אחותו של שקספיר

AYELET1

New member
אחותו של שקספיר

דיברת כמה פעמים על מעופפים, בלונים ואסטרונאוטים למינהם. ובכן, לי יש אחד מהזן הזה. בעצם יותר מאחד, בהחלט יותר, אבל הזה שמדובר בו, עומד להתגייס ביום ראשון הקרוב. לשאלתי, למה הוא זקוק, הודיע הבחור ש... כלום. הכל נותנים. אז בכל זאת, מנסיונו של בנך ואולי מידע אישי (ולא איכפת לי מאלו עוד מקורות
) - טיפים בבקשה!!! למה זקוק ה"ילד" ההולך לטירונות???? ואם לגליה, שבנה מתגייס בקרוב, יש טיפים נוסםפים- אשמח. ואם יצטברו טיפים, אשים אותם בדף הקהילה , להחכמת הדורות הבאים.

AYELET1

New member
ולינק בעניין שקיבלתי

מטל קר,אחת ממנהלות פורום פמיניזם

AYELET1

New member
ולינק נוסף מטל קר

לבנות. שימו לב, שחלק מהכתוב אצל הבנות רלוונטי לבנים, אך משום מה, אינו מוזכר כלל בחלק זה!

AYELET1

New member
מדובר באתר מעניין, הכולל מס´

טלפון של קציני העיר ועוד ועוד

להלן ההצעות של הבלון המעופף

ואם יתחשק לו,אולי אח"כ הוא ייזכר בעוד משהו-אבל בתנאי שלא אקרא לו בלון מעופף. זא ככה- מחברת וכלי כתיבה ממש מיותר ,אפילו אם אתה אחיו של נתן זך,אין סיכוי שתהיה לך שניה של כתיבת שירה.אז מיותר מאידך פלפון עם סוללה חדשה וטרייה ,יכול להיות תחליף מודרני לשירי האהבה של המחברת מכתבים לאמא ועוד.(מומלץ 2 סוללות,כי אסור להטעין). זה גם עוזר לאמא לבוא לקחת אותך מהתחנה המרכזית. מאד חשוב לכבות אותו כל הזמן. כי באמצע מסדר המפקד שהפלפון מצלצל,מביך עד אימה ומשאיר אותך עונש שעתיים ביציאה לחופשה. לא משתלם. משחה נגד שפשפת-אפילו שתיים. ובעניין זה, נוח יותר עם תחתוני בוקסר- והמבין יבין. אפרופו לבנים ובגדים- ללכת עכשיו לפני הטרונות לחנות של ציוד צבאי ולקנות מספיק זוגות גרביים צבאיות-כי מה שמקבלים מהצבא מספיק בדיוק לשלשה ימים (בלי ילד), ואח"כ אתה נדון להלך מסריח ומטונף. לכן- קריטי גרביים ועוד קריטי מספיק גרביים לשבועיים בבסיס , ותעשו את החשבון לבד. בעניין הגופיות, שצה"ל ילך עם ירוקות, כדאי להביא שוב, מספיק לשבועיים, אמא שלי מעדיפה לבנות כי אז היא שמה אותן באקונומיקה אני חושב כדי שיצאו לבנות וגם מבשלת אותן בכביסה, מה שהייתה שמחה לעשות גם לגרביים שלי, ולי-אם לא הייתי דוהה בהרתחה. לא רק פלסטרים, גם קצת תרופות בסיסיות, של שלשול שלא יהיה למשל, וכאב ראש של סבתות, כל מה שקשור בהגיינה אישית וכלי רחצה כולל דיאודורנט, כפכפים זה קריטי למקלחות, מגבת כדאי להביא נוספת לזו שמקבלים בבית. פנס קטן עוזר במטווחי לילה ולמצוא חפצים בחשכת האוהל. ציפה במקום שק שינה, מה שמאפשר שינה נטולת פשפשים קרציות וסתם זיעה של מישהו אחר. כסף קטן!!!! השק"מ לא פורט שטרות. שעון עם סטופר-מאד חשוב, למדידת הזמנים, שהרי נמדדים על שניות ולא על דקות. סיכת ביטחון בשביל שהכומתה לא תיפול. זהו- בשלב זה...בשביל עפיפון-בלון מרחף זה הרבה מידע ברור.

AYELET1

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

יכנס לדף הקהילה ולתיקו של האסטרונאוט...

ולא לשכוח עזרה ראשונה שניה ושלישית

חוץ מאיזה כדור לשלשולים או כאבי ראש, נא לקחת גם כמה פלסטרים, שזאת העזרה הראשונה. העזרה השניה היא עזרי תפירה, במקרה שנקרע המכנס או ביגוד אחר. ועזרה שלישית - נייר טואלט, שתמיד חסר שם, ועוזר גם לעניני אף נוזל. בהצלחה.

mamachika

New member
לגבי כלי כתיבה

וזה מנסיוני כחיילת ולא מנסיוני כאם (לבת שלי יש עוד 16 שנים וקצת
). אם הוא יהיה חניך תורן, מאוד מומלץ שיהיו לו כלי כתיבה. אני ממליצה על פנקס ספירלה קטן, כזה שיכול להכנס בקלות בכיס החולצה + עט פיילוט. את העט כדאי לשפצר לפנקס - קושרים מיתר דק לספירלה, את הקצה השני משחילים לתוך מכסה העט (ה"ראש" של המכסה מתפרק, משחילים את המיתר לחור שיש בצד, עושים קשר ומחזירים את הראש). המהדרין גם שורפים את שני הקשרים, רק צריך להקפיד שיהיה מיתר מספיק ארוך. עוד דבר שהיה מאוד שימושי גם לבנות אבל בעיקר לבנים (לפחות כשאני הייתי בצבא) זה כל דברי השפצורים למניהם. אז כתוב שמקבלים - אז מה? בדר"כ בצבא אין מספיק ומה שיש זה לא מי יודע מה. חוץ מזה שכדאי לצאת מתוך נקודת הנחה שלדברים יש נטיה "להעלם" אז ספיירים לא מזיקים. חבילה קטנה שכוללת אזיקונים בגדלים שונים, כמה מטרים של מיתרים בעוביים שונים, סכין חיתוך, מצית, איזולירבנד, טסטר, אטמי אזניים, גומי תחתונים (בשביל גומיות). שיהיה בהצלחה ובקלות!

למעלה