ואני רק רוצה לדעת מי זה הברמן
שהתערב עם לקוח שנראה שתוי כי הלקוח לא יצליח להשתין לתוך כוס בירה שתוצב על הבר ממרחק של 3 מטר. הלקוח התערב שהוא יצליח להשתין ישר לתוך הכוס, ואף טיפה לא תיפול על הריצפה או הבר עצמו. הברמן התערב איתו על 1000 שקל. באמת. הלקוח לקח כוס בירה, ענקית, של ליטר, שתה את כולה בלגימה אחת והציב את הכוס הריקה על הבר. הלך שישה צעדים אחורה, פתח את הרוכסן, והתחיל להשתין. בקשת גדולה. הוא השפריץ על התיקרה, על הריצפה, על הקירות, על השולחנות, ואפילו על הברמן עצמו. אפילו טיפה אחת לא נכנסה לתוך הכוס. הלקוח סיים, וניגש אל הברמן. הברמן צחק בפה מלא. אכלת אותה, הוא אמר. תביא אלף שקל הוסיף כשהוא מדושן עונג. עוד רגע אחד, ענה הלקוח, וניגש אל שולחן פינתי, אליו הסבו ארבעה גברברים. לאחר הסתודדות קצרה הלקוח חזר אל הברמן, וספר לידיו עשרה שטרות של מאה שקל. הברמן צחק. הכניס את הכסף לכיס מכנסיו ההדוקים ופנה ללקוח. תגיד לי, מה עבר לך בראש כשהתערבת איתי ? תראה, ענה הלקוח. ארבעת החבר`ה ששם ואני התערבנו על אלפיים שקל. על מה שאל הברמן, וקורטוב של חשש התגנב לקולו. אני התערבתי איתם שלא רק שאני אצליח להשתין לך באמצע הבר ולהרטיב אפילו אותך ואתה לא תזרוק אותי, אלא שאתה גם תצחק ותהנה מזה. אז מי, מי זה היה הברמן הזה ?