אחושילינג מציק

הדרומית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif

לא יפה, אבל הצחקת אותי רצח עם המשהו טוב

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shimon16

New member
אחושילינג מציק

מה קורה אנשים יש לי שאלה ככה
לפני איזה שבועיים אני וחברה שלי בת 16 עשינו ככה התמזמזות משהו טוב, והיא אמרה לי , ראסמי בא לי לעשות את זה עכשיו איתך. אז הבאנו קונדומים וזה, והתחלנו להתמזמז משהו טוב, ואז כשניסינו להכניס את זה לתוך הנרתיק שלה זה לא נכנס, וכאב לה מאוד כשניסינו להכניס. טוב מאז ניסינו עוד פעם ואז זה שוב לא עבד ושוב כאב ! אני מקווה שתעזרו לי תודה משמעון

אני אלמד אותך פתגם!

מה שלא עובד בכוח, עובד בעוד יותר כוח!!!!!!!!!!! סתאאם לא במקרה הזה,(אלה אם זאת מישהי שאתה לא מכיר...) פשוט תנסה לחמם אותה יותר לפניי ושתעזור לך! שתפתח את הקפ"ק, שתכוון אותך. היה מישהי עם בעיה דומה רק שאצלה זה מחליק

מכיר את זה...

קרה לי כמה פעמים... אתה צריך להבין שהחור של אישה - ובמיוחד בתולה!!! - הוא צר מאוד... אתה צריך לגרום להתרחב, אתה עושה את זה ע"י החדרת אצבעות... בהתחלה אחד... לאחר מכן שתיים... ולבסוף שלוש... לאחר שלוש אצבעות האישה מספיק מגורה והחור מספיק התרחב כדי שהיא תיהיה רגועה ותוכל להחדיר (וגם אז זה יהיה קצת בעייתי)... אבל זה יהיה שווה את זה!!!...

../images/Emo52.gifיה גנבה!!!!

וואלה סבבה שושי אם ככה את עושה וגונבת לי מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

liorplot

New member
מה שלוש?! איך שלוש!?

אם אני מפנק את חברה שלי עם שתי אצבעוץ, אחרי כמה דקות זה כבר כואב לה בדפנות...

Gum Cigarettes

New member
הטריק הכי ישן בספר.

תקנה לה מתנה קרם גוף (לא על בסיס שמן (!), ככה שאם תשתמשו בקונדום לייטקס אח"כ הוא לא יקרע), ולפני שאתה "מפנק" אותה עם האצבעות שלך תמרח אותה בקרם גוף שקנית לה (עדיף שזה יהיה קרם גוף עם ריח טוב.. זה יותר.. ממ... סקסי (?) ), ובעיקר על האצבעות שלך וה"אזור" המדובר. אני דיי בטוחה שזה יעזור.

liorplot

New member
זה לא שהיא לא רטובה מספיק או משהו..

להיפך... ואני לאאגרסיבי מדי.... אני הכ עדין בעולם! סיכה יש... כנראה שזה מהמתיחה של הנרתיק... בלי קשר, כבר התמרחנו לנו בשמן תינוקות כמה פעמים.... לא צריך את זה בדיוק... כנראה שפשוט יש לה כוס פיצפון... :)

Gum Cigarettes

New member
ממ...../images/Emo13.gif

אם זה באמת ככה, אז פשוט תקחו את זה לאט. וכששניכם תהנו מהסקס ולא יכאב לאף אחד, אתה תהנה הרבה יותר... "if you know what i mean..."

למעלה