אחד על אחד!

ערן1987

New member
אחד על אחד!

זוכרים את המשחק הזה? אם לא אז הנה החוקים הפשוטים: אני נותן שם של אמן ואתם צריכים לבחור שיר אחד בלבד שלו.

כן, אתם קוראים נכון - אתם צריכים לבחור את השיר האהוב עליכם ביותר של אותו אמן. אחד בלבד.

אז מי במשחק הפעם? לא פחות מאדל, הזמרת המצליחה ביותר בעולם בשנה האחרונה, שכמו שאתם רואים בתמונה המצורפת היא חוגגת עם כמה חברים חדשים ולא נראה שהיא מתלוננת על כך.

אז.. מהו השיר של אדל שאתם הכי אוהבים?

אבישי ר

New member
בלי ספק - Rolling in the deep

Hometown Glory

השיר הכי מרגש שלה בתכלס. כופל את כל הבלדות שלה לטעמי. יש הרגשה שבאלבום השני הלכה עם הקו המוזיקלי של השיר הזה ועשתה אלבום שלם שמורכב כמעט כולו מבלדות בסגנון, רק שהם היו הרבה פחות טובים מהשיר הזה.
בגדול השירים הכי אהובים עליי שלה הם השירים היותר קיצביים שלה כמו
Rumour has it, Cold Soulder ו-Rolling In The Deep(שאותו אני ממש לא מסוגלת לשמוע ולמרות שאני ממש אוהבת אותו, ירד לי ממנו והוא נמאס עלי ברמות).
באלבום השני יש רק שני שירים שקטים שאני אוהבת והם Set Fire To The Rain ו-Turning Tables מה שאומר שאני אוהבת רק 4 שירים באלבום השני.
באלבום הראשון אני אוהבת את רוב השירים באלבום.

ערן1987

New member
אני גם מאוהב אוהב את CS

ואף פעם לא התלהבתי יותר מדי מ-RHI, אובררייטד מאוד לדעתי (אבל הגרסה שעשו לו בגלי עם SLY מדהימה!)

Hometown Glory

הבלדה הכי מרגשת שלה,השיר הכי טוב שלה לדעתי.
בכלל,יש לה כמה שירים ממש טובים,רק חבל שהיא אוברייטד.

ערן1987

New member
אני מרגיש כאילו אני בבחירתה של סופי

באדל התאהבתי כבר בפעם הראשונה בה שמעתי את Chasing Pavements ואחרי כשנה קניתי את "19" שלה כשהייתי בארה"ב (עלה לי רק 10 דולר! אין לי מושג למה בארץ שני האלבומים שלה עולים 80 ש"ח, שזה כפול מזה
) ומאז אנחנו ביחד.אני אוהב את כל השירים שלה, אין דבר כזה שלא. אני יכול למצוא משהו שאני אוהב בכל השירים שלה, אבל באמת השיר שאני הכי אוהב בשנה האחרונה הוא Rolling In The Deep כש-Someone Like You (במיוחד בגרסת הבריטס משנה שעברה!) נמצא לא הרחק מאחוריו בכלל.

באמת שהיה לי קשה לבחור כי "כולם היו בניי" כמו שאומרים חחח.. אבל RITD הוא משהו אחר. הוא קלאסיקה מיידית. אולי בעוד כמה שנים ההחלטה שלי תשתנה, אבל כרגע זו התשובה שלי. אדל

Music Man XD

New member
האמת שהיא כבר יצאה לי מכל החורים.

כבר שנה וחצי בערך משמיעים את השירים שלה בלי סוף, מדברים עליה בלי סוף, מראים קליפים ותמונות שלה בלי סוף.. די. מעצבן אותי שלוקחים שיר או אמן טובים וטוחנים אותם עד שכבר נמאס.

ובכל זאת, יש שיר שלה שאתה אוהב?

אתה מכיר את האלבום הראשון שלה? נראה לי שאפילו את השני שלה לא שמעת אם אני זוכרת נכון!

למעלה