אז...

Rinattt

New member
אז...

אחרי שבת של הנאה גדולה שהייתה לי... הגיעה בשורת איוב, פיגוע בניו דלהי, אחיך שם!!! אני יודעת שהוא שם, אני נונסטופ בקשר איתו במיילים < קרצייה שכמותי > איך בשניה החיוך ירד והדמעות התחילו להציף... הלכתי לישון, פחדתי... אני עם המחשבות שלי יכולה להגיע רחוק... מידי כמה דק' טלפון, שיחה פה, שיחה שם... אחרי שעה אמא שלי הצליחה להשיג אותו... לאחי שלום!!! הוא שלם ובריא, וקצת מבואס, כי לא יוכל להיות בברית של אחיין שלו החדש... אחרי חודש בפגייה היום יש ברית לבן של אחי, ייצורון קטנטן וחמוד שעושה לי פרצופים כבר מעכשיו < משוגעתתתתת עליווווווו > אז החיוך שב...
ושבוע חדש מתחיל...
וכולי תקווה שימשיך לו כך...
לי, לכם ולכל העולם...
אמן!!!

ganeden02

New member
רינתיתיתיתיתי מקסימה....../images/Emo20.gif

שמחה לשמוע שהכל בסדר... שיהיה לך שבוע מקסים תהיי בקשר נשיקות עדם.

Kטלנית

New member
דודה רינה ../images/Emo13.gif

קודם שמחה שלאחיך שלום עכשיו אף אני יותר רגועה ודודה מזל"ט מאמי על האחיין אם הייתי מרוקאית הייתי אומרת "משנדורה עליו יאני" אבל אני תמניה פשוטה רוחי
שנשמע ממך תמיד רק בשורות טובות מאמי אוהבת אותך נשמה חיבוקים ונשיקות לך ולבננות המתוקות

יערית

New member
חייבת לתקן אותך קטלי../images/Emo9.gif

אומרים :משימדוּרַה עליהו וגם אני שמחה לשמוע, על אח של רינת שיצא ללא כל פגע בניו דלהי. מזל טוב לאחיין

Rinattt

New member
../images/Emo25.gif

איזה כיף שיש אחיין קטן... ככה כל פעם שמתגעגעת לריח, לבכי המתוק הזה... יש לי למי ללכת, לא צריכה לעשות משלי < פייי עד שסיימתי עם התינוקיה שלי > אני נהנית להריח אותם, לנשק, להרים... אחחחחח תענוג של החיים...
תודה נשמתי...

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

חשבתי עליו .....ועליך לא רציתי להלחיץ אותך עם הפיגוע הזה,אז ישבתי בשקט, חיכיתי לבשורות טובות והן הגיעו
ברוך השם
שיחזור כבר לארץ
הרג לי ת'בריאות כבר..........

Rinattt

New member
חחחחחחחח

את סובלת את כל התלונות שלי... שיחזור כבר באמת... את חייבת לראות אותו, גבוה מטר תשעים ומשהו, רזה, יפיוף אמיתי... רק שלצערי גידל שיער ארוך... אני לא אוהבת...

vered 37

New member
../images/Emo25.gif רינת

עברה בי צמרמורת שקראתי את ההודעה שלך.. אכן הפיגוע קשה מאד .. אני שמחה שאחיך בריא ושלם...וזה מה שחשוב.. את האחיין הוא יזכה לראות שיחזור ארצה .. מצטרפת אלייך שהשבוע ימשיך עם חיוך לך לאחיך למשפחתך..ולכולם !
מזל טוב להולדת האחיין...

Rinattt

New member
תודה לכל המברכים...

איזה נחמד לחזור מהעבודה ולקרוא... ועכשיו... בבעיה אני... הבנות מאורגנות כבר... ואני לא... אחי חרדי וצריך לבוא בלבוש צנוע... ואין לי צנועעעעעעעע... אוףףףףף
יש למישהו אוהל מיותר???

למעלה