אחד לנינט, אחד לי

ילד רע 16

New member
אחד לנינט, אחד לי

כל אחד שיכתוב דבר אחד שהוא מאחל לנינט, סתם לשנה החדשה:) ודבר אחד לעצמו, ולנסות שהדברים יהיו קשורים זה בזה. כלומר, כדי לא לצאת מעפן בזה שאני מעריץ את נינט חח ומבקש לרשום דברים, אז לקשר את המשהו הזה אליכם, כך שבאמת מה שאתם מאחלים לעצמכם ולנינט יהיה בכל מכנה משותף.
אני אתחיל, יש לי שני דברים עיקריים והם לדעתי... אני מאחל לנינט המשך שנה (וגם השנה הבאה וכל השנים בעצם) - של עשייה פורייה, של מוזיקה טובה, של יצירה, אפילו של דכאונות - כי היא מוציאה מעצמה דברים שקשה לתאר, כ"כ עצומים, כ"כ אלוהיים ולצד זה לאחל לה שנה פשוט מתוקה וטובה, כי מגיע לה. וקודם כל אני מאחל לעצמי .. מצב רוח טוב יותר, בזכות המוזיקה שלה. :) ולהמשיך לשמוע מוזיקה, ולהתעדכן, ולהיות מאושר מזה שהיא סוף סוף מתהדרת בתואר 'זמרת' (גם אם לא ממש קוראים לה ככה), זה מחמם את הלב, וכיף.
אני מאחל לה שהקהל ימשיך להיות איתה ולאהוב אותה, ושהיא תמשיך לדעת איך להיות חמה אכפתית אוהבת סבלנית וסובלנית כלפיו, כי כולם מרוויחים. לעצמי-אני מאחל לפגוש אותה ולקבל את אותה האהבה והתחושה, ולומר לה כמה שהיא מדהימה.

ג ב ש ו ש

New member
ואני../images/Emo27.gif../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

האיחול הראשון לנינט הוא שתהיה לה שנה מלאה במוסיקה יותר ויותר מהשנים הקודמות. עם חומרים חדשים,אלבום חדש,סיבוב הופעות נוסף כמו שרק היא יודעת. שרק תגדל ותתפתח בתחום המוסיקה,שתמשיך בדרך שלה,ללמוד ולהבין יותר ויותר עד כמה היא מסוגלת...והיא מסוגלת להמון. לעצמי אני מאחל שאני אמשיך להגיע להופעות של נינט תמיד בעז"ה,להמשיך לתמוך בה [למרות שזה ברור]. שהצבא לא יפריע לי
חח סתם..להנות מהמוסיקה שלה,תמיד להתעדכן ולעדכן ולהמשיך לנצח להיות חלק מהתומכים שלה.
האיחול הבא לנינט הוא בתחום החיים שלה בכללי מעבר למוסיקה והכל. שתהיה לה שנה מלאה בהצלחה,באהבה,באושר,בשמחה,בבריאות...בכל דבר שרק יעשה לה טוב בפנים
שההצקות וההטרדות ייפסקו,שתרגיש נוח תמיד גם אם היא שמה פס על כולם [וזה מעולה] אבל שהיחס של מספר אנשים במדינה הזו ישתנה כלפייה,שיבינו ויכירו מי זו נינט באמת...כי מגיע לה את כל הטוב שבעולם
לעצמי-מאחל את כל האפשרויות שרק יכולות לעזור ולממש את האיחולים שלי לנינט

אני..../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

מאחלת לנינט שנה פוריה שנה של עשיה מוצלחת שנזכה לעוד דיסק מדהים שנזכה לשמוע ממנה עוד סגנונות שתלך בכל כיוון שהיא רק רוצה. לעצמי אני מאחלת שנה טובה שנה של הצלחה בלימודים ובאמת בכל מה שאני רק ארצה.

גם אני :)

לנינט אני רוצה לאחל שנה פוריה, מלאה במוזיקה טובה והופעות מטריפות. שסוף סוף יתמקדו כולם במוזיקה שהיא עושה ולא בחיים הפרטיים שלה ויבינו שגם היא בסך- הכל בן אדם ושגם לה מגיעה פרטיות.
לעצמי אני מאחלת שנה נדליקה, מלאה במוזיקה כמו שאני אוהבת [בעיקר של נינט], מלאה בהופעות כי השנה לא יצא כ"כ.. ולהיות תמיד עם נינט, גם כשכל העולם ואישתו מציקים לה

למעלה