שנה שעברה אני ובת דודה שלי בכל הפנים שלנו נהיו כוויות מהחרא הזה אבל היה מזה צחוקים אני הכי שונאת שמרססים לי בעיינים לא יכלתי לפתצוח אותם שנה שעברה ואחרי זה הייתה לי דלקת
יצאנו מהבית ב8 וחצי והלכתי לספורטק שזה מקום בחיפה שיש בו מלאנ'תה אנשים וזה... וכל הכיתה הייתה אמורה לבוא... ואז התחלנו למצוא אחד ת'שני.. [היו שם לפחות 2,000 איש... וזה לא מקום כל כךךךך גדול... היא ממש צפוף השנה...] ואז גילינו שבשיאנו היינו שישה-עשר. אז הסתובבנו וכאלה... וראינו ביחד את שני מטרי הזיקוקים... והיה חביב וזה.. ואז הלכנו ברגל לקניון ואז יצאנו מהקניון ואז טיילנו לנו לאורך חיפה. בשעה 2 כבר חזרנו הבייתה וב2 ועשרה כבר הייתי פה. מחר פיקניק עם חברים או משו... איך היה לכם?
. ואז חברה דפקה לי ברז... ואף חברה אחרת לא יכלה/רצתה ללכת איתי. מזל שלא קניתי כרטיס. אז בסוף סתם הייתי עם כל החברות בבית של אחת מהן, שם הן עשו על האש [רצח!
]. ואח"כ באו כמה בנות לישון אצלי ובדרך הסתובבנו בחצי מירושלים
"טוב P: אז היינו בכפר סבא עד 2:00- שמענו את הראל סקעת וברי סחרוף, ברי היה מ-ד-ה-י-ם [אשכרה נהנתי מהמוזיקה שלו :O ], אוו, אח"כ היה עידן גוטמן והיה הכי כיף בעולם :]]]. ב2:40 הגענו לים, היה מטורף.. כמה אנשים, כמה שתייה |:: , איפשר להסביר מה הלך שם P: חזרנו משם ב6 בערך והגענו ב6:40 אני חושב [לקח אותנו נהג ערבי - 17 איש במונית של 10 ]"