אחולי שנה טובה

אחולי שנה טובה

השעה שלוש בלילה ואני עם חום גבוה ובכל זאת רוצה לאחל שנה טובה לכם חברי מחדר 40 סליחה מראש מכל אלו שאכח מן הסתם מפאת אורכה של הרשימה לפרתי המתוקה שתמשיכי להכיל את כולנו בתוכך ושיהיה לך רק טוב לרמי 40 שתמשיך לרוץ ותמשיך לאהוב להילי שלי ליטוף קליל על הקרחת ומאחלת לי שתמשיכי להיות חברה שלי לנענע שתמשיך לצייר ולהיות אינדיאני לנצח לטאי וחוצי שתמשיכו לאהוב מתוקים למורגן שתמשיך לאייר ולהיות חמוד לטיפ שיתגשמו כל משאלותיך עיינים שלי לדבי שנת לימודים פוריה למיקה 38 -עזיזה יקרה שלי - שתעבור עליך שנה קלה לפרחחית שלי שיהיה לך בהצלה בבגרויות וחיים טובים ותמשיכי לשגע אותנו למימוש שתמשיכי להיות לנו למשענת בשעת דחק ומצוקה לדמיגורנישט לא לא אל תדבר יאלללה תתפשט כבר נו לנועה קוקיות כוכי זיי מיר גזינט אונד שטרק ותמשיכי לשמור על הבועל שיהיה לנו בריא וחזק לחלומית המתוקה שתמשיכי לחלום ולא תחליטי לנו פתאום לחזור לחלם לקרקפת החביבה שיהיה לך רק טוב ושימשיך להיות לך אויר צלול לעופר ממ שתהיה לנו כבר מנכ``ל לנוריתי המתוקה שיהיה בהצלחה בלימודים ובעבודת הדוקטורט למאיה שתהיה לך שנה טובה למרות שאת חושבת שאני כועסת אני לא לנאן שנת בריאות ואושר לחן מהבוקר שנה נהדרת לוולפי יקירי רק טוב כמובן לגוגי שחושב שאני לא אוהבת אותו אז שתמשיך לשגע לנו את כל נערות הצ`ט ושאבא שלך יבריא מהר ויו דיי להיום אם אזכר בעוד אוסיף מחר מתחילה להרגיש כבר סחרחורת אז ביי לכם ביינתים חמודים ובאמת שנת שלום שלוה הכי חשוב בריאות לכולכם אוהבת אותכם אופפי

חן.

New member
תודה

תודה על ברכה חמה,לבבים רבים אדומים בחוזר, ושתהיה שנה חדשה בלי וירוסים.

אפרת.א

New member
אוווופפפפפפיייי מתוקתי :))

אופפיייייייי מתוקתי מרגישים נשמה שלי - שהיית עם חום... אפילו פסיק לא היה , שמעו אותך מתנשמת בכבדות ``וואללה, רגע, את מי שכחתי...אוףףףףףף`` חחחחחחח הציצו לך...:)))) אכן - מכילה את כולכם בתוכי - בשמחה ואהבה... אוהבת אותך מתוקתי - את שובבותך, את שנינותך, את יופייך. שתהה לך שנה הכי מהממת שאפשר - - מאחלת לך ולכולנו את אשר אני מאחלת לעצמי...!!!

למעלה