אז...

gloria23

New member
אז...

איזה קליפ של מיוז אתם הכי אוהבים? או במילים אחרות..מה הקליפ הכי טוב שלהם עד היום?

TeamMidgets

New member
muscle museum לדעתי

למרות שראיתי אותו רק פעם אחת ואחרי זה אולי סטוקהולם סינדרום... לא יודע

RozeMary

New member
תגידו בתרגום חופשי זה

מוזיאון מוסקל? חחחחח מה זה אומר הmuscle museum?! וסליחה על הבורות בשפה...תתחשבו!

the papercut

New member
מסל מיוזיום

מסל=שרירים מוזיאום=מוזיאון ביחד זה יוצא "מוזיאון השרירים"

normajane

New member
לפי האתר הישראלי

אלו שתי המילים שמופיעות לפני ואחרי המילה MUSE במילון, ומכאן שם השיר

NiKi†a

New member
מממממ...מאוד אהבתי את

Uno ו-Sunburn הרעיון עושה אותם מעניינים וזה נורא יפה לדעתי :). אבל אני יכולה לצפות מאה פעם בקליפ TIRO (אל תשאלו למה.הוא פשוט ממכר). ממממ...יש קצת הבדל בין הקליפ הכי טוב והכי מושקע לבין הקליפ שאנחנו הכי אוהבים
. לדעתי הקליפ הכי מושקע שלהם זה גם Sing for וגם New born. ואת כל השאר הסברתי למעלה P:

Franz Ferdinand

New member
פאאאאאאק!!!! זו בין השאלות הכי קשות

שהייתי צריכה לענות עליה בפורום... אני אוהבת כמעט כל קליפ שהם הוציאו! אם הפרצוף החמוד של מאט והגוף השחיפי שלו מופיעים בקליפ אז איך אני יכולה שלא לאהוב אותו??? אז אלה הם הקליפים שאני הכי אוהבת: Dead Star Feeling Good Hysteria New Born Plag in Baby Stockholm Syndrome Sunburn Uno Unintended זה לא ע"פ דירוג מסויים... אני אוהבת את כל הקליפים האלה בערך באותה המידה! אבל אם היו מכריחים אותי לבחור בשלושת הקליפים שאני לא יכולה לחיות בלעדיהם אז הייתי חייבת לבחור ב: Feeling Good New Born ו... Hysteria

haIIo

New member
היסטריה.

היסטריה הוא הקליפ הכי טוב שלהם. הקליפ היחידי שלהם שאני אשמח לראות. אני מעדיף לשמוע בסטריאו.

gloria23

New member
אממ אולי פילינג גוד...

רגע אבל אני רוצה לנצל"ש קצת...קראתי שמאתיו לימד את עצמו לנגן לבד בגיטרה..שזה ממש הישג אדיר..אבל קראתי שאבא שלו היה מוזיקאי, אז למה הוא לא לימד אותו??לא יודעת, סתם חשבתי על זה...אני יודעת שאתם לא יכולים לענות על זה, אבל זה עצוב , לא?

TeamMidgets

New member
אני מניח

שאבא שלו (הוא היה גיטריסט?) או מישהו אחר לימד אותו נגינה, והוא אמר אחרי זה שהוא למד בעצמו

normajane

New member
ככה

ניסיתי להוריד ממייקרוקאטס כמה קליפים אך ללא הצלחה. היכן אני יכולה למצוא אותם? לפי מה שראיתי באתר הרשמי, הקליפים של מיוז נעים בין "יפים מאוד" (TIRO, HYSTERIA) ל"מכוערים להחריד" (SFA). אהבתי את PLUG IN. וגם מאוד נחמד לראות את מאט שובר גיטרות ב- MUSCLE MUSEUM.

NiKi†a

New member
את באמת חושבת ש SFA

מכוער? לדעתי הוא דווקא מאוד מושקע ומגניב. חוץ מזה שהם לא עושים שם כלום וסתם בוהים באוויר...

normajane

New member
לא יודעת...

כי הוא באמת מאוד משעמם. לא שקליפ צריך להיות כמו סרט עליליתי, אבל צריך להיות בו משהו שימשוך את תשומת הלב שלי, כי אחרת אין לי סיבה לצפות בו (אלא אם כן אני ממש אוהבת את הלהקה). הוא די דומה ל-BLISS בקטע הזה. אני חושבת שזה חבל, כי לקליפים יש חשיבות מסוימת. דרך אגב, מיוז משתתפים במצעדים של MTV?

daisy girl

New member
אני יכולה להגיד לכם איזה לא אהבתי..

ובכן, לא אהבתי את סינג פור ואת סטוקהולם סינדרום. אחד מהקליפים האהובים עלי זה בליס האדיר, כמובן.

Franz Ferdinand

New member
למה לא אהבת את סטוקהולם???

לדעתי זה בין הקליפים הטובים שלהם!!! הוא משקף במוייק על מה השיר מדבר והוא גם מעניין לצפייה!

NiKi†a

New member
גמני לא משהו אהבתי אותו...

לדעתי הוא לא מעניין, רק בגלל השיר (ובגלל שסופסוף יש מיוז בטלויזיה) אני יושבת לראות אותו..

ramoni

New member
חשבתי שאמרת לי שהפעם הראשונה

שרית אותם זה היה בקליפ הזה.. אם אתם שואלים אותי, אני אין לי תשובה ספציפית יש טובים ויש טובים פחות.. אבל אני הכי אוהב את סטוקהולם ומאסר מיוזאון

NiKi†a

New member
נו נכון.

באמת הקליפ הראשון שראיתי אותם היה סטוקהולם.....זה לא אומר שאני הכי אוהבת אותו.

Rusty Cage

New member
אווו אני אוהבת את הקליפים שלהם=)

הכי טובים (לפי הסדר): New Born Dead Star Stockholm Syndrome Uno ואין לי מושג למה.אני פשוט אוהבת אותם
אבל מה אני לא סובלת את הקליפ של Hysteria,הוא מלחיץ אותי

למעלה