אחותי בפאניקה...

Ed Hunter

New member
אחותי בפאניקה...

אחותי הקטנה בת ה9 ניכנסה היום לפאניקה של החיים כששמעה על מה שקרה ם רמדיה ועל הילדים שמתו... אין יל מושג איפה היא שמעה את זה כי כעיקרון אל בדיוק נותנים לה לראות חדשות, כנראה דיברו על זה בביה"ס... קיצר היא ניכנסה לפאניקה בגלל שהיא יודעת שכשהיא היתה קטנה היא גם אחלה רמדיה, והיא בכתה היום חצי יום בגלל זה ועד עכשיו היא קצת לא מצליחה לחזור לעצמה... וזה ממש מוזר לי מצד אחד ומצד שני דווקא אני יכול להבין מאיפה זה בא. כל המידע שילדים קטנים יש להם בהישג ידם הוא מידע שרוב רובו הם לא מצליחים לנתח ולהבין בצורה נכונה וזה מה שגורם לכל האי הבנות האלה ואחרי זה לטראומות... בקיצור אני ממש מקווה שמחר היא תצא מזה... אין לי מושג למה כתבתי את זה, כי אין בזה שום מסר ושום כלום.... סתם רציתי לשתף...

*superstar*

New member
זה נורא מה שעשו לתינוקות האלה..../images/Emo7.gif

בגלל בעיות כשרות "שכחו" להוסיף ויטמין B2... יופי.. יהודים מפגרים
*דיד*

Ez sLeeP

New member
מה הקשר ליהודים?

למה להדביק תוויות?!.. יש נטייה ליצור מוצרים חדשים, ולאחר שנים מספר לגלות שבעצם יש קצת בעיות עם המוצר. יפה לנו, בני אדם מפגרים.

*superstar*

New member
הם היו צריכים לשנות חלק מהמרכיבים

בגלל בעיות של כשרות נדב... איפה עוד אתה רואה את זה חוץ מאצל היהודים הכל יכולים?! *דיד*

Ed Hunter

New member
אממממ זה לא בדיוק מה שכתבת...

הילדים שאוכלים את האוכל סויה הזה הם ילדים שיש להם אלרגיה לחלב וילדים במשפחות דתיות מכיוון ששאר תחליפי החלב הם לא פרווה ולא כשרים... מה שקרה זה שמסיבה מסויימת שעדיין לא ידוע נעלם ויטמין B1 מהתחליף מזון על בסיס סויה... זה פרט ממש חשוב! לא כל המזון של רמדיה הוא פגום אלא רק זה שעל בסיס סויה וזה המזון היחידי של קונצרן רמדיה שמיוצר בגרמניה...

למעלה