אחוות רוכבים
חברה אני קצת לא מבין אתכם?
או שאני לא מבין בכלל...
לפני כחודש פתאום היתעוררו כאן רוכבי עקיבא לשעבר...(ובינהם אני) ... זה התחיל בחיפוש אחרי עקיבא המיתולוגי... המשיך בנוסטלגייה.... וכרגע ניקבע מועד לאימון נוסטלגי עם כל הרוכבים.. אגב אוכבים שלא היתאמנו אצלו גם הוזמנו... והם לא הוזמנו כי אנחנו נחמדים..( הרי כמה אמרו כאן שאנו סתם אנשים סתם רוכבים שחונכו אחרת ) הכוונות שלנו היו טהורות וחיוביות כי באמת ראינו מה המצב כאן בפורום.... אחרי פירסום האימון לרוכבי עקיבא השאירו ליכמה רוכבים( כניראה רוכבים עם רצון לראות רצון ללמוד) שהם מאוד ישמחו להיצטרף לאימון(טיול אנו זקנים 40+)וישמחו לראות מי רכב אצל המאמן הנ'ל. הגבנו בחיוב ובשמחה למטרת קידום הענף התחברויות של קבוצות חדשות . יאמר לזכות רן רוד שהוא מייד הבין מה קורה והרים את הכפפה ייצר עימי קשר למטרת כתבה על עקיבא.ולטובת הענף. אך בניגוד למה שחשבנו הקיפו אותנו כמה אנשים :איך אתם מדברים בפורום......את מי מעניין עקיבא.....הוא הרי מת
))... חונכתם כמו חיילי מרינס........ את מי מעניינת הנוסטלגייה..... צר לי ליידע אתכם ללא נוסטלגייה אין הווה ומן הסתם אין עתיד!!!!!!!! למרות הקטילות שקיבלנו אנו עדין נשמח לראות רוכבים מכל הגילאים ומכל המינים ביום של הטיול הנ'ל(ביו 25/12-30/12) תלוי מתי יהודה גרשוני יגיע לארץ.(הוא ייעלב אם תשאלו מי זה יהודה גרשוני
))) יש לנו רצון עז להרים את הענף כי הוא בדרך למטה ללא מצנח
ושוב לרוכבי עקיבא למי שיש תמונות מתקופת עקיבא מוזמן לשלוח למייל שלי אני הפיק חוברת ליום המפגש. לעידכון עקיבא נמצא בטורנטו חי ונושם אנו עושים כל מאמץ לאתר אותו גונן סנטהואז ואנוכי. מקווה שהבנתם את המסר אותם אלו ששאלו וענו למה הפורום כך!!!! בכבוד רב רהב בר מבני עקיבא. ותחשבו על זה::
)))))
חברה אני קצת לא מבין אתכם?