אז

the afterglow

New member
אז

בקרוב ייצא האלבום החדש של טראוויס! איך אתם חושבים שהוא יהיה? ^^

The Girl Who

New member
היהי המממ...

אני סומכת עליהם. אני זוכרת את החששות שלי לפני ש-12 ממוריז יצא, וגם בשמיעה ראשונה היה לי קשה להתחבר אליו. אבל עכשיו אני חושבת שהוא מעולה.
אין ספק שהסגנון של טראוויס השתנה במשך הזמן, ולכן אני לא ממש יכולה לדעת איך האלבום יהיה...אבל הממ. יהיה טוב.

the afterglow

New member
בעיקר בגלל

שטראוויס משתנים מאלבום לאלבום אני חוששת, בהתחלה הם עשו רוק קופצני מסוגו, ולאט לאט הם גם נהיו יותר ויותר פוליטיים [ואני לא בטוחה שאני אוהבת את זה.] לדעתי, שיתרכזו במוזיקה כי זה מה שהם עושים הכי טוב

The Girl Who

New member
אני לא ממש מסכימה שהם נהיו פוליטיים

נכון שהם יותר מודעים פוליטית מאשר בעבר, אבל 12 ממוריז, ברובו עדיין לא מדבר על פוליטיקה, אלא בעיקר על ענייני החיים עצמם, אהבה, מערכות יחסים וכו'. וחוץ מזה, דווקא השירים הפוליטיים, כמו peace the fuck out ו TBO לדעתי שירים מעולים בפני עצמם. אבל זאת רק דעתי. אני גם קצת חששתי מאלבום לאלבום משינוי הסגנון, אבל הממ...אני מאמינה שיהיה טוב. למרות שקצת נבהלתי מcloser, שיר יחסית חדש שבזמנו שמעתי אותו באיכות אמנם גרועה, אבל הוא היה בסגנון חדש יותר, ולא מאוד התחברתי אליו. יותר מדי פזמון? אפרופו אלבומים פוליטיים, רציתי להזכיר את רדיוהד ואת האלבום האחרון שלהם, HTTT, שכולו למעשה פוליטי לחלוטין, וגם שמו. גם אם אני לא מבינה את כללל משמעות המילים ולמי הן מופנות, האלבום עדיין נשמע לי גאוני.
פוליטי לאו דווקא צריך להיות מרתיע. למרות! אין מה לעשות, אני כן מעדיפה לשמוע שיר יותר אישי מאשר ביקורת. בלה. טוב זהו סיימתי.

the afterglow

New member
את צודקת

הם לא פוליטיים לגמרי וזה לא שהרמה של המוזיקה שלהם ירדה, פשוט טראוויס היו פעם להקה של מוזיקה טובה נטו ואין בעיה עם זה שהם מעורבים פוליטים בחיים האישיים אבל אותי זה קצת מבאס שזה נכנס למוזיקה. אני מניחה שזה בגלל שאני מטבעי לא אדם ששומע מוזיקה "פוליטית" וכועסת על העולם תוך כדי
אני כן חושבת שיש מקום לפוליטיקה עדינה אני פשוט חוששת שהם יהיו פוליטים לגמרי,זה נראה כמו כיוון שהם ילכו אליו. לא יודעת

The Girl Who

New member
אין לך מה לדאוג אני חושבת..

כי האלבום הבא לדעתי לא יהיה פוליטי. אני משוכנעת שהוא יעסוק בין היתר בתופעת התינוקות החדשים שצצו, ובאבהות של פראן.
פראן בעצמו אמר שהתינוקות מהווים השראה גדולה... פראן אף פעם לא התנתק מלדון בשירי באהבה ובנושאים של פרידות כאובות, גם אחרי שהייתה לו מערכת יחסים יציבה, וגם אחרי שבעיות העולם התחילו להעסיק אותו. אז המ.. אני מנחשת שגם הפעם פראן ימשיך לדבר על אהבה נכזבת וזה..ובאמצע גם על תינוקות.

Galadriel 3000

New member
אני שוברת את הראש שלי עכשיו

ומנסה להחליט מה זה TBO. לא עדיף לכתוב את שם השיר בשלמותו?

למעלה