אז איך אומרים ביפנית "אני לא יודע לדבר יפנית" אני מעדיף גם בעברית, אבל גם באנגלית בשביל ההברות
V vaiu New member 4/2/05 #1 אז איך אומרים ביפנית "אני לא יודע לדבר יפנית" אני מעדיף גם בעברית, אבל גם באנגלית בשביל ההברות
I IirionClaus New member 4/2/05 #2 אני לא יודע לדבר יפנית... nihongo o wakarimasen (למעשה, אני לא מבין יפנית). אני קצת עייף כרגע אחרי יום עמוס, אז סליחה מראש אם יש טעויות
אני לא יודע לדבר יפנית... nihongo o wakarimasen (למעשה, אני לא מבין יפנית). אני קצת עייף כרגע אחרי יום עמוס, אז סליחה מראש אם יש טעויות
J jonbaum New member 4/2/05 #3 אי דיוק קטן יותר נכון להגיד nihongo ga wakarimasen יותר טבעי להגיד nihongo dekimasen שזה אומר "אני לא יכול (לדבר) יפנית.
אי דיוק קטן יותר נכון להגיד nihongo ga wakarimasen יותר טבעי להגיד nihongo dekimasen שזה אומר "אני לא יכול (לדבר) יפנית.
J jonbaum New member 4/2/05 #4 אי דיוק קטן יותר נכון להגיד nihongo ga wakarimasen יותר טבעי להגיד nihongo dekimasen שזה אומר "אני לא יכול (לדבר) יפנית.
אי דיוק קטן יותר נכון להגיד nihongo ga wakarimasen יותר טבעי להגיד nihongo dekimasen שזה אומר "אני לא יכול (לדבר) יפנית.