואת כל הסיפור של הלידה הראשונה שלה,] לפני שנתיים וחצי כשאמא שלי גססה מזדרון ליד - אז היא כבר הסתכלה עליי בצורה שונה!~! יותא נחמדה ומקבלת!! אבל העיקר שיש לנו תינוקת מההת!! קבלו תמונה של ציור גוף שעשיתי עליה כמה ימים לפני הלידה!

קינגית7

New member
מזל טוב!!!!!!!!!../images/Emo95.gif

נשמע כמו חויה מדהימה ובלתי רגילה. רק שיהיו בריאות, שתיהן (וגם את).

לונה..

New member
../images/Emo95.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

הרבה נחת

efratushb

New member
מזל טוב...../images/Emo95.gif

והציור גוף מהמםםםםםםםםם באמת מקסים... ווושוב מזל טוב...

HIIII SHANDROR.....

הנה אני רואה אותך גם כאן... מזל טוב יקירה. יוווו...איזה כייף.אני זוכרת כמה התרגשתי כשאפרתו'שש ילדה .... אמנם לא הייתי איתה בחדר לידה (אבל הייתי בלידה אחרת ...מ-ד-ה-י-ם- !!!) בקיצור..באמת מזל טוב.

vered51

New member
מזל טוב...../images/Emo65.gif

איזה אושר לקרוא בשורות טובות..... אני מאחלת הרבה נחת וכיף לה שיש לה אחות כמוך אושר ובריאות למשפחה ורד

S u n n y 1

New member
מזל טוב ../images/Emo90.gif

איזה רעיון יפיפיה ואיזה ציור !... נכנסתי ללינק שבחתימה שלך כדי לראות עוד ציורים, יש לך מתת אל אדירה, את מציירת מדהים.

למעלה