אחוות אופנוענים...

• פותח הנושא reneg
  • פורסם בתאריך

reneg

New member
אחוות אופנוענים...

יש משהו אחד שאני כן אוהב בתל אביב (בין המון הדברים שאני שונא), וזאת אחוות האופנוענים... ראיתי (ולא פעם או פעמיים) אופנוע\קטנוע שנתקע לצידי הדרך וכל אופנוען\קטנוען שעובר מציע את עזרתו ומתעניין בבעיה... דבר קטן שגורם לי לחיוך כשבחיפה האחווה היחידה היא ציפצוף או היבהוב אורות אחד לשני...

tooli

New member
זה באמת דבר יפה

וגם להזכיר לאחרים להדליק אורות אגב הבהובים הם הרבה פעמים סימון למשטרה בדרך

Miss Mor

New member
יש את זה בכל מקום

גם בחיפה!!! וזה לא בגלל שהייתי בחורה על אופנוע... זה בהחלט דבר יפה ומרגש ושלא יגמר לעולם...

tooli

New member
זה עניין של חברה

כשאתה מיעות נרדף אתה נוטה לעזור לאחיך בצרה. זו הסיבה היחידה שאני מחזיק בגללה ערכת עזרה ראשונה קטנה בתיק מיכל

reneg

New member
לא נתקלתי בזה בחיפה...

אחרי 4 שנים עם אופנוע... נעשה ניסוי... אני יעמוד לי אופנוע "תקוע" ואת תעמדי ליד אופנוע "תקוע" ותראי שלך יעצרו הרבה יותר... (יש לך מייל)

reneg

New member
לא נתקלתי בזה בחיפה...

אחרי 4 שנים עם אופנוע... נעשה ניסוי... אני יעמוד לי אופנוע "תקוע" ואת תעמדי ליד אופנוע "תקוע" ותראי שלך יעצרו הרבה יותר... (יש לך מייל)

tooli

New member
דבר ראשון

לי זה קרה ועצרו לעזור לי ודבר שני אולי בגלל האחווה הזו הרבה פחונים לא אוהבים אותנו ועוד אומרים שהאופנוע הוא כלי אנטיסוציאלי ומפחדים לאנחנו זוממים משהו הרי איך אפשר להיות חברים על הכביש

waveslike

New member
בארצות הברית יש נפנוף מיוחד לשלום

בין האופנוענים ,וכשאופנוען אחר נותן לך לעקוף אותו אתה שולח רגל שמאלה בתור תודה, זה נותן הרגשה טובה כשאתה על הכביש שם. שאתה לא לבד.

reneg

New member
אז בואו נעשה משהו ישראלי...

משהו בין כל רוכבי הדו...

מיצו

New member
גם אצלנו יש נפנוף מיוחד לשלום

כמו בארצות הברית, כאשר מישהו לא נותן לך לעקוף אותו, אתה עוקף אותו באכזריות מימין, נכנס בפתאומיות לנתיב שלו תוך כדי בלימה על סף סטופי, מביט במראה כדי לראות את הורידים מתנפחים לו בגרון, ומנפנף לו לשלום את ניפנוף האצבע האמצעית. כרובי, למה אין אייקון של זובי? יענו "זובי אני אתן לך לעקוף יא כלב בן כלב חתיכת אוכל מסמרים פחנועיסט גועל נפש אמאשלך פוסטמה יא חריין יא בן תפלוצת הפחמן קושלאימאשלך לך חפש תחברים שלך יא זבל אנושי יא חרא! לך, לך חפש מי ינענע אותך יא אידיוט מסריח אתה לא רואה שאני נוסע מאחוריך במאתיים ואתה מפריע לי בעקיפה יא נבלה סרוחה יא בן משתרמטת עם בהמות יא טפו כוסאמממממק ערס!!!"

קוליVFR

New member
מיצו, עדיין לא אדיש לתופעה? ../images/Emo12.gif

אני כבר מזמן לא מקלל ולא מתעצבן ובטח שלא מצפה מהשמאלי שיהיה לרשותי ממש הגזמה! שיזוזו ? מה פתאום ? למה מי מת ? תן לעקוף איזה שעתיים...ואחר כך אולי יעשו טובה... אולי לעיתים אני רואה במראה יחידי סגולה, שמיד אחרי שהם שומעים אותי חולף על פניהם, (מימין לצערי) הם נזכרים וזזים.. מקבלים קצת פרופורציה מי הם.. וכמה הם תקועים כמו קוץ בתחת. אבל גם זה נדיר...

big_foot

New member
גם אני לא מתרגש מנהגים שמאלניים

אבל קבל ח.ח על אוצר המילים

JonnyBoy

New member
../images/Emo6.gif ואל לנו לשכוח את הקוד המקורי,

ועתיק היומין שנכתב בזמנו של המלך יואל השני ע"י mitke ומיצו

מיצו

New member
אההה! טוב להיזכר בימי קדם!

קרעת אותי עכשיו! מי כתב את זה? אני? כרובי, אולי זה הזמן למשוך את כל פניני החוכמה (לאו דווקא שלי, של כולם) וליצור דף קהילה? מי יודע עוד כמה זמן נוכל לגשת לפורום הישן? לך תדע, אולי מחר תיסגר עבורנו הדלת האחורית?

מיצו

New member
מי? זוהר ארגוב? או הרבי מלובביץ´?

או שמא מדובר בפאג´רו החדש שנראה כמו צעצוע של סיפור 3?

למעלה