אז

GalBatz

New member
בלי שומדבר מסעיר במיוחד...

הלכתי לסרט עם גוני, אחותה הקטנה והבן-דוד שלהן. הבעיה היא שהוא גר באוסטרליה ומדבר רק אנגלית, ואני שונאת לדבר אנגלית. אין לי בעיה להבין, אבל אני גרועה בלבטא את עצמי.
אז רוב הזמן התמרמרתי ודיברתי רק עברית וגוני תרגמה אותי חלק מהזמן כדי שבן-דוד שלה יבין מה הולך מסביבו ולא ירגיש מנודה. ועכשיו אני סתם נשארת ערה בלי סיבה, כדי לא ללכת לישון מוקדם בחופש כי זה גורם לי להרגיש שבזבזתי אותו. אני בטח אלך לישון עוד מעט.

GalBatz

New member
טוב, אז לא.

..בחזרה לימים של החופש הגדול של כיתה ז' שנשארתי ערה כל הלילה בלי לעשות כלום סתם כדי להרגיש מגניבה.

mwagnastar

New member
המ.

מפגש ישראבלוג זה איכס. הם כאלו צומים ~.~. כל הזמן כשהיינו על הגג הם הטרידו אותנו והיו עם שלטים כמו "חבקו אותי" או שאר הדברים הרגילים. עכשיו הם השתכללו, והרי לפנכם הטרנד החדש שלהם: להיות קבצנים. מישהי אפילו לקחה לי אתה ארנק מהתיק >> לעזאזל. אז דורין כתבה ואני הלכתי עם זה. אם כבר שלט אז שלט: "עופו לי מהפנים!" ואנהי החלטתי, גם כן בהשראת דורין, לכתוב "מי שטוב לו ושמח כף ימחא" הו וול, נסעתי עם חברה לתל אביב לפגוש את דורין וטדי וטאל ויעל ופגשתי גם את ריטה
והיא ממש שונה ממה שזכרתי ._. גם הייתי רעבה, ואין חנויות אטרקטיביות בהנחה שהכל כשר לפסח >> אז חייתי על גלידה. כן. וכואבות לי הרגליים ;; קניתי את עשן ומראות של ניל גיימן
ואמרו לי שהוא מגיע לאייקון בסוכות :OOO אח"כ ליאור באה אליי וצחקנו וציירתי לה על הציפורניים וראינו האלופה [אני פקאצה. SHOOT ME] ורקדנו לצלילי בוניטה דה מאס D: [אמרתי לכם שאני פקאצה!]

למעלה