אז...

אז...

סוף סוף השבוע הלכתי לכלי זמר לקנות כמה דברים ו...ירדתי להסתכל על האורגנים החדשים של ימהה.אז קודם כל הסתכלתי על הטירוס 2 ופה אני רוצה להגיד משהו הוא אורגן מדהיםםםם....ימהה בהחלט השתפרו...אפילו השוויתי אותו ל-G-70 (כל הזמן ערכתי שם השוואות)אבל היו דברים שהג'י 70 חזק יותר ולהיפך.אח"כ הסתכלתי על ה-PSR 3000 ו...בסדר,לא התלהבתי במיוחד.אורגן נחמד.השוויתי אותו ל-VA-3 אם אתם מכירים.אבל באמת ימהה עלו .בהחלט!

"אז נדברו יראי ה'"

באיזה סניף ביקרת
בחיפה, הטיירוס 2 לא נמצא בתצוגה

בסניף בתל אביב

יש שם שלוש קומות אפילו ארבע נראה לי,קומה -1 זה האורגנים,קומה 1 זה גיטרות קומה שניה המממ...לא זוכרת ושלישית פסנתרים.מדהים שם!

נכון כי כל פעם כשכתבתי שם

העיפו אותי...אה יפה אני רואה שהם השתלטו על הפורומים יפה.תמסור דש לצפת איש הרוח הייתי שם בחופש...

לא יודעת...גם אני שאלתי את אותה

שאלה...כתבתי משהו והעיפו אותי אז חשבתי אולי כתבתי משהו לא לענין אז ניסיתי שוב והפעם כתבתי משהו כמו שלום והעיפו שוב...אולי זה רק לבנים?

אה...עכשיו אני נזכרת שאמרו לי למה

אמרו לי שצריך לשלוח מסר למנהלת של הפורום ואז היא מצרפת אותך...מוזר.אולי נשאל את איש הרוח ?הוא גם מנהל שם תחדר ראיתי.

אה אז לא שהעיפו אותך משם אלא שלא

קיבלת אף פעם אישור לכתוב שם. יש איזה תהליך לצורך זה אם תרצי אכתוב לך ובעז"ה נראה אותך גם שם אך בתנאי שזה לא יהיה על חשבון הפורום כאן

leerann

New member
חח

חח מצחיקה... מראה לא אומר כלום, זה שהטיירוס נראה כמו מפלצת זה משהו אחר :) אגב ה G-70 יותר טוב, אם את שואלת אותי שמעתי את שניהם

לא לא לא

הסתכלתי=ישבתי עליה וניגנתי לפחות שעתיים בדקתי את כולה .המוכרים השתגעו שם...אני לא אשאל אותך כי זה ברור לי שה-G-70 יותר טובה,הרבה יותר!

מהנגינה שלי...ברור...סתם..

אני חושבת מזה שישבתי שם והחלטתי לבדוק את כל סוגי הגיטרות החשמליות באורגן וגם את הטראנסים שלו אז....ממה נראה לך שהם השתגעו...?קל להבין אותם...

למעלה