אז...

אז...

איך אתם מעבירים את הזמן כשאתם לבד ובלי מחשב וטלוויזיה? רעיונות יצירתיים יתקבלו בברכה.

ladymadden

New member
חזרות חזרות חזרות חזרות!

כן כן, החזרות האלה באו מהשטן והן משתלטות לי לאט ובעקביות על כל החיים...אך השבוע זה נגמר! יום חמישי is the big day! פרומו: פינת הקיטור השבועית שלי תעסוק בחוויות מן המופע סיום ומן הנשף (ואני משערת שגם מעוד דברים שיקרו במהלך השבוע). אהה כן, ולמי שאין חזרות-תקראו ספרים!

ashkeloni

New member
מממ

אני עובד בתחנת הכוח באשקלון עד ה13, יופי של עבודה

nooooooa

New member
אין טלויזיה? אין מחשב?../images/Emo2.gif

אז לא מעבירים ת'זמן
סתם נו
ים בריכה [?]..

../images/Emo6.gif

יש לי ספר, אני קוראת אותו. מחכה למשלוח של עוד ספרים. ותודה לכולם
.

ללא נושא

מאז כיתה ט', יש שני ספרים שאני ממליצה עליהם בחום - חוות החיות (באנגלית, כי בעברית לא קראתי) של ג'ורג' אורוול, והמאהב של א. ב. יהושע.

tribe spirit

New member
../images/Emo45.gifהמאהב../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

הפעם היחידה בתולדות ההסטוריה שבה שעורי ספרות לא הרסו לי יצירה.

tribe spirit

New member
המלצות../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

האמן ומרגריטה(מיכאיל בולגקוב) כללל סדרת האסופית-מומלץ במיוחד בפורום זה.זאת אמנם סדרת ספרים לילדים(התחלתי אותה בכיתה ב')אבל קראתי שוב את הסדרה החודש וכלכך נהניתי
(ל.מ מונטגומרי) אשה יקרה(יהונתן גפן) דאמיט לא קראתי מספיק השנה..אם אזכר בעוד ארשום.

וואי...ספרים ../images/Emo99.gif

כמה טוב להיות פרח קיר - סטיבן צ'בוסקי בית כברות לחיות שעשועים - סטיפן קינג (השגיאת כתיב זה בכוונה). - אגב זה ספר אימה. הכחול האבוד - לויס לורי. המעניק - לויס לורי. משוואה עם נעלם - אורי אדלמן שעות מתות - אורי אדלמן. וזה יכול להימשך ולהימשך אבל אין לי כוח פשוט. תסתפקו...

mgirl

New member
חוות החיות נחמד ../images/Emo13.gif

מטריד משהו.. את השני לא קראתי...

ladymadden

New member
אם את בעניין של משמעות נסתרת-

לכי על "על העיוורון" של ז'זה סאמראגו (אני בחיים לא אצליח לבטא את השם הזה). אם את רוצה משהו מצחיק וקליל, אך יחד עם זאת מותח- לכי על ספריה של הגדולה מכולן לימור נחמיאס (למרות שהיא הורסת את התמימות בצורה מוחלטת- ראי הוזהרת!).

eden456

New member
המלצה חמה !!!!!

-"אבדות"של מיכאל שיינפלד-מומלץ בחום !!!

mgirl

New member
הממ

ספרים וגיטרה משחקי יניב וספיד עם אחים שלי משחקי סודוקו בפלאפון או לחילופין התכתבות סמס סוערת עם אחד החבר'ה

למעלה