אז...?

nickelodeoni

New member
אז...?

כמה זמן אתם מכורים לסידרה המדהימה הזו? אני רק לאחרונה התחלתי לראות את זה... ואני בושה בעצמי על זה...
אבל לא נורא.... כמה זמן הפורום הזה פועל?

אממ..

לא יודעת כמה זמן הפורום פועל אבל התחלתי לראות רוזוול מהפרק הראשון ששודר בשידורים יומיומיים (בחופש הגדול אם אני לא טועה)

L i l A L o

New member
מהפרק השני ששודר בערוץ 3..

[כמובן שתכנני לראות את הפרק ה-1, אבל כמו בכל סדרה חדשה, פיספתי אותו] זה יוצא משהו כמו שנתיים או יותר אם אני לא טועה. וככה גם בערך קיים הפורום. מאז שהתחילו לשדר את הסדרה בערוץ 3. נראה לי

JUstMeAndMe

New member
בדיוק כמוך../images/Emo45.gif

ראיתי את הפרומואים של הסדר ואני כזה "נראה נחמד" ואז היה את הפרק הראשון ואני [בעצלנותי הרבה
] "אין לי כוח להתחיל לראות סדרה חדשה" אז התחלתי מהפרק השני

hadarya

New member
טוב אז אני התחלתי

לראות ממש מאוחר!!..כאילו רק עכשיו. זה התחיל בשידורים החוזרים שיש ביום שבת בבוקר... אז ראיתי מהפרק "ריוור דוג" בעונה הראשונה... ועד עכשיו. ובו זמנית גם ראיתי את סוף העונה השלישית (שהיתה משודרת ביום שבת בערב) מהפרק "למוטט את בבל בשירה". ועכשיו אני משלימה פערים בין לבין. ועדיין לא ראיתי את הפרקים הראשונים של הסדרה!! (ואני לא יודת מאיפה אני אוכל לראות... אלא אם כן ישדרו עוד פעם. באסה לי!)

maryan19

New member
אני חדשה פה אבל

את הסדרה התחלתי לראות מהפרק הראשון

האמת

שהתחלתי לראות ת'סדרה מהפרקים הראשונים בשידורים היומיומיים, אבל אז לא הייתי ילדת טלוויזיה, אז פשוט הפסקתי לראות אחריי 3-4 פרקים, והתחלתי לראות מהפרקים החוזרים ביום שבת. ויש לי גם את 3 העונות על דיסקים:)

nickelodeoni

New member
מאיפה?

ראילו...הורדת מהאינטרנט? איך הצלחת להוריד את הפרק השביעי של העונה השלישית? אני לא מצליחה להוריד אותו דרך האימיול... :)

בן דוד שלי מין האקר../images/Emo3.gif

אז הוא הוריד לי הכל בכמה שעות שתבין, מעל 50 פרקים! מלך

PopPy

New member
הפורום קיים שנה וכמה חודשים

(מספטמבר 2003), בערך מאז שסוף העונה הראשונה שודרה בארץ.

dolca1

New member
אני..

בעיקרון לא זוכרת כל כך כי לא נתתי כלכך צומת לב לסדרה ופשוט ראיתי כי היא נחמדה.. לא כמו עכשיו שאסור לי לפספס חצי שניה של הפרק!! אמ.. נראה לי מבין הפרקים הראשונים שהתחילו לשים לא בשידורים החוזרים בערוץ שלוש

Nitzan122

New member
אני ראיתי

את אחד הפרקים האחרונים בעונה הראשונה בסטאר וזה נראה לי ממש נחמד אבל לא היה לי כח להתחיל לראות את הסדרה אבל כשזה התחיל בערוץ 3 התחלתי לראות

T a l14

New member
תחילת העונה הראשונה...

אני זוכרת את הפרומואים לסדרה, ושבכלל לא התלהבתי ממנה בהתחלה. אני לא זוכרת איך בדיוק הגעתי מהשלב של סלידה גמורה מהתוכנית (אף על פי שלא ראיתי שום פרק) למצב של התאהבות בה...

limiCOOL

New member

ראיתי עוד את הפרומואים בערוץ 3 וזה נראה לי מזה מעניין וכמובן כמו בכל תוכנית חדשה אני הפסדתי חצי פרק ואז התמכרתי לסדרה ולא הפסדתי אפילו לא פרק אחד...

למעלה