"אחד מכל שלושה"

cookie13

New member
"אחד מכל שלושה"

ככה כל הזמן מנגנים לנו. "אחד מכל שלושה זוגות - מתגרשים" בסביבה הקרובה שלכם, אכן אחד מכל שלושה זוגות הינם גרושים?? מסתכלת בסביבה שלי: בבניין בו אני גרה - לא בגן של הקטנה - לא בשכונה - לא בין החברים - לא (אולי זה מה שמאזן את הממוצע) בקיצר, איפה הם ה-33% ההם?? (אולי...רק אולי, תוהה. יכול להיות שכולם בבבלי??)

Den3

New member
פסט פסט... בואי רגע עוגיה

(תדמייני שאני לוחש לך את זה באוזן...), הם לא מתכוונים ש 1 מכל 3 בתים בישראל, זה בית של גרושים... הם מתכוונים שאם בשנה מסוימת התחתנו 100 זוגות... אז בדיוק באותה שנה התגרשו 30 זוגות... זה כאילו 30% בתוך אותה שנה (או משהו כזה...) ולא מכל הזוגות הנשואים בישראל...

cookie13

New member
פסססט פססט בוא שניה מותק...ששש

יודעת...יודעת... תן לי להשתעשע קצת עם הסטטיסקיות, טוב?? אלא אם כן, תציע משהו יותר מעניין להעסיק את המוח העייף שלי (שעה 2 היא שעה בעייתית משהו...)

Den3

New member
פסט פסט...

טוב (הרסתי לך את ההשתעשעות עכשיו... הולך לפינה!)

cookie13

New member
אחד מתוך שלוש

שלוש שכבות של ברולה, אני בוחרת את זאתי באמצע. עם הנענע. את השף אני משאירה לך. המערוך שלו קצת מפחיד אותי. תודה על השעשוע. אנסה להתאפק ולא להכין אותו.

יערית

New member
כשאני שומעת את זה

מתחיל בי רעד של חשש גדול ממחלה מדבקת{אבולה,איידס וכו'} אכן רבים ממהרים לקו הסיום וזו עובדה.עכשיו למה שזה יטריד את אלו שכבר נמצאים בסטטיסטיקה הזו?יש לנו הרבה דאגות קטנות וגדולות אחרות ,אין צורך לדאוג בגלל זה. התרבות מקבלת שוק תרבותי ויחד איתה באים השינויים וכל סוגי החיים שמוצאים לציבור התמים: פרק א פרק ב' שלישיות שתי אבות שתי אמאות מעורבים ללא נישואים אזרחי-קפריסין,תורכיה,וכו' רבנות הסכמי ממון עם ילדים בלי ילדים תחת אותה קורת גג/בתים נפרדים. דווקא אותי מעניין כמה כוסות ישברו הערב

בבניין שלי

6 דיירים 4 מתוכם גרושים 2 נשואים בשנית בכיתה של הבן כ7 ילדים (כיתה קטנה של 15 ילדים) הוריהם גרושים בכיתה של הבת הרוב הכריע את פשוט צריכה לחפש טוב טוב ב.... ציציות

ליאהה

New member
בשכונה שלי....

רק בבנין שלי יש 5 משפחות חד הוריות... ו-2 משפחות הנשואים בנשואים שניים... ובשכונה שלי... יש לפחות 15 משפחות חד הוריות... (השיא הוא משפחה חד הורית המונה 10 ילדים..)

ערסlight

New member
אחד מתוך 6

פעם הייתי בהופעה שהבדרן אמר שאחד מכל 6 גברים הוא הומו. ואז ספר באצבעו את הגברים בשורה הראשונה. כשהגיע לשישי, שאל אותו ...נו, אשתך יודעת את זה?

האיזון אצלנו...

אמנם לא בבלי.... קצת יותר צפונה מחוץ לפרוורים לפחות מחצית גרושים/גרושות או בדרך לסטטוס.

my sunshine

New member
בגן

של האחיין שלי בדיוק שליש מההורים גרושים. דוגמה טובה לסטטיסטיקות

למעלה