אחד מ - 4

djavan1

New member
אחד מ - 4

אנחנו חיים בביצה ושם נישאר, אפס שיפוט מקצועית 100% רצון לרצות ולהתחבב על הקהל. קרה נס והגיע זמר מכוכב אחר, אברהם דה קרבליו, שזכה כל העונה לסופרלטיבים, ואז ברגע האחרון אסף והראל מצביעים לקובי כאשר יום לפני כן הם אמרו שהוא "פטננט" שזקוק למחקר ארוך, ופתאום בתוך 24 שעות ה"פטננט" הבשיל!. שלא לדבר על זה שהראל אמר בנוסף, ביום הקודם להצבעה המכריע, שקובי ידיע למקום האחרון בארוויזיון, ופתאום בתוך 24 שעות הוא כוכב. או שההפקה התערבה או שהשופטים לא היו בהכרה

די, האברהם הזה פשוט מדהים.

לגמרי זמר מכוכב אחר. ועוד אני אוהבת רק שירי אהבה שקטים ועצובים, אז אתה יודע מה זה עושה לי לשמוע אותם בקול שלו? אני מתה שהוא פשוט יעשה קאברים של כל השירים שיש. והוא וסקעת ביחד בכלל הרגו אותי.

ולענייננו - מבין אלה שנשארו, נראה לי שהסיכוי הכי גבוה הוא של קובי. גם מיוחד וגם מסוגל לרגש (כשהוא עושה את הקול השקט). אז אני בעדו.
שפיטה בעייתית בגלל הגזענות, מאיה בעייתית בגלל ביצועים זוועתיים, וכתריה בעייתית כי היא לא זכירה או מיוחדת, וכדי שהיא תגיע גבוה באירוויזיון הכל תלוי בשיר - הוא צריך להיות זכיר ומיוחד.

E u r o b o y

New member
משריין אותו לאירוויזיון 2020/2021/2022

המועמד הכי מדהים שהיה בתכניות המוזיקה בישראל. קול מפחיד! כל ביצוע שלו אני מצטמרר ומתברווז ונפעם מהיכולות הבלתי נגמרות! הוא עוד יהיה באירוויזיון

ומסכים לגבי מה שכתבת על הפיינליסטים. בול

לגמרי צמרמורות בכל הגוף.

לגבי הפיינליסטים, בעצם גם לקובי יש בעייה אחת. הבעייה היא השאלה אם הוא יצליח לעמוד בהתרגשות ובלחץ של האירוויזיון. לפי דבריו אפילו מהבחינות לכוכב הבא הוא כמעט ברח. והוא הרי לא זמר מקצועי ומשופשף. השאלה אם השפשוף שהוא רכש בכוכב הבא יספיק בשביל לתת ביצוע כמו שהוא מסוגל גם באירוויזיון (וכמובן בלי הסלסולים שהפריעו בצדק לשופטים בעבר). כזכור, אפילו הראל סקעת זייף באירוויזיון...

E u r o b o y

New member
לקובי יש ניסיון עם במה, הוא שחקן ששיחק בהצגות לא מעטות

אני מאמין שהוא יודע ויידע איך להתמודד עם זה

קודם כל לשחק זה מאוד מאוד מאוד שונה מלשיר מהבחינה הזאת.

בשירה אתה צריך שכל צליל שייצא לך מהפה יהיה מדויק, והתרגשות פוגעת ביכולת הזאת. במשחק הרבה יותר קל להחליק טעויות שנובעות מהתרגשות.
וגם המימד של תחרות לא קיים בהצגה, וכן קיים באירוויזיון.
אין לי ספק שהרבה יותר קשה, מבחינת הלחץ וההתרגשות והפוטנציאל לפשלה, לשיר שיר באירוויזיון מאשר להופיע בהצגה.

סטילהוק

New member
להגיד על כיתריה 'לא זכירה' זה כמו להגיד על ביונסה או ריהאנה

שהן לא זכירות. לאורך כל העונה כיתריה הכי מבוברת, הכי אהודה והכי פייבוריטית של הצופים. שלא לדבר בכלל על הכיתרייייייייייייה המטורף של אסי שהפך כבר לתופעה של ממש לגביה.

יותר כמו להגיד את זה על המלוות שלהן.

על הסוף של ההודעה שלך אפילו אני לא מסוגלת להגיב. אם היא זכירה כי אסי צועק את השם שלה, איך זה בדיוק רלוונטי לסיכויים שהיא תהיה זכירה באירוויזיון? אתה חושב שאסי יצעק את השם שלה גם שם ואז כולם יזכרו אותה?
טוב, בסוף כן הייתי מסוגלת להגיב.

סטילהוק

New member
חכי שכיתריה תוציא להיט מקורי משלה ואז תראי

איך כל חברות המוזיקה הגדולות בעולם עומדות בתור להחתימה.

למעלה