אחד באפריל!!!!!!!!!!!!111111

mary17

New member
אחד באפריל!!!!!!!!!!!!111111

אין דבר כזה פזית לא עשיתי כלום לאביטל וכן Black Jane=Tinkit16 אותה הגברת בשינוי אדרת *המתיחה נבעה משעמום לילי שלי ושל אביטל וכל מי שכתב שהוא מאוכזב ממני ומה עשיתי לאביטל (להלן:דני נגה חלי וכו.. שיתפו איתנו פעולה../images/Emo8.gif

Black Jane

New member
אההההההההההההההה אחד באפריל!!../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif

אוף מר, עכשיו צריך לשרשר את זה לשרשור הקודם ../images/Emo123.gif ../images/Emo16.gif יהי זכרה ברוך של פזית, שובה של אביטלללל! ומצטערת לכל מי שהאמין, התרגשתי לקבל הודעות במסן (וגיליתי פה כמה רכלנים קטנים!!1../images/Emo6.gif)

את אכן צריכה להצטער];

אני חשבתי שקרה משהו../images/Emo10.gif מצידי תעלי את ההיסטוריה../images/Emo10.gif

Black Jane

New member
../images/Emo24.gif

את יודעת שאני אוהבת אותך, והיי - הכל היה למען המתיחה../images/Emo8.gif [תשאלי את שירה מה עשיתי לה, ותרגישי הרבה יותר טוף! חחח]

וזה לא בסדר?...

ידוע שאת מתלבשת זוועתי. לא חדש לאף אחד. ../images/Emo99.gif|אביט||קרצייה|../images/Emo55.gif

khzh120

New member
וואי וואי אני כבר הייתי במתח ../images/Emo9.gif

הצלחתם במאה אחוז... עבדתם עליי!!! משהו שקורה אחד למיליון!!!!

linoy7

New member
אני חייבת להודות../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

חשדתי../images/Emo3.gif אתמול כשנכנסתי לכרטיס של בלייק ג'יין../images/Emo3.gif היה כתוב תיכוניסטית בת 16. והיום משום מה היה כתוב פזית בת 23../images/Emo3.gif נו, מה לעשות.. אני בחורה חשדנית../images/Emo3.gif../images/Emo11.gif../images/Emo9.gif אבל חן חן../images/Emo3.gif

יאוווווווווווו ואני נבהלתי../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif!!!

אביטטטטטטטטטטט,איך נבהלתי!!! תזהרו לעשות את זה שוב../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif אביטל יאוו כמה נבהלתי חשבתי שאת עוזבת וזה,וואי../images/Emo6.gifהרגתן אותי

למעלה