אחד מי יודע- משחק :)

בר דותן

New member
אחד מי יודע- משחק :)

שלום כולם :) וחג שמח שיהיה לכם משפחת 2031 וכמובן לנועם :) משחק קטן :) אחד אני יודע:(שיר של נועם) שתים אני יודע:(2 אומנים ניבחרים) שלושה אני יודע: 3 מילים שמתארות את המוסיקה המעודפת עליך ארבעה אני יודע: 4 האנשים שאתה מרגיש הכי קרוב אליהם בפורום חמישה אני יודע: תארו ב5 מילים את הרגש הנועז והצמרמורת שאתם שומעים שיר מרגש חדש שישה אני יודע: תארו ב6 מילים את הרגש הנועז והצמרמורת ששמעתם בפעם הראשונה שיר של נועם ציינו את שם השיר שיבעה אני יודע: ציין איזה יום בשבועה אתה הכי מעדיף ללכת להופעה. שמונה אני יודע: 8 הרכבים מוסיקלים מוצלחים תישעה אני יודע: 9 מילים שיכולות להפפיל את הרגש שלך (הכוונה שמי שיגיד לך את זה .. את\ה פשוט תיתאהב\י) עשרה אני כבר לא יודע : 10 ברכות לחג הפסח ולחברי הפורום :) * בכללי שייהה לכולם חג שמח ואני מאודד מאוד מאוד מקווה לפגוש את כולם במפגש פורום ב 4.4 (הכל תלוי בך יובלי) ו.. עם יש לכם משהו להוסיף תשרשרו תחת הכותרת: תוספת ואז.. כשי שכל מי שירא יענה גם על השרשור שלכם:) חג שמח לכולם , בר

חג שמח חברים :)

אחד אני יודע:(שיר של נועם) אני וכל המחשבות. שתים אני יודע:(2 אומנים ניבחרים)שלום חנוך ואביב גפן. שלושה אני יודע: 3 מילים שמתארות את המוסיקה המעודפת עליך רוק ישראלי שקט :) ארבעה אני יודע: 4 האנשים שאתה מרגיש הכי קרוב אליהם בפורום בכללי כרגע, ענברי,ספיר,הילי ונועמיקו.. חמישה אני יודע: תארו ב5 מילים את הרגש הנועז והצמרמורת שאתם שומעים שיר מרגש חדש תלוי אם הוא נוגע אליי אישית.. אני מסוגלת לבכות מדבר כזה.. שישה אני יודע: תארו ב6 מילים את הרגש הנועז והצמרמורת ששמעתם בפעם הראשונה שיר של נועם ציינו את שם השיר תאמת שזה היה לעוף ואמרתי ואוו איזה קול יש לבחורציק הזה ואיך לא שמעתי עד היום שיבעה אני יודע: ציין איזה יום בשבועה אתה הכי מעדיף ללכת להופעה. שישי שמונה אני יודע: 8 הרכבים מוסיקלים מוצלחים מאיפה אני אביא 8 עכשיו? תישעה אני יודע: 9 מילים שיכולות להפפיל את הרגש שלך (הכוונה שמי שיגיד לך את זה .. את\ה פשוט תיתאהב\י) אין מילים ספציפיות תלוי מי האדם עשרה אני כבר לא יודע : 10 ברכות לחג הפסח ולחברי הפורום :) 10 ברכות? אנשים חג שמח ותהנו בליל הסדר ובחופשה :]

המחצללת

New member
בר, סחטיין על המשחק :)

בואנה איך פסח הגיע כל כך מהר...גוד! :) אחד אני יודע:(שיר של נועם)
אחרים בעצמי שתים אני יודע:(2 אומנים ניבחרים)
אביב גפן
נועם פנחסוב שלושה אני יודע: 3 מילים שמתארות את המוסיקה המעודפת עליך
רוק
רוק ישראלי
כל מה שזורם באוזן ארבעה אני יודע: 4 האנשים שאתה מרגיש הכי קרוב אליהם בפורום
שיר
שיר
שיר
שיר די, נווו הייתי חייבת :) חמישה אני יודע: תארו ב5 מילים את הרגש הנועז והצמרמורת שאתם שומעים שיר מרגש חדש
קסם
חיוך
פרפרים
שוק
אושר שישה אני יודע: תארו ב6 מילים את הרגש הנועז והצמרמורת ששמעתם בפעם הראשונה שיר של נועם ציינו את שם השיר
רגש
קסם
'WOW'
התאהבות
התמכרות
חיוך (נראה לי ש'לעוף') שיבעה אני יודע: ציין איזה יום בשבועה אתה הכי מעדיף ללכת להופעה.
חמישי שמונה אני יודע: 8 הרכבים מוסיקלים מוצלחים
היהודים
קולדפליי
הפיל הכחול
משינה
החדשות
מוניקה סקס
גאנז אנד רוזס
פינק פלויד תישעה אני יודע: 9 מילים שיכולות להפיל את הרגש שלך (הכוונה שמי שיגיד לך את זה .. את\ה פשוט תיתאהב\י)
מלאך
קסם/קסום
נסיכה יאללה מספיק... עשרה אני כבר לא יודע : 10 ברכות לחג הפסח ולחברי הפורום :)
חג קסום
חג פסח שמח
חג כשר ואכיל
מלא פריחה וצמיחה
תעשו חיים
תנצלו כל רגע
חג החירות כשמו כן הוא שהחופש לא יעבור..
שכולם יגיעו למפגש פורום!!!!
רק טוב
אושר, קסם ו-2031 חיוכים.

יובלל ג

New member
תשקרי תשקרי רק אותי שתי את הכאב מנשמתי../images/Emo23.gif

אחד אני יודע:(שיר של נועם) לעולם לא תדע
שתים אני יודע:(2 אומנים ניבחרים) אביב גפן, שלום חנוך (אביתר בנאי,נועם,שלמה ארצי) שלושה אני יודע: 3 מילים שמתארות את המוסיקה המעודפת עליך
רגש
תוכן
גיטרוות ארבעה אני יודע: 4 האנשים שאתה מרגיש הכי קרוב אליהם בפורום הבן אדם היחידי שאני מדברת איתו מחוץ למסגרת הפורום זה בר
חמישה אני יודע: תארו ב5 מילים את הרגש הנועז והצמרמורת שאתם שומעים שיר מרגש חדש
שקט
רוגע
התנתקות
הזדהות שישה אני יודע: תארו ב6 מילים את הרגש הנועז והצמרמורת ששמעתם בפעם הראשונה שיר של נועם ציינו את שם השיר
רוגע
שמחה
התפלאות
שקט
התגלות
שיבעה אני יודע: ציין איזה יום בשבועה אתה הכי מעדיף ללכת להופעה. חמישי. שמונה אני יודע: 8 הרכבים מוסיקלים מוצלחים אביב והתעויוט, מטאליקה , לד זפלין , היהודים , אירון מיידן, נירוונה , מרסדס , לינקין פארק תישעה אני יודע: 9 מילים שיכולות להפפיל את הרגש שלך (הכוונה שמי שיגיד לך את זה .. את\ה פשוט תיתאהב\י) אין מילים שיכולות להפיל אותי..אני לא אוהבת כינויי חיבה כאלה ואחרים,לא יודעת איך מקבלים את זה, או איך מקבלים מחמאות כאלה ואחרות.., להפך, יותר מדי מילים כאלה יכולות רק להרחיק אותי..
עשרה אני כבר לא יודע : 10 ברכות לחג הפסח ולחברי הפורום :) חג שמח, כשר, מלא בחברים, משפחה, בריאות , שיהיה מנוצל עד הסוף, חג מלא במוסיקה איכותית , הופעות , ומצברוח טוב

בר דותן

New member
יובלי לפחלות למדתי מששהו מזה ..

מקווה שלא הציק לך באמת מה שאני כן אמרתי :( אני משתדל , באמת .

יובלל ג

New member
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא../images/Emo13.gif

חח למרות שאמרתי לך את זה כבר מספיק

למעלה