אז....

MetalliKosta

New member
אז....

איך אתם התחלתם לשמוע מיידן? מתי היה השיר הראשון ששמעתם? מה הוא היה? מאיפה הכרתם אותם?

MetalliKosta

New member
ניסוח גרוע

מתי שמעתם את השיר הראשון שלכם של מיידן? איזה שיר זה היה?

היה זה יום גשום...

טוב זה היה איזה טיול שנתי... נראה לי של כיתה י או אוליי ט' הייתי באוטובוס משועמם והחלטתי לקחת לנדב (אנ די וי - פעם הוא היה כאן) את הווקמן ובמקרה היה שם איירון... אני חושב שהשיר הראשון ששמעתי היה the clairvoyant ומיד אחרי זה היה את Only The Good Die Young את קליירבוייט לא אהבתי כל כך בהתחלה... אבל אחרי ששמעתי את Only the good die young
לקחתי ממנו את הדיסק ^_^.

השיר הראשון ששמעתי של מיידן היה

"תהיה מהיר או שתמות" (נשמע דרק בעברית) , מהמשחק של קארמגדון II (אחלה משחק) וממש כל השירים שם היו של מיידן ולעט לעט התאהבתי בלהקה , משהו מצחיק שהייתי ילד קטן ראיתי פוסטר של מיידן ואמרתי לעצמי "איזה פסיכי יאהב מוזיקה כזאת" והיום אני הפסיכי הזה !!!
סיפור אמיתי !

Necrosis

New member
לפני שנה

זה היה The wicker man ראיתי את הקליפ והתמכרתי אח"כ לקחתי מידידה שלי את הדיסק Brave New world והשאר סיפור אהבה

Necrosis

New member
זה רץ איזה כמה חודשים טובים...

בערוץ Music Box (ערוץ 60 בלווין) כל פעם הייתי מחכה לקליפ הזה

Yuvallica

New member
caught somewhere in time

רק כשנכנסתי למטאל ורציתי לגלות להקות חדשות אז הסתכלתי באוסף הקלטות של אח שלי וראיתי שם את somewhere in time והחלטתי לשמוע כי תמיד התעניינתי בהם אז שמעתי את השיר הראשון ומאז מיידן הלהקה האהובה עלי...

MetalliKosta

New member
עונה לשאלה של עצמי

האמת שאצלי הסיפור מתחיל די מוקדם... איפשהו ב-92,אחי בן ה-16 מקבל קלטת של אלבום בשם "פיר אוף דה דארק" אני בערך בן 6 באותו הזמן. אחי מריץ את הקלטת שוב ושוב משם הכרתי את מיידן,אבל כמובן שעדיין לא שמעתי אותם באופן רציני. התחלתי לשמוע איירון מיידן לפני בול 3 שנים. הדיסק הראשון היה "נמבר אוף דה ביסט" שקנו לי מקורי ליום הולדת 14 שלי. זה היה שלב שרק "נכנסתי" למטאל והלהקות מטאל האחרות שהכרתי באותו הזמן היו מטאליקה,גאנז ושאר גלאם ישן.

HelloweeN

New member
שאלה מעולה!

זה היה סוף '96, או תחילת '97. הלכתי אז באותו זמן בפעם הראשונה לזמן אמיתי, שהיה מועדון הרוק היחיד באזור המרכז. הייתי פשוט בשוק מכל הפריקים והפאנקים שהיו שם, אבל ניחא. הקיצר, אני כזה יושב לי בצד ומקשיב לשירים, פתאום אני שומע שיר שמשמיעה ראשונה חשבתי ששמו "feed up the dog" משום מה, אח"כ חבר שלי אמר לי שזה פיר אוף דה דרעק של מיידן. אחרי שבוע הלכתי לחנות והזמנתי בהזמנה מיוחדת את הדיסק. זאת הייתה הפעם היחידה בחיי ששילמתי 84 שקל לדיסק מקורי. באותו יום שקיבלתי את הדיסק נסעתי עם ההורים שלי לפסטיבל אקוסטי של רוסים בכינרת (DUGOVKA), ופשוט לא יכולתי להפסיק לשמוע את השיר הזה. ומאז התמכרתי למיידן!

MetalSlider

New member
לא סגור על הזמן...

שיר או fear of the dark או run to the hills אני אדם סנילי

oranje

New member
נוסטלגיה...

בשנת 87 אם אני לא טועה יצא אוסף "רוק כבד" ישראלי, בתוכו היה את השיר two minutes to midnight. שמעתי את השיר הזה, וכשגיליתי שהוא לא יוצא לי מהראש, הלכתי לחנות שנקראה "הפנינג 2000" וקניתי את הקסטה הראשונה של מיידן שראיתי שם - killers. משם הסיפור התחיל.

Awaken

New member
לי יש את הסיפור הכי שולט....

זה היה בתקופה שהיה את השיר הזה teenage dirtbag של wheatus ונורא אהבתי ת'שיר והייתה להם שורה בשיר שהם שרים "listen to iron maiden with me...." או משהו כזה וזה היה לפני שנכנסתי לעולם המטאל ושאלתי את עצמי מי אלו האיירון מיידן האלו לעזאזל? הלכתי לחנות, שמעתי בחנות את הדיסק ברייב נו וורלד השיר הראשון ששמעתי היה הוויקר מן ופשוט התאהבתי.

HelloweeN

New member
זה חדש מאוד. תקח לדוגמא את BARLEVY

שיכול ללמד את שועלי המטאל הזקנים ביותר (כל הג'מאה של ישי,קובי פרחי ושות') מאיפה משתין הדג!

למעלה