אחהצ טובים... שיהיה סוף שבוע משוגע לכולם!
ע ענתי_המתוקה New member 26/7/02 #2 אחה"צ טובים ...../images/Emo166.gif../images/Emo3.gif ובלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה....... סופשבוע מדהייייייייםםםםםםםםםםםם לכולנו!!!!
אחה"צ טובים ...../images/Emo166.gif../images/Emo3.gif ובלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה....... סופשבוע מדהייייייייםםםםםםםםםםםם לכולנו!!!!
G GALI02 New member 26/7/02 #15 ברור...../images/Emo8.gif כולם מוזמנים אליי היום לאבטיח קר... עם/בלי גבינה בולגרית...
ע ענתי_המתוקה New member 26/7/02 #7 ../images/Emo12.gif חחחחחח פרצוף מצחיק... וואלה הכל טוב אצלי...מה איתך??? ומה שמעת על עיניי?
ע ענתי_המתוקה New member 26/7/02 #16 הכל יכול להיות......./images/Emo8.gif זה ייתכן... זה אפשרי...... כל עוד אנחנו כאן שרים!!!!
R raistlin23 New member 26/7/02 #5 ואללה שיהיה רק טוב! תהנו כולכם!!!! אנחנו חיים מסוף שבוע אחד לשני - אז תנצלו את הסופשבוע הזה ותקרעו את העיר(חיפה)
ואללה שיהיה רק טוב! תהנו כולכם!!!! אנחנו חיים מסוף שבוע אחד לשני - אז תנצלו את הסופשבוע הזה ותקרעו את העיר(חיפה)
ע ענתי_המתוקה New member 26/7/02 #8 שייייייייקקקקקקההה???????? אתה פה ואין שלום??????????? ואי ואי אני צריכה להעלב מזה????
ע ענתי_המתוקה New member 26/7/02 #14 weeeeeeeeeeeeee ../images/Emo6.gif לא נעלבת ממך מותק.... אז מה המצב איתך? איך עבר עליך היום? אילו תלונות יש לך ביום שישי ה-26/7 על העיר חיפה?
weeeeeeeeeeeeee ../images/Emo6.gif לא נעלבת ממך מותק.... אז מה המצב איתך? איך עבר עליך היום? אילו תלונות יש לך ביום שישי ה-26/7 על העיר חיפה?
R raistlin23 New member 26/7/02 #19 לי אף פעם אין תלונות על כלום.... כזה אני - אדם נוח.... והיום עבר בסיידר - קמתי מוקדם - הלכתי ללמוד - חזרתי - הולך לישון עוד מעט - ובלילה טרנמינל here i come אני הולך לשתות את עצמי לדעת
לי אף פעם אין תלונות על כלום.... כזה אני - אדם נוח.... והיום עבר בסיידר - קמתי מוקדם - הלכתי ללמוד - חזרתי - הולך לישון עוד מעט - ובלילה טרנמינל here i come אני הולך לשתות את עצמי לדעת
ע ענתי_המתוקה New member 26/7/02 #20 כן כן....... בכל מקרה תעשה חיים היום שמעת????????????? ולך לישון שיהיה לך כוח לערב ,מה אתה עוד עושה פה?
כן כן....... בכל מקרה תעשה חיים היום שמעת????????????? ולך לישון שיהיה לך כוח לערב ,מה אתה עוד עושה פה?
R raistlin23 New member 26/7/02 #21 כן כן 2 ...... אני יודע שאת מנסה להפתר ממני נה נה נה נה נה לא כל כך בקלות!