אז...

Zipadidoda

New member
אז...

אוקי אני עשיתי כישוף לכסף... אני לא הולך לפרט את הכישוף... אני רק רוצה לשאול... זהו? עכשיו לחכות לכסף? יקרו מקרים שיביאו לי אותו? או שאני צריך לעשות עוד משהו? תודה

nepthys

New member
כל דבר קורה בדרך משלו...

אני אישית לא מאמינה בכישוף לכאלו דברים (אני אישית בכלל לא מאמינה בכישוף, אבל במיוחד לא לכאלו מטרות), אבל אם זה באמת פועל (והתאוריה שלי שגויה, מה שיכול להיות, מכיוון שכל דבר יכול להיות), זה יגיע אלייך בצורה מסויימת, איכשהו, מתישהו.. זה העניין, שבד``כ בכישוף אתה צריך להיות איכשהו מדוייק בענייני זמן, כי בסוף הוא יפעל אחרי שתצטרך אותו בכלל.. תשב ותחכה, יש כאלו שאומרים שפשוט תשכח ממנו, ותן ליקום לעשות את שלו..

Zipadidoda

New member
ואם

אוקי... ואם נגיד הלילה ומתי שיהיה לי זמן אני יעשה את הכישוף שוב... זה יעזור? זה ישפיע?

nepthys

New member
למה שלא תעשה?

לפי תאוריה, זה פשוט יחזק את האנרגיה ששלחת ליקום...

תשכח מזה...

זה תמיד עוזר...נראה לי שכל הקטע הוא לא שפתאום יפול עליך שק של כסף...הכישוף ייצור צירופי מיקרים שיובילו לכסף...לפחות זה לפי איזה תאוריית תת מודע(שעובדת לא רע ) כשתשכח זה יגיע...על תתעסק בזה

dopey_wizard

New member
זהירות!

תלוי למה עשית את הכישוף??? עם זה היה סתם כישוף כדי שיהיה לך כסף והכסף לא דחוף זותאומרת שעם עשית את הכישוף כי לא מספיק לך כסף למכונית (דוגמא) אז זה לא טוב בגלל שאז אתה יכול לקבל את הכסף בצורה רעה זות אומרת לדוגמא : תקבל אותו מירושה (מישהוא מהמשפחה ימות ואז תקבל את הכסף) או משהו כזה ---זה לא משחק--- כישופים של כסף זה להוציא אותך מהבוץ ולא להפוך אותך למיליונר!!! דוד

nepthys

New member
אני לא רואה את זה ככה,

אם הוא מוסיף לעצמו שהכישוף יפעל בלי לפגוע באף אחד, אז זה לא יפגע.. אני לא רואה כישוף למטרת רווח כ``רע``..

dopey_wizard

New member
אסור

אסור- להשתמש בכישוף של כסף למתרה סתמית (זה זלזול) מותר - להשתמש וגם כדי במקה של בעיות כספיות עם יש לי עבודה אבל אין לי כוח לעבוד כי אני יכול לעשות כישוף זה אסור אבל עם אין לי כסף ואני עובד\לא יכול לעבוד ויש לי בעיות כספיות אז מותר דוד

Jerald_Admonds

New member
בגלל זה

לכל אקט מאגי אתה צריך להוסיף לכוונה שלך את הרצון שזה לא יפגע באף אחד בתהליך של התממשות הרצון שלך

למעלה