אחד על אחד!

ערן1987

New member
אחד על אחד!

קצת הזנחנו את המשחק הזה וכבר לפני כמה ימים שרציתי להחזיר אותו ו, אממ, שכחתי מזה
אני חושב שראוי לעשות את הקאמבק למשחק הזה עם לא פחות מאשר וויטני יוסטון שהלכה לעולמה לפני פחות מיומיים בגיל 48 בלבד. מה צריך לעשות במשחק? אתם צריכים לבחור שיר אחד בלבד של וויטני יוסטון שהוא השיר שאתם הכי אוהבים, שהכי מרגש אתכם, השיר שהכי תפס אתכם - הבנתם את הכוונה. כן, זה יכול להיות קשה אבל תתאמצו! אל תשכחו להסביר מדוע בחרתם באותו שיר ואם תרצו גם להוסיף כמה מילים על וויטני זה גם יכול להיות נחמד.

Little McMickey

New member
כבר אמרתי למעלה ואני אגיד שוב WYB

WHEN YOU BELIEVE עם מאריה קארי. במיוחד בגלל שזה שיר לסרט "נסיך מצרים" זה ריגש אותי, בגלל שהסרט הזה כל כך קרוב אלינו היהודים... העבריים כמו שהם אומרים בסרט חח שיר שיש בו המון רגש ומסר ברור שאם תאמין בעצמך מספיק הכל יכול לקרות, כל מה שתרצה. הקול שלה מדהים שם ומשתלב נורא יפה עם הקול של מאריה, שתיהן דיוות מדהימות.

aint mindless

New member
הסרט הזה ענק

והפסקול עוד יותר. עד היום אני שומע אותו באייפון.

Mrs Brightside

New member
I Will Always Love You

כן קיטשי וצפוי ואובררייטד ומה לא
.. אבל השיר הזה מצליח לרגש אותי כל פעם מחדש

ronaldiniho3

New member
I Look To You

איזה בלדה (שאר קלי כתב לה), איזה ביצוע!! נכון שזה לא נחשב לאיזה קלאסיקה שלה, אבל זה ה-שיר שלה מבחינתי. מדהים ומצמרר.

ערן1987

New member
דווקא הבלדה הבינונית הזאת? באמת?

לוויטני יש בערך מיליארד שירים אחרים, לא רק בלדות, שטובים יותר מהשיר הזה. מאוד מפוספס לדעתי.

ronaldiniho3

New member
לדעתך בינוני

לדעתי בלדה מרגשת (מאוד) ומצויינת. מה גם שעכשיו, המילים של השיר מאוד אירוניות :(

Music Man XD

New member
אני לא מכיר הרבה שירים שלה.

תמיד חיבבתי את My Love Is Your Love. שיר נחמד ויש בו משהו מאוד כיף ומרגיע. גם I Will Always Love You יכול לרגש בנסיבות מסוימות. אין ויכוח - זה השיר הכי "שלה". מראה את המהות של וויטני כזמרת. יש לציין בלי קשר שהיא הייתה אישה ממש יפה!

ערן1987

New member
כמובן ש-I Will Always Love You!

אין מה לעשות, זה השיר שהכי מזוהה איתה ובצדק - במקור זוהי בלדה חמודה של דולי פרטון אבל וויטני יוסטון לקחה אותו לכיוון אחר לגמרי ובזכות ביצוע של פעם במיליון שנה הפכה אותו לשלה. משירי הפופ הגדולים בכל הזמנים! אני גם מאוד אוהב את My Love Is Your Love, תמיד אהבתי אותו וזה גם השיר האחרון שלה ששמעתי לפני שהודיעו על מותה. זה קצת מצחיק כי ככה הולך הבית הראשון שלו: If tomorrow is judgment day (Sing Mommy) And I'm standing on the front line And the Lord asks me what I did with my life I will say I spent it with you

למעלה