אחה"צ טובים

Genevieve

New member
אחה"צ טובים

אני רואה שדי שומם כאן היום, כולם עסוקים =) אז מה שלומכם, איך מתקדם לו השבוע שלכם? התחלתי לי, בחסדו של ה' את השנה הראשונה שלי באוניברסיטה, למרות שעד עכשיו היה לי רק שיעור אחד עקב השביתה. וזהו...רק רציתי לחלוק קצת =) "אשא עיני אל ההרים מאין יבוא עזרי עזרי מעם ה' עושה שמים וארץ אל יתן למוט רגלך אל ינום שמרך: הנה לא ינום ולא ישן שומר ישראל: ה' שמרך ה' צלך על יד ימינך: יומם השמש לא יככה וירח בלילה: ה' ישמרך מכל רע ישמר את נפשך ה' ישמר צאתך ובואך מעתה ועד עולם" תהלים 121:1-8 זה פרק די ידוע, אבל הרגשתי צורך לשים אותו כאן ולחזק אתכם קצת. פן תשכחו שיש מישהו ששומר עליכם 24 שעות ביממה. המשך שבוע מבורך, אחים ואחיות יקרים.

salt of earth

New member
תודה יקירתי ../images/Emo140.gif

איך היה היום הראשון? הלכת לאיבוד כבר
גם לי היה היום הראשון אבל מעט הרצאות יחסית, אבל מחר יש לי מלא הרצאות שלא מושפעות מהשביתה

Genevieve

New member
חח =))

דווקא לא הלכתי לאיבוד=) השיעור היחיד שהיה אמור לי להיות היום התבטל, וגילינו את זה רק כשהגענו לכיתה כבר חיחי...

salt of earth

New member
וואי חבל ../images/Emo2.gif

ללכת לאיבוד זה היה בציניות חח מי הולך לאיבוד באונ' חיפה זה כמו טרמינל גדול איך אני שונאת את השבוע הראשון עם כל סוכני המכירות והאגודיסטים שמחלקים פלאיירים ודברים סתמיים. מחר אין שום השפעה של השביתה עליי, אני לומדת כרגיל
שזה אומר שתראו אותי מעט לכן תשמרו על הפורום. אם כבר
תראו איזה חוצפה הילדים האלה: תלונה הוגשה למשטרה ע"י כנסיית הבשורה הלטינית בגין זריקת אבנים עליה והמשטרה עצרה שני נערים נוצרים דווקא
שאמרו בחקירה כי סתם היה משחקים
איזה חוסר חינוך רבנא יהדיהום ויהדי אהילהום
http://www.alarab.co.il/view.php?sel=00028206 איזה כיף שמישהו מגיב אליי אחרי כמה דקות ספורות, פעם ראשונה זה קורה לי בפורום
בלון|

Genevieve

New member
חחח

המון בהצלחה מחר, דווקא כל הדוכנים שלהם וה"הטבות" שלהם מקנים אווירה נעימה יותר בכניסה, פחות שומם ומפחיד.. אולי כשהם יתגברו אז הם יבינו מה מותר ומה אסור לעשות. Salvete!

salt of earth

New member
הנוצרים רוצים שהכנסייה תטפל בפשע

طبقا لنتائج المسح التي أجريت مؤخراً يرى الغالبية العظمى من رواد الكنيسة انه على الكنيسة ان تعالج مسالة الجريمة ، لان من أولويات الكنيسة الصلاة والتوجيه والدعم ورعاية الوالدين وبناء علاقات والاقتراب من الإفراد كافة. ُنفذ البحث من قبل أجهزة الإعلام المسيحية ، بالإضافة إلى جمعية أمل وشرطة لندن وسوف ينطلق بمؤتمر صحفي يوم الاثنين 22 تشرين الأول الجاري. أكثر من ثلاثة آلاف عضو ورئيس كنيسة في المملكة المتحدة قالوا إن الجريمة والعنف يجب أن يكون من أولويات الكنيسة التي تخاطب بها . حديث لمدير راديو مسيحي: إن الكنيسة لها تأثير كبير لتقوية العلاقة في الحياة العائلية وتخلق مجتمع سلمي ، ولا يجوز ان تقف الكنيسة مكتوفية الأيدي بينما الحالة تزداد سوء . ومن خلال هذا البحث أكد مدير شرطة المدينة رغبة الكنيسة التدخل لإيجاد الحلول للجريمة والعنف المتزايد والعمل مع شرطة المدينة والمجتمع على تخفيض العنف والجريمة . לפי סקר שנערך בין המאמינים אשר פוקדים את הכנסייה נמצא כי הרוב רואה כי מוטל על הכנסייה לטפל בסוגיית הפשע כי מהתפקידים של הכנסייה היא התפילה וההדרכה והתמידה להורים ולמשפחות, וליצור קהילה תומכת. נאמר כי לכנסייה יש השפעה אדירה לחיזוק הקשרים במשפחות וליצירת חברה שוחרת שלום ואי אפשר שהכנסייה תעמוד מנגד כאשר מצב הפשיעה מחמיר. מנכ"ל המשטרה הדגיש את רצון הכנסייה להתערב כדי למצוא פתרונות לפשע המשתולל ולשתף פעולה עם ההנהגה והמשטרה כדי להוריד את רמת הפשע.
מה אתם חושבים? זה מתפקיד הכנסייה לעשות זאת? ומה היא יכולה לעשות לפי דעתכם?

למעלה