אחד מי יודע?

J Halliwell

New member
בכוונה כתבתי למד

זאת אומרת כל המקצועות שהוא אי פעם למד אבל הרגע נזכרתי שיש גם את היסטוריה אז הרעיון נפל!!

PaDF00t

New member
למה לא עשית אנטרים??? :S:S:S:

ואממ... מה הקטע של החמישה חלקים?? תשעה זה וויזלים - תשעה בני משפחה ג'ינג'יים. עשרה - דיבריא.. (חיחיחי) אחד עשר - השנה הראשונה שניים עשר - שלושה עשר - בר מצווה/פוגשים את סיריוס!!!
חחחח שמונה - אממ.. אין לי מושג

אלאסטור

New member
חשבתי שזה מובן מאליו

חמשת החלקים שנשארו מהנשמה של וולדמורט, אגב, חשבתי גם על הוויזלים לתשע, אבל חיפשתי משהו יותר מגניב, בינתיים לא מצאתי.

דעתי על השיר

ראשית רציתי לתקן 2 דברים: א) דמבלדור אכן יחיד..אבל בארץ ולא בשמיים.(אנ`לא יודע אם מותר להגיד את זה אפילו בצחוק). ב) במקום חמישה חלקים מוחבאים...יש שישה חלקים מוחבאים (אחד בגוף ועוד 6 בחפצים, סה``כ 7).. אבל: ישר כח על החיבור הנפלא הזה...באמת כל הכבוד! אהבתי חבל על הזמן.

קקטוסץ

New member
למה שלא יהיה היחיד גם בשמיים?

אם אלוהים בכלל קיים בטח יש לו אחלה חוש-הומור, אתה יכול להיות רגוע.

נכון

שזה היה בהומור..אבל עדיין, דמבלדור הוא לא אלוהים. דמבלדור הקוסם הכי טוב והכי שולט בארץ (על הקרקע) אבל הוא לא שולט גם בשמיים!

קקטוסץ

New member
הא?

אתה מדבר ברמה של הספר? שדמבלדור אולי קוסם מחונן ובר-יכולת איך אינו מספיק בר-יכולת כדי להיות הקוסם הכי טוב בעולם כולו וגם בכמה גלקסיות אחרות? או שמא אתה טוען שדמבלדור שלנו הוא לא כמו אלוהים שברא את כדוה"א ובלה בלה? כי בעיניי אלוהים קיים במציאות בערך כמו שדמבלדור קיים במציאות, כך ש...

אממ

זכותך להאמין ולחשוב שאלוהים קיים בערך כמו שדמבלדור קיים... אבל בקשר לזה: אלאסטור כבר תיקן אותי ואמר לי שהוא כתב ``הקוסם הכי גדול``, כך שזה לא משווה את דמבלדור לאלוהים, כי אלוהים לא קוסם.

אלאסטור

New member
אני מעדיף להימנע מלפגוע באמונתם של

אנשים, ולכן גם הסברתי לו שכתבתי משהו אחר, ולא נראה לי שיש טעם לנהל כאן ויכוחי דת ואמונה, כי לא אתה תשכנע אותו בצורה כזאת ולא הוא אותך, וזה ודאי לא המקום המתאים לכאלה דיונים.

אלאסטור

New member
תודה רבה

אני שמח שנהנית, ולעניין ההערות, א. לא כתבתי יחיד, אלא הקוסם הכי גדול, שזה דבר שגם לדתיים אין בעיה לומר, כי אי אפשר לקרוא לבורא עולם קוסם. ב. כמו שכבר כתבתי, כוונתי לחמשת ההורקרוקסים שנשארו, אחרי ששנים הושמדו.

אלאסטור

New member
תודה רבה

אני שמח שנהנית, ולעניין ההערות, א. לא כתבתי יחיד, אלא הקוסם הכי גדול, שזה דבר שגם לדתיים אין בעיה לומר, כי אי אפשר לקרוא לבורא עולם קוסם. ב. כמו שכבר כתבתי, כוונתי לחמשת ההורקרוקסים שנשארו, אחרי ששנים הושמדו.

אלאסטור

New member
יאללה רעיונות, אני רוצה לעשות המשך

חשבתי לתשעה על הוויזלים, אבל לא הוגן שהם יקבלו פעמיים, גם בשניים, וגם בתשעה, אז עדיף שיהיו רעיונות יותר מוצלחים.

Pr0NgS

New member
אוקיי ארמ... שנים עשר מחוגים בשעון

המוזר של דמבלדור... וכדאי באמת להחליף לשישה הורקרוקסים. שבעה שחקנים זה בסדר אבל יש גם שבע שנים בהוגוורטס או שבעה מכשולים בדרך לאבן החכמים

אלאסטור

New member
12 מחוגים? נו,

היו שישה מכשולים בדרך לאבן החכמים, פלאפי, מלכודת השטן, המפתחות המעופפים, מערכת השחמט, השיקויים, ומראת ינפתא. זה יכל להיות רעיון טוב לשישה. לגבי השנים בהוגוורטס, חשבתי על זה, אבל השחקנים נראו לי יותר. והדבר האחרון, שישה הורקרוקסים ודאי שלא, או שבעה (כמספר ההתחלתי), או חמישה (כמספר שנשארו).

למעלה