אחוזי רייטינג..

Ben LeVi 232

New member
אחוזי רייטינג..

שלום, אני צופה קבוע בסדרה ועניין אותי לדעת מהם אחוזי הרייטינג/הצפייה הגבוהים ביותר וגם הנמוכים ביותר שנרשמו עד כה לסדרה, יש למישהו מושג? תודה

lunaluna

New member
מזמן מזמן הגענו ל12 % רייטינג

ואני לא יודעת אם זה עלה מאז כי לא בדקתי

ואוווווו זה המון!!!! ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

כל הכבוד!
ואם כבר יש פה אנשים מההפקה, אני אנצל את זה בכדי לשאול כמה שאלות-
אם נגיד באחד מהימים שחקן חולה, והוא מודיע יום או יומיים לפני שהוא לא יגיע ליום הצילומים. מה עושים עם הסצינות שלו באותו הפרק שאמור להצטלם באותו היום שאליו הוא לא יכול להגיע?
האם "דרסט" הפקות מתכננת להפיק עוד טלנובלה אחרי "משחק החיים"? האם לשם שינוי תהיה אי פעם טלנובלה שהכוכבים בה הם ילדים ולא מבוגרים?

Ben LeVi 232

New member
יש למישהו תשובה לשאלה של el angel?

כי השאלה ממש מסקרנת...או שמא זה לא היה ממש מישהו מההפקה?

dht160

New member
טלנובלות

מיודעת טלנובלה חדשה לערוץ וויה. איפשהו לראת מרץ 2004. ערוץ הילדים רוצה לעשות טלנובלה שפונה לקהל שצופה בקטנטנות ובגלל שזה ילדים אז יש להם קצת בעיה כי יש חוקים על השעות שמותר להם לעסוד ווכ. לכן דיברו על לצלם בחופש הגדול אבל אני חושב שזה קצת נדחה לאור המצב הכלכלי של חברות הכבלים והקיצוצים אבל זה יהיה השנה. יש את הטלנובלה בערוץ 2 עוד מעט ויס בודקת אופציה לגירסה ישראלית למורידם. האם דרסט תעשה את אחד מאלה ? סביר להניח גיא

lunaluna

New member
יש לי תשובה לאחת השאלות

אני יכולה לענות על השאלה הראשונה כי זה כבר קרה: אם אחד השחקנים חולה והוא אמור להצטלם אנחנו מעבירים את הסצנות שלו ליום אחר. אנחנו לא מצלמים פיזית פרק ליום אלא רק בתיאוריה. כלומר מבחינת כמות הסצנות שמצולמות ביום זה פרק אבל בעקבות שיקולים הפקתיים אנחנו מצלמים לרוחב 10 פרקים במשך 10 ימים. ולכן אם אחד השחקנים חולה אנחנו מעבירים את הסצנות שלו ליום אחר כשאפשר. לפעמים אי אפשר כי הסצנות חייבות להצטלם באותו יום בגלל העריכה או שיקולים כספיים אחרים ואז אותו שחקן מגיע חולה וההפקה עושה הכל כדי שהיום שלו יהיה קצר והוא יוכל לחזור למיטה כמה שיותר מהר. ברוב הפעמים אפשר... בקשר לשאלה השניה אני לא יכולה לענות כי אני עדיין לא יודעת. ההפקה היחידה שאני יודעת בביטחון שדרסט עושים אחרי משחק החיים היא טלנובלה קצרה לערוץ תכלת. כל השאר עוד לא סגור. אבל אני בטוחה שזאת לא תהיה הטלנובלה האחרונה.

ללונה-לונה ../images/Emo167.gif

תראי, זה לא שאני לא מאמין לך, אני פשוט רוצה להיות בטוח... מה בדיוק את עושה בהפקה של "משחק החיים"? אני פשוט רוצה לדעת כדי להיות בטוח

נזכרתי...

אני חושבת שלירון פעם הייתה חולה כי בכמה פרקים היה לה קול שכאילו היא מצוננת.....

למעלה