אחוז ערבים במדינות עירופה

Goldust

New member
אחוז ערבים במדינות עירופה

למישהו יש נתונים על אחוז ערבים/מוסלמים בכל מדינת אירופה? תודה

TrigATUSA

New member
יש המון בכולן, ממש אי אפשר לעשות

צעד בלי לדרוך על איזה ערבי שעומד שם. אני באופן אישי ממליץ להגר לאירן. הם לא ערבים (לא בצחוק)

Woking

New member
שלום רב

זה נכון שאני בנבצרות זמנית, אבל לא ידוע לי שהפורום הפך למכון מחקר. אני בטוח שתמצא מקום יותר מתאים לשאלה שלך. שלום, ותודה. שאלות ענייניות יתקבלו בברכה.

noy2222

New member
יש המון ערבים בעירופה

רובם אפילו לא מחצי האי ערב... noy

Woking

New member
וזאת ההודעה האחרונה בשרשור

הפורום מיועד לשאלות ולתשובות. לכל השאר יש עוד פורומים.

TrigATUSA

New member
ולמה לא תיתן לנערים להשתעשע מעט?

מה כבר יש לנו בחיים המשעממים שלנו?

Woking

New member
כי לא לכל אחד יש חוש הומור

יש לנו כבר פורום חברתי אחד, ואין שום סיבה ליצור לו תחרות. הפורום הזה, מה לעשות, נועד להיות משעמם. אני מעריך מאוד את כל מי שמשקיע מזמנו ומרצו בכדי לענות על שאלות, אבל מי שעושה את זה, שיעשה את זה עד הסוף. אני מסכים שיש אנשים שלפעמים לא יודעים איך לשאול, אבל לא חייבים לענות. גם כשדברים נאמרים בהומור לפעמים הם לא מובנים על-ידי הצד השני, ואז במקום לקבל תשובות אנשים נגררים להתלהמות. אני שב ומבקש, אם אין משהו ענייני להגיד, הכי טוב זה להתעלם.

temuchin

New member
הידעת?../images/Emo198.gif

בצרפת יש חוק האוסר על עריכת מחקרים ואיסוף מידע על בסיס אתני ולכן אין נתון רשמי. (יכול להיות שהסיבה היא שבפעם האחרונה שהם אספו כזה מידע הגרמנים בסיוע משטר וישי עשו בו שימוש.......) בכל מקרה יש כאן הרבה פחות ערבים מבארץ, אם זה מה שמטריד אותך.

Goldust

New member
תגובה שלך

גרמה לי לחייך. ועוד הינך מביא כמשל מדינה "פרו ישראלית ידועה" בדמותה של צרפת. אני מציע לך לערוך מחקר לראות כיצד נוהגת הולנד במאבק מול האיסלאם הפונדמנליסטי החודר אליה. לגופם של דברים, אני חושב ששאלתי רלוונטית לגבי כל ישראל שמתכנן להגר לאחת ממדינות אירופה. שאלתי התייחסה למדינות החברות באיחוד האירופאי, לגבי צרפת אין בכלל שאלות, הכל ברור ממזמן.

Woking

New member
../images/Emo18.gif

שים לב היטב! הפורום אינו מיועד לדיונים פוליטים. אני מבקש שתקרא בעיון את תקנון הפורום לפני שאתה כותב כאן שוב.

temuchin

New member
צרפת ידועה כמדינה פרו צרפתית../images/Emo9.gif

ופועלת לקידום האינטרסים שלה למרות (שומו שמיים) שהם לא תמיד זהים לאלו של מדינת ישראל. ככל הנראה מפריעה לך ה"צביעות" של ממשלת צרפת. תן לי לרענן את זכרונך: מדינת ישראל שיתפה פעולה עם המשטרים האפלים ביותר, כולל המשטר הגזעני ביותר מאז המשטר הנאצי (אפרטהייד). אני לא מתכוון לערוך מחקר על הטיפול באיסלאם (ואם כן, אז בטח שלא ע"י פרסום הודעות בפורומים בבקשה למתן נתונים סטטיסטיים). גם לדעתי ישנה בעיה עם מהגרים שאינם משתלבים באירופה, אבל אפשר להרגיש את הגזענות בין השורות בהודעה שלך. אני הייתי מעריך שאתה עולה מבריה"מ לשעבר (שגיאות כתיב, בעיה בשימוש בה' הדיעה, פורום מפלגת שינוי, ועוד.) , דווקא אדם כמוך אמור להיות רגיש לביטויי גזענות. בהצלחה במחקרך,

Woking

New member
בעיה בהבנת הנקרא

הפורום אינו מיועד לדיונים פוליטים.

למעלה