שלחי הודעה באייס אהבת חיי!%@&
M MaStuLa76 New member 15/6/07 #50 ../images/Emo203.gifשלחי הודעה באייס אהבת חיי!%@&../images/Emo99.gif
ח חן XD New member 15/6/07 #48 ../images/Emo221.gif יוני בלוך בואי הכל עליי כל עליי כל עליי את דואגת יותר מדי חחח אני לא יודעת איך קוראים לשיר הזה
../images/Emo221.gif יוני בלוך בואי הכל עליי כל עליי כל עליי את דואגת יותר מדי חחח אני לא יודעת איך קוראים לשיר הזה
L lililulu New member 15/6/07 #62 דילב יש לך את הדיסק של סינרגיה?../images/Emo12.gif כי אלפי זוגות עיניים ויחד נתגבר זה לא שירים מוכרים כל כך...אני חושבת שרק מי שיש לו את הדיסק מכיר אותם
דילב יש לך את הדיסק של סינרגיה?../images/Emo12.gif כי אלפי זוגות עיניים ויחד נתגבר זה לא שירים מוכרים כל כך...אני חושבת שרק מי שיש לו את הדיסק מכיר אותם
נ נופר בוסקילה New member 15/6/07 #56 ../images/Emo20.gifקיצצר חברות וחברים שיירה הכי יפה פהה יאלללה ביי
M MaStuLa76 New member 15/6/07 #66 ../images/Emo203.gifאתןןןןןן יודעות ש....../images/Emo12.gif חמי רודנר רוצה לעשות סיבוב הופעות מזרחי? קראתי את זה באיזה כתבה שבוע שעבר. D; חע, הוא מתחבר לזה ורוצה לעשות איזה דיסק אחד מזרחי חחחח אבל יענו בסגנון של זוהר ארגוב .
../images/Emo203.gifאתןןןןןן יודעות ש....../images/Emo12.gif חמי רודנר רוצה לעשות סיבוב הופעות מזרחי? קראתי את זה באיזה כתבה שבוע שעבר. D; חע, הוא מתחבר לזה ורוצה לעשות איזה דיסק אחד מזרחי חחחח אבל יענו בסגנון של זוהר ארגוב .