אחד מהימים האלה

אחד מהימים האלה

התעוררתי עייפה לקחתי את הבונבון לגן הגעתי לבית ריק(שזה טוב) ניסיתי לחפש עבודה באינטרנט,כל מה שהיה לא מתאים. יצאתי לחפש עבודה עם האוטו כלום ניסיתי לשווק את המוצרים שלי בחנויות נאדה אז חזרתי הביתה הולכת לישון מחר יהיה עאסל,נכון?

גם אני רוצה לדעת

מה את מוכרת? אולי תספרי, תשתפי, גם תמונות יעזרו...ומי יודע, אולי תמצאי פה מעוניינם או כאלה שיכולים לעזור או להפנות אותך למקום מתאים

זה אני לא יודעת

כלומר לא יודעת אם זה אסור במסגרת פורום את תמיד יכולה להתעייץ קודם עם אחת המנהלות במסר ואם מותר, אז שימי תמונות אפילו אם אף אחד לא אקנה, תמיד המחמאות עושות טוב וזה מעודד וחוץ מזה יש פה הרבה אנשים שקוראים ולא כותבים, אז אי אפשר לדעת מי יראה את עבודותיך

פברואר68

New member
שלום לך מעצבת....הצעת עבודה...

בתאריך ה10.11 שישי שבת מתקיים בכפר סבא יריד...תערוכות אומניחם פותחים את ביתם מציגים ומוכרים בעיר יפורסם יחולקו לבתים עלונים צבעונים עם מפה על הבתים והאומנים למה אני מספרת לך ? אני מציגה כציירת אקריל לצד אחותי פסלת ואת מוזמנת להצטרף אלינו ולבדוק את האפשרות להציג לצידינו את הטכשיטים אנא פני אלי במסר

אא ניר

New member
עוד לשרותיך.

הנה הרשימה המלאה {מתוך האתר של העירייה} אם את לא תושבת העיר {ואני מניח שאת לא}, אז אולי תוכלי להציג אצל חלקם. אני לא רואה סיבה מדוע האמנים יסרבו, והרי כל המרבה הרי זה משובח. הצלחה.

אוף מה יהיה?

עניתי לפברואר,אז למה זה ירד למטה? רציתי גם להודות לניר,אז אני מודה לך עכשיו.

קטי30

New member
../images/Emo24.gif

צ'רצ'יל היה אומר על הימים האלה:
"אני סמוך ובטוח שהיום, אנו אדונים לגורלנו. שהמשימה שהוטלה עלינו איננה מעל כוחותינו. שנוכל לעמוד במכאובים ובמאמצים שהיא תובעת. כל עוד אנחנו מאמינים במטרה שלנו, ויש לנו רצון ברזל לנצח. הניצחון לא יחמוק מידנו" ימים כאלו באים והולכים אלו הימים שבהם חשוב וצריך לזכור: כי יש לנו כוחות אדירים
ויש לנו יכולות מופלאות
שולחת לך
מה
ומאחלת לך יקירה שיעבור לך ומהר... ערב טוב

ערסlight

New member
לא יהיה

מה שאת עושה לא עובד. עד שלא תעשי משהו אחר... מה שהיה זה מה שיהיה. אם את לא יודעת משהו אחר... ת-י-ע-ז-ר-י.

למעלה