אז,

ל שכזו

New member
אז,

נכון שהמאהל (סימן שאלה) היה מגניב ממש ממש? לא יודעת מה אתכם, אני חושבת שהיו הרצאות נפלאות. יצאתי בהרגשה מאוד חדורת מוטיבציה ואהבה לנוער, ואני מרגישה כמו איזו היפית קטנה ונאיבית. שמעתי כל כך הרבה דברים מזעזעים ביומיים האלה, אבל זה עבד עליי הפוך- במקום להרגיש רע שהעולם כזה איכס, הרגשתי נהדר שלכל אחד מהאנשים שהיו בהרצאות באמת היה אכפת. מצטערת שההודעה מנוסחת ממש גרוע ונשמעת כאילו ילדה בת 10 כתבה אותה, זו כנראה הדרך שלי לומר שהיה לי ממש כיף, ושכלהכבוד לרותם שסידרה הרצאות כאלה מעולות
. ואיך היה לכם?

omer142

New member
../images/Emo45.gif היה ממש כיף ומעניין!!

אני ממש שמח על ההחלטה לבוא גם ביום השני.. מזל שבאתי! דרך אגב, מה היה אחרי ההרצאה על סחר בנשים של אפרת? אה כן, וכל הכבוד לרותם על הארגון המעולה ועל המאהל (????????????????????????????) הענק (????????????????????) XDD...

ל שכזו

New member
פאק,

לא היית בהרצאה של שוברים שתיקה? זה הדבר שהכי מתאים לך להיות בו! בכלאופן, מישהו שהיה בנח"ל (ובנוע"ל גם) סיפר לנו על המציאות המטורפת בשטחים מהכיון של החייל הישראלי, ואיך שכל האידיאולוגיה נעלמת כשאתה נמצא בלחץ מטורף. יש חוברות עם עדויות ואתר אינטרנט. אני יכולה להשאיל לך את החוברת אם אתה רוצה.

tooly111

New member
היה כל כך שולתתתתתת!!!!!!!!!!!!!11

מסכים עם כל מילה שלך, חוץ מאחת -"רותם", היא פשוט לא כותבת את זה ככה, היא כותבת רתם. בכל מקרה, תעשי לי עשירייה.

omer142

New member
אוריה?

פאק, מה אני עושה בפורום בשעה כאזת?! ומה אתה עושה?! כנראה המאהל (???????????????) ממש השפיע עלי... חח.. זזתי לישון! בברכת די לכיבוש! ודי לסחר בנשים וכו'...

tooly111

New member
עומר?

האמת שאני לא יודע למה אני פה, אחרי שלא ישנתי כמעט שני לילות רצופים, בגלל המאהל (?). ודרך אגב, צריך לסגוד לרתם על זה שהיא עבדה קשה בשביל הסמינר הזה ועשתה הרבה מאוד כמעט לבד. רתם לשלטון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ל שכזו

New member
כןכן!

את מרים מסניף ירושליים? הנוכחות שלכם כללה 3 אנשים, 1 מהם אפילו לא בנוער
ככל הנראה יהיה משהו בנוער בחודש הקרוב, בשביל בחירות להנהגה החדשה וועידה על הקוד הערכי ועוד דברים ביורוקרטיים. אולי בל"ג בעומר ואולי אחה"צ כלשהו, זה ממש לא סגור. תבואי לשם, דברים עם הנוער זה תמיד כיף

ל שכזו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

הייתי מספיק מסטולה אתמול בלילה כדי לכתוב רותם עם ו'. בכלאופן, נראהלי שאתה היית מסטול לא פחות

יו, כלכך.

זה היה אחד הסמינרים הטובים, חוץ מזה שהיה ממש כייף עם הנוער, ההרצאות היו ממש ממש מעניינות, במיוחד ביום השני
באמת כל הכבוד לרתם! ונו, גם להנהגה.
חוץ מזה, ממש נחמד לחזור ולראות שבכל העמוד מלא בהודעות הצטרפות לנוער. איזה כייף!!
(לירון, אני אוהבת אותך
)

ל שכזו

New member
../images/Emo24.gif

בזמן האחרון כל דבר שקשור לנוער עושה לי מצברוח ממש טוב, והרגשה שאין מצב שהנוער ימות אפילו שאין ש"שים, כי זה באמת מאוד תלוי בהנהגה. ואני סומכת על רוב המתמודדים, אז זה די מעודד. (מאיה בהנהגה האדם במרכז
כפרעלייך
)

למעלה