אחד על אחד - מארון 5!

ערן1987

New member
אחד על אחד - מארון 5!

בפעם הקודמת ששיחקנו אחד על אחד הייתם צריכים לבחור מהו השיר האהוב ביותר עליכם של קיילי מינוג ובאופן שדי הפתיע אותי התוצאה הייתה די ברורה לטובתו של Confide In Me.

וכמו שכבר הבנתם מכותרת ההודעה, הפעם אתם צריכים לבחור בשיר אחד בלבד של מארון 5!

מארון 5 קיימת כבר 10 שנים בדיוק, כשאלבום הבכורה המצליח מאוד שלה Songs About Jane (שמכר כ-9 מיליון עותקים ברחבי העולם, חצי מהם בארה"ב) יצא באותה שנה וכלל את הלהיטים הגדולים This Love ו-She Will Be Loved. אלבומם השני (It Won't Be Soon Before Long) כלל את הלהיט הגדול Makes Me Wonder. אלבומם השלישי יצא ב-2010 וכלל את הלהיט הענקי Moves Like Jagger, שאף כלול במהדורה המיוחדת של האלבום החדש של הלהקה Overexposed שכבר כולל את הלהיט הגדול Payphone.

במהלך השנים זכתה הלהקה ב-3 פרסי גראמי, אחד מהם בקטגוריית "האמן החדש הטוב ביותר" כשהם מנצחים את ג'וס סטון וקנייה ווסט.

אז, כאמור, הנה שאלה פשוטה אליכם: מהו השיר של מארון 5 שאתם הכי אוהבים? (וכמובן מה דעתכם על הלהקה באופן כללי וכו')

Mrs Brightside

New member

הכי הכי הכי אהוב עלי..הוא כמובן She Will Be Loved.
אני אוהבת את הלהקה מהרגע הראשון שהייתי בביה"ח (עברתי ניתוח) וראיתי את הקליפ לThis Love..
לא הייתי קוראת לעצמי מעריצה..יותר אוהבת מאשר מעריצה.
מה שכן אני מוכרחה להודות שהם התדרדרו בשנים האחרונות, הוציאו אלבום רע אחד אחרי השני שSAJ הוא הכי טוב!
אבל אני "סולחת" להם ומקווה שבאלבום הבא (כן יש עוד אלבום
) הם יחזרו למוטב :]

אממ זהו, סיימתי לחפור

ערן1987

New member
חשבתי אבל שאהבת את האלבום השני שלהם!

את ה-3 אני יודע שלא התלהבת ממנו במיוחד ומה-4 שלא נדבר חח.. אז את בעצם רק שומרת להם חסד נעורים לא? חחח

Bleed for Me

New member
The Sun

התלבטתי מאוד בינו לבין Sunday Morning, שהוא השיר בזכותו התאהבתי במארון לפני כל כך הרבה שנים, אבל החלטתי שאלך על האנדרדוג, השיר הזה שיש לו משמעות מטורפת בעיניי שממש מסכם תקופה מסויימת בחיים שלי...יש איזה קסם בthe sun וכל פעם אני מתבאסת מחדש שהוא לא יצא כסינגל אבל העיקר שהם עדין מפרגנים לו בהופעות חחח..אז כן, אני אלך איתו...

Bleed for Me

New member
אתה אישית, שאלת את דעתי...

בחיי ערן, שאני אפסיק לשתף פעולה במשחקים שלך אם תמשיך להתנכל לי

ערן1987

New member
אני ברגשות מעורבים עם הלהקה

כי הם חביבים ותו לא ושני האלבומים האחרונים שלהם לא הניבו שירים מעניינים במיוחד (כן, אני מאלה שלא אהבו את MLJ!) והם הפסיקו לגרום לי לרצות לעקוב אחריהם (במיוחד אחרי 2 הסינגלים האחרונים, בלע!
)אני מאוד אוהב את Won't Go Home Without You שזה שיר פופ מעולה, Nothing Lasts Forever מהאלבום השני חמוד, Back At Your Door אחלה שיר, Harder To Breathe הוא אחד השירים הכי טובים שלהם, This Love מצליח למכר גם כיום, Must Get Out נחמד

בקיצור, השיר שלהם שאני הכי אוהב הוא Wake Up Call בגרסה עם מארי ג'יי בלייג' ברמיקס הא-ד-י-ר של מארק רונסון! כזו מוסיקה הם צריכים לעשות! מה גם שהוא עולה על המקור הבינוני באלפי מונים.

Wake Up Call

להקה בינונית ולא מגוונת, האלבום הלפני אחרון שלהם Hands All Over היה בינוני עם כמה פנינות קטנות והאלבום החדש Overexposed הוא די קטסטרופה.
Wake Up Call הוא אחד מכמה השירים הבאמת טובים שלהם, וכנראה השיר שאני הכי אוהב שלהם.

מצטרף לקונצנזוס - Wake Up Call

מחבב מאוד את הסינגלים שלהם מאלבום ה1 וה2. בשני האלבומים האחרונים (שMLG החרוש הוא דווקא נק' האור.) הם נהיו בלתי נסבלים.

מה שכן אדם

למעלה