אז..

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
אז..

נגמר האלופה, וצריך לחכות כמה חודשים (נדמה לי שעד מרץ..) עד שהאלופה 2 תתחיל ורק אז נוכל לדעת מה יעלה בגורלם של סער ומיטל (למרות שזה לא קשה לנחש..) אבל.. תנו לדמיון הפרוע שלכם כתיבה חופשית - כתבו את התסריט, או לפחות קיצור של התסריט של פרק 120, פרק ההמשך..

../images/Emo175.gifאם לירז לא ממשיכה אז זה

דיי ברור שהיא תמות.. אבל איך היא תמות וסער לא?! אוףףף%%%

RTur

New member
יש עוד דמויות חוץ מסער ומיטל..

תנסי לכתוב את כל התקציר של פרק 120 שלך..

Dark chocolate

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo122.gifתגיד לי, אדון אערתור...

איך אפשר להתחרות בסוף שכזה?!

RTur

New member
../images/Emo6.gif שלך יותר טוב.. עם נינט עלק ../images/Emo6.gif

אוקי אז ככה..../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif

לאחר הפיצוצים... סער תופס את אחת הדלתות וקובץ איתה למים , ושומע צרחה.. הוא מנסה לראות מה קרה ורואה את מיטל שוכבת על הריצפה ולידה חמודי.. מיטל צורחת... ג'לל ודריה בשדה התעופה , נוסעים , אבל המטוס מתרסק , ג'לל ודריה נתקעים באי.. סמדר מספרת לאדי שגושגיצה הוא אבא שלו , ואדי יורה בעצמו מרוב צער.. איציק משתחרר מהכלא אחרי שגילו שהוא לא אשם.. ביינתים סער מצליח לעלות ליאכטה ותופס את מיטל , וביחד הם מצליחים לברוח ומגיעים לאי.. ונחשו את מי הם פגשו שם --->> את ג'לל ודריה.. הם אורחים 2 חתונות , אחת לג'לל ודריה , והשנייה למיטל וסער
.. ביינתים , ליאן וג'וזף חושבים שמיטל וסער מתו והם לאט לאט מתחילים להתקרב........ וגם -->> איגור והעוזר השני של ג'וזף מגלים שהם מאוהבים ומתחתנים.. מילי מתחתנת עם דרור נבולמן (שאני לא יודעת מה השם שלו בסדרה) (תודה למיכל על הרעיון
) סיגי ותום מתחתנים בקפריסין , ועוברים לגור בארצות הברית סער מיטל וג'לל ודריה מצליחים לתפוס ספינה ולחזור לארץץ... מיטל וסער מחליפים זהות.. טובה מתחתנת עם דוד.... ונשארת המנקה.. ואשלי עם מייקל.. וטוקו עם אלונה.. הסוף

למעלה