להלן ההצעות של הבלון המעופף
ואם יתחשק לו,אולי אח"כ הוא ייזכר בעוד משהו-אבל בתנאי שלא אקרא לו בלון מעופף. זא ככה- מחברת וכלי כתיבה ממש מיותר ,אפילו אם אתה אחיו של נתן זך,אין סיכוי שתהיה לך שניה של כתיבת שירה.אז מיותר מאידך פלפון עם סוללה חדשה וטרייה ,יכול להיות תחליף מודרני לשירי האהבה של המחברת מכתבים לאמא ועוד.(מומלץ 2 סוללות,כי אסור להטעין). זה גם עוזר לאמא לבוא לקחת אותך מהתחנה המרכזית. מאד חשוב לכבות אותו כל הזמן. כי באמצע מסדר המפקד שהפלפון מצלצל,מביך עד אימה ומשאיר אותך עונש שעתיים ביציאה לחופשה. לא משתלם. משחה נגד שפשפת-אפילו שתיים. ובעניין זה, נוח יותר עם תחתוני בוקסר- והמבין יבין. אפרופו לבנים ובגדים- ללכת עכשיו לפני הטרונות לחנות של ציוד צבאי ולקנות מספיק זוגות גרביים צבאיות-כי מה שמקבלים מהצבא מספיק בדיוק לשלשה ימים (בלי ילד), ואח"כ אתה נדון להלך מסריח ומטונף. לכן- קריטי גרביים ועוד קריטי מספיק גרביים לשבועיים בבסיס , ותעשו את החשבון לבד. בעניין הגופיות, שצה"ל ילך עם ירוקות, כדאי להביא שוב, מספיק לשבועיים, אמא שלי מעדיפה לבנות כי אז היא שמה אותן באקונומיקה אני חושב כדי שיצאו לבנות וגם מבשלת אותן בכביסה, מה שהייתה שמחה לעשות גם לגרביים שלי, ולי-אם לא הייתי דוהה בהרתחה. לא רק פלסטרים, גם קצת תרופות בסיסיות, של שלשול שלא יהיה למשל, וכאב ראש של סבתות, כל מה שקשור בהגיינה אישית וכלי רחצה כולל דיאודורנט, כפכפים זה קריטי למקלחות, מגבת כדאי להביא נוספת לזו שמקבלים בבית. פנס קטן עוזר במטווחי לילה ולמצוא חפצים בחשכת האוהל. ציפה במקום שק שינה, מה שמאפשר שינה נטולת פשפשים קרציות וסתם זיעה של מישהו אחר. כסף קטן!!!! השק"מ לא פורט שטרות. שעון עם סטופר-מאד חשוב, למדידת הזמנים, שהרי נמדדים על שניות ולא על דקות. סיכת ביטחון בשביל שהכומתה לא תיפול. זהו- בשלב זה...בשביל עפיפון-בלון מרחף זה הרבה מידע ברור.