אז...

angel cry

New member
אז...

מבינה שהגיע תורה של נאווה מנהלת בית הספר? האם מישהו יכול להסביר בצורה נקייה, נטולת רגשות, היכן נאווה נכשלה?

haimdgn

New member
המנהל/ת הבאה

ישנן סיבות עניניות רבות שבגללן כדאי שנאווה לא תמשיך, נאווה מודעת להן ולכן היא החליטה, בעצה אחת עם ההנהגה המוסדית הקודמת והנוכחית, שהגיע זמנה לעבור לתפקיד אחר. אינני בטוח שבמצב בו ישנה הסכמה בין המנהלת לבין ההנהגה ראוי שנעלה בפורום את פרטי הצלחותיה וכשלונותיה, אלא, שנאחל לה הצלחה בניהל ביה"ס בשנה הנחכית בהמשך דרכה החדשה.

angel cry

New member
אם ננקוט

בגישה פוזיטיביסטית, צודק אתה בפרשנותך, כי ישנה הסכמה. בכל צורת חשיבה אחרת נגלה שהלך הרוח הוא שונה! בית ספר לפיד המ"ה הוא בית ספר שכיום אנחנו יכולים רק להתגאות בו ולאמר בראש מורם שילדינו לומדים בו. בית הספר נחשב לבית ספר שמנוהל טוב גם במשרד החינוך, צוות המורים כיום הוא מעולה, בכל מוסד ישנם יוצאים מן הכלל, והם נפלטים במוקדם או במאוחר מן המערכת. ראייה לרמתו הגבוהה של בית הספר
בוגריו שמצטיינים בחטיבות הביניים! מתצפיות שעורכת בבית הספר, מאבחנת ילדים שמחים בהפסקות. ילדים שקטים בזמן השיעורים, מורות שיכולות ללמד בדלת פתוחה-ז"א שאין מה להסתיר.

YC2004

New member
../images/Emo63.gif קצת אינפורמציה "חשאית"!

כמוך גם אני לא מעודכן במה שקורה בביה"ס ביום יום. אולם "ציפור" קטנה מההנהגה המוסדית מסרה לי כי בישיבה האחרונה של ההנהגה המוסדית לפני כשלושה שבועות, נאווה היתכחשה למכתב שפורסם ע"י ראש הועד שלנו כמכתב היתפטרות של נאווה. היא טענה שעד שהיא לא תקבל תפקיד מפקחת ממשרד החינוך היא לא עוזבת! ביחד אני קורא ליושב הראש החדש של ההנהגה המוסדית וחבר הועד מר עובד שטח, שאולי ישפוך קצת אור על מה שעתיד לקרות בביה"ס בשנה הבאה???

angel cry

New member
תיקון

נאווה חזרה בה מההחלטה לצאת לשנת שבתון, מאחר שבבירור שערכה עם משרד החינוך התברר שאינה זכאית לה ועוד נודע לה שאם בכל זאת תצא, תאבד היא את כל הזכויות שרכשה בשלושים השנה האחרונות, ביניהן זכויות הפנסיה. אז עם כל הכבוד לכולנו- אי אפשר לדרוש מאדם למחוק סתם כך 30 שנות עבודה... מה שברור שיש גופים מאד חזקים שעומדים מאחוריה, וכמו כן צוות מורים מגובש. חשוב לציין למי שלא יודע או למי שחושב אחרת כי נאווה אהודה בקרב מורי בית הספר.

למעלה