אחד באפריל!!!!!!!!!!!!111111

אני יכול להשבע לכם!!!!

שהכינוי של "פזית" היה מוכר לי!!!. ראיתי את ההודעה ממזמן ולא הגבתי.../images/Emo11.gif רציתי לכתוב גם למה תפוז אנשים לא כתובו "פרשתו מהניהולו של X " וכל זה... שמישהו פורש מניהול אז תפוז שולחים תודה וכל זה. בכל מקרה. רציתי לעשות למנהלת החדשה קצת חיים קשים!! מוהאהאהאהאאא הרסתם! ואביט לעולם לא תפרד בלי לשלוח לי ../images/Emo55.gif|אביט||קרצייה|. סתם, שמח שלא פרשת באמת, חפרתי. וכן אני חדשן../images/Emo11.gif

linoy7

New member
נו, וגם במסנ הכינוי שלה משו עם ג'יין../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

תמרוש5

New member
שקופות../images/Emo6.gif

לי זה היה ברור גם בגלל הניק שלה במסן וגם כי זה סתם היה ברור../images/Emo3.gif אבל לא היה לי כוח להגיב לזה../images/Emo11.gif חוץ מזה אני מכירה אתכן../images/Emo6.gif

קומונת כוססי ציפורניים הסגירה את אביטלי../images/Emo11.gif

../images/Emo6.gif וגם ידעתי שבוב לא מסוגלת לעשות משהו רע ככה שהיה צירוף לא הגיוני../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

SpongeGil

New member
הדבר היחיד שמרגיז אותי ואמן שייקרה

זה שאביטל תתקע שוב בגג ואני אחמיץ את זה ../images/Emo178.gif

האלופה 2 על הפנים!!!../images/Emo206.gif

שלום לכולם! עקרונית אני לא מהפורום הזה. אבל רציתי להגיד לכם שאני הייתי מעריץ מושבע של האלופה 1 ולא פספסתי אף פרק. ועכשיו אני בכלל לא עוקב לא מסתכל ולא מעניין, כי הכל נהיה כ"כ מלאכותי וכ"כ דפוק, את סיגי הרגו, איפה דריה וג'לל כאילו מה אחות אחת טסה ושכחו מקיומה?...לא אמין!(אני יודע שבפרקים מתקדמים יותר הם חוזרים). ועכשיו הסיכוי היחידי שהיה שאולי יהיה לי חשק לצפות זה שאמרו שמיטל תחזור...אבל בסוף הבנתי שמדובר בשחקנית אחרת ולא לירז... בקיצור על הפנים! מאכזב! והכל אשמים בכך הצופים שלא יודעים שובע ופשוט טיפשים! אין לי מילה אחרת...מסקנה: לפעמים כדאי להשאיר את הסיפור כפי שהוא עם טעם של עוד...וחבל הרסתם!../images/Emo7.gif נ.ב- ומה עם אדי סמדר מצאה את הבן המאומץ שלה ופתאום לא מראים אותו בכלל...ממש זלזול באינטילגנציה של הצופים! לא אמין...

לולי 180

New member
בוא אני אגיד לך משהו.

אם לא היית קורא ורואה את כל הספוילרים של "מיטל תמות" אז הייתה לך הפתעה גדולה בתחילת העונה והיית חושב שזאת הולכת להיות עונה מצויינת... וככה עם כל שאר הספוילרים. אתה קורא אותם ואז אתה לא מופתע כשאתה צופה בסדרה, ואתה אפילו לא שם לב שזה ככה. אז אל תתפלא שזאת עונה גרועה לדעתך. נכון שהיא הפכה להיות עונה פחות טובה מהקודמת בגלל שלירז כבר לא משחקת שם, גם אני חושבת ככה. אבל תחשוב, זה צפוי מדיי אם היא תחזור ואז היא וסער התאהבו ויחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה. זה קיטשי. ודרך אגב, אם אתה יודע שדריה וג'לל יחזרו, אז למה אתה אומר ששכחו מקיומם?! אתה מדבר לא בהיגיון.. ובקשר לאדי וסמדר, בעונה שעברה הראו שאדי היה צריך לנסוע.. סמדר רצתה להגיד לו שהיא אמא שלו אבל היא לא יכלה, ובסוף היא פשוט החליטה להשאיר את המצב ככה..

נטלילה99

New member
סליחה אבל את מדברת שטויות

גם אם הוא לא היה קורא ספוילרים היה כתוב בכול מקום בעיתונים ודיברו על זה שלירז לא תמשיך אז מין הסתם מיטל תמות. וגם אם לא- זה מתח בדיוק לפרק אחד. הוא מדבר איתך על זה שעונה שלמה הסיפורים נמרחים והזלזול בצופים מתבטא בהרבה דברים- בדיחות לא שנונות, סיפורים בנאליים, שגיאות בסיסיות בסיפור עצמו ועוד דברים רבים במיוחד להביא שחקנית מחליפה לשחקנית הראשית. העונה הזו לא גרועה רק בגלל החיסרון של לירז (אם כי זה הגורם המשמעותי) אלא גם בגלל שהתסריט פשוט במילה 1 דפוק. אין ספק שלהשאיר אותנו עם טעם של עוד היה עדיף מאשר למרוח אותנו ככה. רק בשביל לרכב על הגל של ההצלחה של האלופה 1. מצד שני מה רע בקצת קיטשיות? אני ועוד רבים מעדיפים שמיטל תחזור והיא וסער יחזרו להיות ביחד ( אל תדאגי גם אם זה יקרה הם לא יעשו להם את החיים קלים) אבל לאחר כול התלאות כולנו הרי רוצים לראות אותם בסוף יחד ושהאהבה תנצח אחרת מה הטעם באלופה 1???? הם לא יעשו את זה קיטשי ושישר מיטל וסער יחיו ביחד באושר ועושר. אבל אם הם יחזירו את מיטל ובסוף סער והיא לא יהיו ביחד החזרה שלה תיהיה מיותרת ורק מעצבנת! לסיכום, האלופה 2 גרוע נקודה. חחחח

למעלה