אחד נגד מאה

אחד נגד מאה

שלום לכולם אני ענת, מתוכנית הטלויזיה "אחד נגד מאה". אנחנו מחפשים בני נוער מצטיינים/מחוננים/אינטלגנטים מאוד ובעלי ידע כללי רחב להשתתפות בתוכנית. (בגילאי 15-17) ניתן ליצור קשר ב- 0575520204 וגם- 0572202477 מהרו, ההרשמה נסגרת!
 

almond1

New member
../images/Emo207.gifסיימתי

גמרתי לקרוא את הארי פוטר ועכשיו עצוב לי..... (לא בגלל הסיפור, בגלל שזה אחרון למי שלא רוצה לדעת מה קורה)
 

noyy

New member
../images/Emo28.gifסליחה, אבל הספרים האלו חופרים

ובכלל אני לא מבינה על מה כל ההתלהבות. מה יש בהם כבר?
 

Snow fairy

New member
עניין של טעם.

אני פשוט נהנת מהם, הם ממש סוחפים וכיפיים^^ [כמה פלצני מצדי].
 

gurke

New member
מישהו פה הכריח אותך לקרוא?

אנחנו אוהבים את זה, אם את לא אוהבת, אל תקראי. זה לא אומר שהם חופרים, וזה לא אומר שאין בהם כלום, יש בהם המון.
 

noyy

New member
../images/Emo28.gifמישהו פה תוקפני

אני רוצה באמת לדעת מה יש מאחורי הספרים האלו שעושה כ"כ הרבה היסטריה. לא אמרתי שאין בהם כלום, אלא שאני לא מבינה על מה כל ההתלהבות. לקחת אישית
 

gurke

New member
קראת אותם?

פשוט נמאס לי מכל אלה ששונאים הארי פוטר רק כי זה הצליח, רק כי "כולם אוהבים את זה" על מה כל ההתלהבות? על זה שזה ספר מדהים, עם המון המצאות ורעיונות מדהימים ועם עלילה מרתקת. עוד מליוני אנשים בעולם חושבים כמוני, אז מה אם את לא? זה שאת לא אוהבת אותם (ואני בטוח שלא נתת להם צ'אנס עוד לפני שקראת אותם, אם קראת אותם בכלל) לא אומר שאין על מה להתלהב, ואין מה להיות בהסטריה.. למשל ההסטריה שלי על הספר הזה היא ש10 שנים אני מחכה לו! לפני 3 ימים הגיע הרגע שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן..וכל כך התרגשתי! על זה ההיסטריה. סבבה?
 

noyy

New member
../images/Emo28.gifאיך הסקת שלא קראתי בכלל?

אני לא טיפוס שילך עם "העדר" כמו עיוור, ואני ההיפך הגמור מאחת שמקנאה ולא יודעת לפרגן. חבל שפרנציפ אתה נכנס לפסים אישיים (סבבה?) קראתי את הספר השלישי במלואו אחרי שראיתי את 2 הסרטים של הראשונים (סבבה?), מהספר הרביעי קראתי כמה פרקים ברגע שהוא יצא כי ההיסטריה ממנו הייתה ענקית (סבבה??), אז אמרתי "למה שלא ננסה שוב, הרי הרבה אחרים אוהבים" (וזה למרות שלא התחברתי כ"כ לספר השלישי), אבל התייאשתי וויתרתי כשלא מצאתי בו משהו שעניין אותי. מאז אין לי שום קשר לסדרה הזו (סבבה????) ואני מנסה להבין מה יש בה שילדים מהללים את הספרים האלו כ"כ, מה שכרגע ענית לי. וסבבה (!!), אני שמחה בשבילך שמצאת את אהבת חייך. אני בנתיים אתרגש מספרים אחרים (אם בכלל אתה קורא ספרים אחרים... ס-ב-ב-ה????????????)
 

gurke

New member
חחחחחחחחחחחחח

דבר ראשון, אף אחד לא אמר שזה הספר האהוב עליי. שני ה"אליס" והמדריך לטרמפיסט לא סופרים את הארי פוטר. אבל עדיין, אני לא מבין מה יש לך לתקוף אנשים שאוהבים (ופה תקפת אותם) את הסדרה רק כי הם לא אוהבים אותם.. סבבה?? אני קורא הרבה ספרים, ומתרגש גם מהם, אבל זה לא מונע ממני לאהוב מאד את הספר הזה. לא הסקתי שלא קראת אותם, אפילו כתבתי שאני בטוח שלא נתת להם צ'אנס עוד לפני שקראת אותם, אם קראת אותם.. בסדר שאת לא אוהבת אותם, אבל את פה זאתי ש"פרנציפ" שונאת אותם, את יכולה פשוט להתעלם במקום להודיע שהם חופרים.
 

noyy

New member
../images/Emo28.gifטוב, גור, אתה אדם טוב

ובמקרה תפסת אותי בתקופה שבה אני מאוד, מאוד, מאוד עצבנית. מההכרות שלי איתך אתה נראה נורמלי ולכן לא בא לי לריב איתך יותר מדיי. אז עכשיו אני אבקש סליחה ראשונה ואסיים עם זה. סליחה שאמרתי שהספרים של הארי פוטר חופרים וסליחה אם פגעתי באנשים שאוהבים את הספרים האלו.
 

gurke

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני יודע גם שאת בן אדם טוב
אז סליחה שהתפרצתי.
 

Aline In Chains

New member
איי, אני אהבת חייו../images/Emo10.gif

מה הארי פוטר המכוער הזה קשור עכשיו?! סתם, גם אני מושפעת קצת.. סיימתי את המשחק השלישי כבר![דילי!] אני מורידה תרביעי
 

almond1

New member
גררר אני מסכימה עם כל מילה

אני מודה שיחסי הציבור מאז החמישי כבר ניפחו את הספר יותר מדי אבל זה שבאמת יש היסטריה מוגזמת על הספרים לא אומר שזה לא נובע מבסיס כלשהו שהספרים פשוט טובים, גאונים.
 

gurke

New member
סיימתי לקרוא בראשון בבוקר

זה הספר הכי טוב, ללא ספק.
 

shiratel

New member
חחחח וואלה אנשים זריזיםםם

אני דוברת אנגלית ובכלל לא בא לי לקרוא באנגלית אפילו מילה אחת מהארי פוטר... אני מחכה לעברית! מעניין איך אני אשרוד עד דצמבר בלי ספוילרים........?
 

gurke

New member
אין מצב שתשרדי..

למה לא לקרוא באנגלית? זה הרבה הרבה הרבה יותר מהנה
 
למעלה