אחד והיחיד

מאיה 26

New member
אחד והיחיד

ראיתי אותו היום.. הוא , 2 הבנים שלו ואשתו והכל חזר.כל הזכרונות צפו איפה אתה עכשיו..למה לא איתי?????? למה הפסקנו את הקשר? היה כל כך טובבבבב היית חבר טוב שלי . תמיד ידעת לענות לי על שאלותי... להעייץ לי ולהמליץ לי כמה חבל כהכל נגמר כך ובצורה כזו..... למה??????????????? כנראה שלא אדע את זה לעולם, אלא אם נפגש במקרה ואז....מה אעשה אז? אעמיד פנים שאני לא מכירה אותך??? או אגש אלך? ואבקש שתענה לי, תסביר לי מה קרה בעצם???? אופפפ למה לי כל זה? מה היה לי רע בחיים????לא ממש לא..

מ26

New member
מאיה יקירתי

אני מבינה שכואב.. אבל את צריכה להבין שיש לו אישה ו2 ילדים והם תמיד ההיו (וכך צריך להיות)בראש סדר העדיפויות שלו. הוא היה חבר טוב עד שזה איים לו על היציבות בחיים הוא בס"כ (אני מוכנה להתחייב) רצה להרגיש כלי..שעדיין יש לו את זה.. אחותי תלמדי מאישה נשואה מה שהם מספרים זה שקר וכזב בבית הם מתנהגים כחצי של שלם ומתפקדים כזוג והורה לכל דבר.. ועוד מילה על מוסריות: יום אחד תתחתני ותביאי ילדים לעולם.. תרצי שמישהו יערער לך את העולם הקטן שבנית???

piter pan

New member
איני רוצה להקים עלי אויבים ../images/Emo12.gif

אבל שלשת סימני השאלה שבסוף המשפט מלמדים כאילו קבעת אקסיומה. ואולי אחרי שיהיו לה ילדים , או שלא יהיו לה ילדים משהון בנישואיה יהיה כזה שכל מה שהיא תחכה לו הוא בדיוק זה שיבוא וייקח אותה משם? Never say never לא שחלילה זה מה שאני מאחל למאיה , אבל לכי תדעי ... מאוד קל לי להבין את כאבה. הוא לא קשור כלל ועיקר להיגיון

מאיה 26

New member
פיטר פן אז בעצם

מה שאני יכולה להבין מזה גם שהוא לא רצה ללכת? אולי פתאום נבהל? הבין שזה לא בעשבילו. זה יכול להיות. אבל למה בצורה כזו? בלי להגיד כלום? כך להעלם? אי אפשר לגמור קשר בצורה נורמלית? בוגרת? זה מה שלא ברור לי... מה זה התנהגות הזאת?

piter pan

New member
וואווו... מחייב התייחסות ../images/Emo14.gif

ראי , אין לי כל כלים ו/או נתונים לדעת מדוע עזב ומדוע מלכתחילה החליט להיות עימך. אני גם לא יודע אילו צרכים הוא מילא עבורך ואילו את מילאת עבורו. מכאן , שקשה לדעת מדוע עזב ולמה עשה זאת דווקא בדרך בה בחר . אני כתבתי את שכתבתי ,אך בהתייחס להזדהות הפשוטה שהרגשתי עם הכאב שחשת כשראית אותו עם הקן המשפחתי שלו. מה טבעי יותר מלהרגיש את מה שהרגשת, בנסיבות ובמעמד ההוא ? בטוח שגם אני הייתי מרגיש משהו כזה . למה הוא עשה ומה הוא עשה , זה כבר מסיפור אחר לגמרי...

חותמת לי על משכנתא?

כל כך הרבה קביעות נחרצות יש באמירה שלך. "וכך צריך להיות בראש סדר העדיפויות שלו"...מי אמר? "הוא בסה"כ רצה להרגיש כלי" ועל זה את מוכנה להתחייב? מהר מאד את מתחייבת, בהנחה שאת לא מכירה את הכותבת ואת נשוא מכתבה. אז יש לי משכנתא -את באה להתחייב לי גם? ועכשיו יש גם פן פדגוגי-מרוכך במילה אחותי, המעיד על קירבה,או קירבה מזוייפת, כמו "אחי" בגולני. "תלמדי מאישה נשואה.." "מה שהם מספרים זה שקר וכזב" מי זה הם? איך עשית כבר מחקר וסטטיסטיקה? בבית הם מתפקדים כחצי של שלם ומתפקדים כזוג והורה לכל דבר-זה אני מקבלת. אבל זה לא סותר כלום, בין מה שבבית ומה שבחוץ. אצלך זה או ...או...? ואולי יש גם....וגם...? ואז הפאנצ´ ליין ועוד מילה על מוסריות- אז מ.26 - המוסריות שלך אינה המוסריות שלי אמות המידה שלך אינן אמות המידה שלי אני לא מאיה אגב, ולא במקומה,ולא חושבת שגם הייתי רוצה להיות שם. **** אגב, אני יום אחד התחתנתי, וגם הבאתי ילדים לעולם, ואני אדון בזוגיות שלי, ואני אבדוק אותה ואערער אותה ואתקן ואשפץ ואחזור כל יום מחדש. כי אני מאמינה, שאני רוצה לחיות בעולם הגדול שבניתי. ולא רוצה עולמות קטנים. רוצה לחיות , לשקול, לבדוק וכל בוקר שאני בוחרת להמשיך לחיות איתו, זה לא בגלל העולם הקטן שבניתי, אלא בגלל שאני בוחרת בו כל בוקר מחדש. ואני רוצה שהוא יבחר בי,כל יום מחדש. שכל העולמות פתוחים בפניו,וכל הדלתות רחבות, והחלונות פתוחים. אבל הוא בוחר לחיות איתי. ומה שמתאים ונכון (ומוסרי) לי-לא בהכרח מתאים לאחר. אז בואי נסכים שאת תמשיכי לחיות בעולם הקטן ואני אחיה בעולם הגדול. הבחירה שלך-נכונה עבורך ושלי עבורי.

../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif אח איזו מוזיקה נעימה!!!!

מה אומר לך אחות יקרה, כבר מזמן מזמן לא שמעתי אמת צרופה לגבי ה"נושאים" הללו, זכות הבחירה כל בוקר מחדש, אהבתי... תמיד אנו מקבלים כמובן מאלו מציאויות ובזרם החיים שוכחים להביט ובחור, אח!!! תענוג אמיתי לבחור את השותף לחיים כל בוקר מחדש!!! אהבתי!! רוח סתיו שמבקשת להיות אביבית פתאום

פלסטיק

New member
לפעמים נגמר...וכנראה את תשלימי עם

זה כשהוא כבר לא יהיה יותר בעל התואר "האחד והיחיד". למה לך לשאול? רק כאב לב תקבלי. זה משנה משהו ה"למה"?

מאיהv

New member
זה משנה מאוד למה

אני ככ סקרנית..... אולי זה מגיע לי הטיפשות או חוסר ניסיון בסוג קשר כזה או שאולי הגברים הם כאלה. או שלא. לא יכולה פשוט להתחיל במשוה חדש בלי לדעת או בלי לסיים את הפרק הקודם בצורה הגיונית.....

פלסטיק

New member
נסיון שלי

בפרידות שלי, כל עוד צצה בראשי מחשבת ה"למה", לא יכולתי להמשיך הלאה רק שיכולתי להפרד מהשאלה יכולתי להפרד גם מהזוגה

למעלה