אחד נכנס למסעדה רומנית. זיוי [סיפור שיהיה באמת]
ה הגונה בנמל New member 23/5/02 #13 רונית בת השלוש.... שאלה את חברתה (גם היא בת שלוש) "את יודעת שלדני יש בולבול כמו במבה?" - מה ?! קטן כמו במבה ??? "לא... מ-ל-ו-ח כמו במבה !!!
רונית בת השלוש.... שאלה את חברתה (גם היא בת שלוש) "את יודעת שלדני יש בולבול כמו במבה?" - מה ?! קטן כמו במבה ??? "לא... מ-ל-ו-ח כמו במבה !!!
ז זיוי בת New member 23/5/02 #8 תקראי ליהודית תקראי למומי תקראי למי שאת רוצה זה לא יעזור לך: השואה זה לא כסף. זיוי [רומנית שפה קשה]
ה המתחילן מהמלין New member 23/5/02 #9 רק לא יודית ........אני מתחנן. כל עונש אחר יתקבל באהבה. וחוצמיזה לא מספיק לי... כל אחד והמספיקות שלו.
רק לא יודית ........אני מתחנן. כל עונש אחר יתקבל באהבה. וחוצמיזה לא מספיק לי... כל אחד והמספיקות שלו.
ה המתחילן מהמלין New member 23/5/02 #15 את רושמת? בצֶל - 150% בשמש - 360 מעלות בגשם - 120 קמ"ש ביום סגריר - אני סגור - לא יוצא בכלל מהמיטה. בלילה - מקסימום מספיקות בפול ווליום. בחג - 50 ק"ג בשנה מעוברת - טון ורבע. בראש חודש - 30 מלימטר. בצום גדליה - אני לא מספיק כלום. היספקת לרשום?
את רושמת? בצֶל - 150% בשמש - 360 מעלות בגשם - 120 קמ"ש ביום סגריר - אני סגור - לא יוצא בכלל מהמיטה. בלילה - מקסימום מספיקות בפול ווליום. בחג - 50 ק"ג בשנה מעוברת - טון ורבע. בראש חודש - 30 מלימטר. בצום גדליה - אני לא מספיק כלום. היספקת לרשום?