אז, איך הופכים את השנה הזו לטובה? לי
T that girl New member 3/10/05 #3 וגם אם כן- זו הדרך היחידה? ז"א- אני לא הייתי בבחירות, זה אמור להיות ממש כיף, אבל זו הדרך היחידה שלנו להפוך את השנה הזו לטובה? לי
וגם אם כן- זו הדרך היחידה? ז"א- אני לא הייתי בבחירות, זה אמור להיות ממש כיף, אבל זו הדרך היחידה שלנו להפוך את השנה הזו לטובה? לי
ח חצי איש חצי גמלאי New member 3/10/05 #4 קודם כל באים לסמינר... אחר כך נהיים אפילו עוד יותר פתוחים, יצירתיים ואוהבים ממה שאנחנו עכשיו. וזה קשה.
קודם כל באים לסמינר... אחר כך נהיים אפילו עוד יותר פתוחים, יצירתיים ואוהבים ממה שאנחנו עכשיו. וזה קשה.
F Fleddermaus New member 3/10/05 #6 ../images/Emo45.gif ../images/Emo119.gif היי, חבר'ה, כבר כמעט שנה לא היה סמינר! כולנו באים, כן?
K KaRnAf ReShAtOt New member 4/10/05 #11 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo74.gif
C croovy New member 3/10/05 #7 ../images/Emo107.gif מחייכים בלי הפסקה משתדלים להיות אופטימיים צוחקים על הכל הולכים להפגנות ענק וסמינרים ומכריחים את כל השאר לבוא להפגנות ענק וסמינרים ומכריחים את הש"שים לעשות עוד סמינרים לא מולידים ילדים אם רוצים, מאמצים ילדים משכנעים את כולם שהם צריכים להפסיק להביא ילדים לעולם וכו'
../images/Emo107.gif מחייכים בלי הפסקה משתדלים להיות אופטימיים צוחקים על הכל הולכים להפגנות ענק וסמינרים ומכריחים את כל השאר לבוא להפגנות ענק וסמינרים ומכריחים את הש"שים לעשות עוד סמינרים לא מולידים ילדים אם רוצים, מאמצים ילדים משכנעים את כולם שהם צריכים להפסיק להביא ילדים לעולם וכו'
F Fleddermaus New member 3/10/05 #8 אני אחייך ../images/Emo13.gif...../images/Emo119.gif ואביא ילדים. מקובל?
T that girl New member 4/10/05 #10 אם יש מישהו שאני סומכת עליו להפיץ את הגנים שלו ואת התפיסה החינוכית שלו בעולם, אז אתה חלק מהאליטה. רק באמא'שך, חכה עם זה קצת, בסדר? לי
אם יש מישהו שאני סומכת עליו להפיץ את הגנים שלו ואת התפיסה החינוכית שלו בעולם, אז אתה חלק מהאליטה. רק באמא'שך, חכה עם זה קצת, בסדר? לי
C croovy New member 4/10/05 #17 ../images/Emo107.gif בוא נעביר אותך מבחן אינטליגנציה. אם תעבור אותו, נסכים לתת לך רישיון להביא ילדים. מקובל?
../images/Emo107.gif בוא נעביר אותך מבחן אינטליגנציה. אם תעבור אותו, נסכים לתת לך רישיון להביא ילדים. מקובל?
D doofe New member 5/10/05 #21 ../images/Emo140.gif יש לי רשיון להביא ילדים לעולם... מישהו פה במקרה שרוצה לעשות לי ילד?