אז.... עוד חמישה ימים הופעה , את מי רואים שם
א איף New member 15/10/06 #3 ../images/Emo45.gif אני באה...ויהיה כיף, אז כדאי לכם לבוא! (רק לציין שלא יהיה כיף רק בגלל שאני באה, אלא בגלל שכולם באים, וגם גלעד בא והוא אפילו הבטיח לשיר כמה שירים , אז למה לא בעצם?)
../images/Emo45.gif אני באה...ויהיה כיף, אז כדאי לכם לבוא! (רק לציין שלא יהיה כיף רק בגלל שאני באה, אלא בגלל שכולם באים, וגם גלעד בא והוא אפילו הבטיח לשיר כמה שירים , אז למה לא בעצם?)
D dabnir15 New member 15/10/06 #4 ../images/Emo45.gif נדחף:] בע"ה אני שם:] ונעים מאוד, אני ניר, 17, חולון.
י ים סיטון New member 15/10/06 #5 ניר../images/Emo70.gif: בדיוק אתמול רציתי לשלוח לך מסר ולשאול אם אתה בא להופעה כי ראיתי בפורום של עברי שאתה אוהב את גלעד , אבל חסכת לי. וברוך הבא .
ניר../images/Emo70.gif: בדיוק אתמול רציתי לשלוח לך מסר ולשאול אם אתה בא להופעה כי ראיתי בפורום של עברי שאתה אוהב את גלעד , אבל חסכת לי. וברוך הבא .
א אני רואה כפול New member 15/10/06 #7 ../images/Emo45.gif ג'זמין, את מבטיחה שיהיה כיף? יש לי חששות..
א איף New member 15/10/06 #8 אני נעלבת../images/Emo7.gif האם אי פעם אכזבתי אותך? (חוץ מהערב המסריח בליפס,אבל זה לא נחשב...כי פשוט היה חרא ערב וזה לא היה באשמתנו, נכון? ) תחשבי על מרשמלו וכאלה... ברור שיהיה כיף!!!
אני נעלבת../images/Emo7.gif האם אי פעם אכזבתי אותך? (חוץ מהערב המסריח בליפס,אבל זה לא נחשב...כי פשוט היה חרא ערב וזה לא היה באשמתנו, נכון? ) תחשבי על מרשמלו וכאלה... ברור שיהיה כיף!!!
מ מורי לנצח New member 16/10/06 #10 אגב למי שעוד לא הזמין כרטיס יש שובר הנחה של 10 שקלים באתר של הברבי סתם חשבתי שתרצו לדעת ..
H hodayoyo New member 16/10/06 #14 ../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif ועוד בשביל חברה מהדירה שבאה איתי
ח חלי91 New member 17/10/06 #16 בקשר להופעה.... מור, מה נשמע? אני רוצה ללכת.. אתה יודע כמה זה עולה..?
מ מורי לנצח New member 17/10/06 #17 מה גרם לך לחשוב שאני בן../images/Emo35.gif אני בת! ואממ ההופעה עולה 50 ש"ח ויש אפשרות להדפיס קופון הנחה באתר של הברבי, הנחה של 10 שקלים. זהו
מה גרם לך לחשוב שאני בן../images/Emo35.gif אני בת! ואממ ההופעה עולה 50 ש"ח ויש אפשרות להדפיס קופון הנחה באתר של הברבי, הנחה של 10 שקלים. זהו