אזU OUGHTA KNOW

אזU OUGHTA KNOW

נכון שאלאניס תמיד תוארה כזמרת "פורצת" בתחום שלה..ולא סתם אלבום הבכורה שלה זכה לכמות בלתי רגילה של מחמאות. .אם אתם שואלים אותי אזU OUGHTA KNOW הוא שיר נקמה אדיר.. יש איזה משהוא בקול של אלאניס שגורם לך לרצות לצעוק יחד איתה, ולכעוס יחד אם אתם שואלים אותי אין הרבה זמרות שמסוגולת לעשות את זה.. לסחוף אתכם לתוך המילים לדעתי הוא גם הכי טוב בדיסק ה1 אז מה אתם אומרים? מהו שיר הנקמה הנשי הכי טוב ששמעתם? איזה עוד זמרות מתנגנות אצלכם?

ללא ספק

שיר הנקמה הנשי הכי טוב הוא YOU OUGHTA KNOW-מכול הזמנים! למרות גם NARISSUS שיר נקמה מעולה. תשובה לשאלה השניה.......פיונה אפל(שגם לה יש שירי נקמה על התעללויות מיניות שעברה) טורי אימוס והמכשפות

פיונה אפל היא באמת מצוינת!

חשבתי שאני היחידה ששומעת אותה

Rוית

New member
מסכימה בחלק מהדברים...

אני מסכימה ב10000000% שזה שיר נקמה מעולה
, וזה כזה נכון, איך שרק שומעים אותו פשוט שרים-סליחה, צועקים יחד איתו!, זה בלתי נמנע לעשות את זה! מה שאני לא הכי מסכימה זה שהוא השיר הכי טוב בJLP... כלומר לא שאני לא מסכימה, הוא שיר ענק כמובן, אבל לדעתי זה דיסק כ"כ אינטנסיבי ונקמני ומשוחרר רגשית (לאלאניס), שכל שיר שם הוא סוחף מבחינה זו או אחרת...

אני פשוט צורחת כל פעם שאני שומעת...

ת´שירים שלה אני לא שרה איתה אני בשוט צורחת לא משנה איפה אני בחדר שלי או בביצפר

גם אני צורח איתה, ושיר באמת ענק../images/Emo153.gif

אבל השיר שאני הכי אוהב שבדיסק בראשון הוא forgiven פשוט שיר ענק! גם הכי מדבר אליי, באופן אישי... חוץ מזה שאני מנגן על גיטרה בס, והקטעי בס שם פשוט גדולים... אבל בכלל לשיר יש מוסר השכל מעולה... וזה בכלל שיר ענק! כל השירים גדולים!

Mr Freeze

New member
בהחלט שיר ענק

אני אוהב לשמוע אותו כשאני עצבני...
בכל מקרה, שיר נקמה... עולה לי בראש I Will Return to You של קייז צ´וייס. השיר עצמו לא ממש, אבל יש בו קטע: Once more, I´d like to put a spider in your bed For that, I will return to you דרך אגב - אני בר. שלום לכולם
אני מעריץ חדש יחסית, וזהו... הפורום ממש מגניב!

למעלה