אחד באפריל שמח:)

ROSE30

New member
אחד באפריל שמח:)

סתם שאלה לא קשורה. הריקוד בשבילכן הוא תחביב בלבד\גם מקצוע(עכשיו או לעתיד)?

טיפשפש

New member
תחביב לחלוטין.

למרות שאני אוהבת את זה ואני הולכת גם להיות במגמת מחול ,זה לא משהו שאני אעסוק בו כמקצוע ואני יודעת את זה.

talupa

New member
1/04 שמח- מקצוע, אהבה,הכל בשבילי... ../images/Emo9.gif

Only Dance

New member
איזה כיף..

כשעוד אנשים אומרים מקצוע על הריקוד, לא מאמינה אתמול.. בבוקר סבתא שלי עושה לי, "איזה יופי זה שאת רוקדת.. אני מקווה שלא תפסיקי בחיים", איוז יציאה לא קשורה. חחח אבל כיף. קאטי

talupa

New member
חח ../images/Emo9.gif

אצלי כולם במשפחה כבר יודעים ש"טל רוצה להיות רקדנית" מגיל 4 אני יודעת שזה זה...
ובגלל שסבא וסבתא שלי גרים בנהריה- איפה שגרתי פעם אבל עכשיו אני בירושלים- אז כל פעם שאני באה אליהם אני מראה להם די וי די של ההופעות וכאלה... והם תמיד אומרים לי שאני רוקדת יפה ושאני לא אפסיק וכאלה... חח

Only Dance

New member
כיף שיש תמיכה, מצד המשפחה.

זה חשוב, כי גם ככה קשה להצליח בחיים, ולהשיג את המטרות שלך זה לא קל אז אם זה עוד מלווה במלחמות עם ההורים על הקמצוע שלך זה מזעזע אם זה כמו אצלך שתומכים בך זה מקל, אתה יודע שיש לך משענת. קאטי

דנה 211086

New member
הייי...

הריקוד בשבילי הוא הרבה יותר מתחביב, זה משהו עיקרי בחיים שלי. אני עכשיו עושה קורס מדריכי ריקוד כדי שאחר כך אוכל לעבוד בתור מדריכת ריקודים, ואני מקווה בעתיד להמשיך ולהשתפר בלימוד ריקוד והדרכה ואולי לעבוד בתור מורה לריקוד.

Only Dance

New member
מקצוע,

אני רוצה להתמקצע בריקוד, אני מאמינה שאצליח, בעתיד מתכננת סטודיו, לפתוח סטודיו, להקים בי"ס למחול, עם להקה ייצוגית שתייצג והתלמידות שיסומנו כמוכשרות יועברו להרכב שמייצג בהופעות וכולי. בקיצור נאי מתכננת משהו רציני שאקים בעזרת המון מאמץ וכוחות. אבל מקצוע ללא ספק אחרת מה השקעתי את החיים והבריאות? בואי נגיד ככה הסיבה האמיתי שקמה בבוקר זה לשמוע עוד שיר ולדמיין עוד ריקוד חדש שאוכל להמציא על השיר, זה לרקוד עוד, הדבר הכי מנחם ביום מגעיל זה שיש אימון, הדבר שהכי מחזיק אותך לשמור על עצמך זה בשביל שתוכל לרקוד טוב זו הסיבה לחיים, התכלית. שלי בכל אופן. קאטי

אצלי

אני מופיעה בהתנדבות בחוג מוסיקה קלאסית. ומתפרנסת ממקצעות אחרים(שגם אוהבת) שמאפשרים לי את הפנאי לרקוד.

בריקוד

פשוט זה חוג האזנה מודרכת למוסיקה הקלאסית ובמהלכו מושמעות יצירות. כל מפגש מוקדש לנושא מסויים הקשור לתולדות המוסיקה,יצירות מפורסמות וכעו'. ואז אני מופיעה שם בריקוד ביצירה אחת או שניים.בכוריאוגרפיה שאני יוצרת.

כן

מאוד כייף. להתפרנס אני מתפרנסת ממקצעות אחרים. אבל על לרקוד ולהופיע קלאסי או על בסיס קלאסי לא מוותרת. לי לא היה סיכויי להתקבל פה ללהקת בלט קלאסי בארץ,ומודרני אינני אוהבת. אז החלטתי שאני בכל זאת מופיעה. אז רכשתי לי מקצעות נוחים שיהיה בהם את הפנאי לרקוד ולהתאמן. ומהם מתפרנסת.ומצאתי מקומות להופיע בהם בהתנדבות. בחירת המקצוע נעשתה ממש ביסודיות. עברתי מקצוע מקצוע מבין המקצעות שיש בשוק וראיתי אם מתאים גם לזה. ואף נעזרתי בייעוץ תעסוקתי מעולה לשם כך. שמצד אחד יהיה אהוב ושאהנה כשאלך לעבודה ושאתקיים ממנו בכבוד ומצד שני שיאפשר לי את הזמן לרקוד. ואכן התפתחתי מאוד בעבודתי. אז זהו,כיום מופיעה בהתנדבות בחוג למוסיקה קלאסית. ובאמת זה מאוד מגוון. אני רוקדת את כל תקופות וסגנונות המוסיקה הקלאסית וזה כייף. אני גם לומדת מוסיקה אצל מורה. ואנו למדנו על כל התקופות וניתחנו יצירות. כך שזה מאוד עוזר לי להיכנס לתפקיד. ולרקוד לפי האופי של אותה התקופה. ומצד שני לוקחת גם יצירות ורוקדת אותם עם כוריאוגרפיה שיוצרת שלא קשורה לאותה התקופה. מאוד נהנת.

העדפתי

להתפרנס ממקצעות אחרים מפני שמריקוד שלא באחת מלהקות הגדלות לא ניתן להתפרנס. אולי מלהקות קטנות של מודרני כן,אבל לא קלאסי. אז החלטתי שאני מופיעה בהתנדבות. ומתפרנסת מדברים אחרים. יתכן שעוד אעשה ערבים בתשלום במקום מסויים. אך בחוג הזה אני מופיעה בהתנדבות.

למעלה