אז

לונה..

New member
אז

יש פה איזה אחת שכותבת בפורום, לא יודעת אם אתם מכירים אותה. היא אחראית על עדכונים שבועיים, וטריוויות למיניהן. תתאמצו, אתם בטוח יודעים מי זו
בקיצור, המלעונה הקטנה הזו חוגגת יומולדת היום, מה היא שאומר שהיא בת 19 וחצי שעה (נכון לעכשיו 32 דקות). אז אני רוצה לאחל לנומי יום הולדת נפלא, הכי שמח והכי כיפי שיכול להיות. נומי, את בנאדם מקסים, ואני יודעת שתצליחי בכל דבר שתעשי אם רק תרצי, אז את זה אני לא אאחל. מה שאני כן מאחלת לך, זה שכל מה שתבקשי יתגשם. שתלכי אחרי החלומות שלך ותגשימי אותם. שתהיי מאושרת. שתמיד תאהבי, שיאהבו אותך, שתמיד תדעי חופש ושלווה, ושיהיה לך רק טוב. כי מגיע לך. אוהבת אותך מאוד.
מזל טוב מתוקה.

¥EleVatioN¥

New member
נננננווווווומממממממעעעעעעעעע../images/Emo24.gif

שיהיה לך יומולדת מקססססססססססססססים מלא
ות ו
ים שתזכי להיות שמחה ומאושרת כל החיים
והמון בריאות
והצלחה
בחיים! לוב יו המון המון המון המון!

סוזן50020

New member
נומיוששש!!מלכת העידכונים שכמותך!!

מאחלת לך ים של אושר ויצירתיות בלימודייך, ושתשיגי כל דבר שתחפצי בו המון מואהההה
ממני!!

dilan angel

New member
../images/Emo25.gifמזל טובבבב../images/Emo25.gif

מזל טובבבבבבבבב נומי
אושרררררררררררר בריאותתתת והצלחההההה
שכל מה שתבקשי יתגשם אמן.
ו

shmezz

New member
נומעעעעעעעע../images/Emo65.gif

למרות שנדרתי נדר שהיום זה יום ללא מחשב בשבילי אלא יום של התרגעות נטו זכרתי שלפני יומיים הגיעה לי עוגה לאיי סי והודיעה לי שעוד יומיים בדיוק נומע שלנו תהיה בת 20...
אז נומי יקירתי.....את רשמית החלפת קידומת....יש יגידו זקנה
...יש יגידו בוגרת
..(עכשיו נחשי במי אני מצדדת
) בכל אופן....
וכל האושר שבעולם...את במסלול הנכון להצלחה ולעשות מה שמעניין אותך בחיים (הלימודים) עכשיו נשאר רק לשפצ"א עוד כמה תחומים קטנים ואז תהיי יותר מושלמת ממושלמת
טוף...סטיתי קצת.... בכל אופן מומולדת שמח ויום קסום
אוהבת
רוני

pinoki

New member
יאאאא אמא

מה נומי יותר גדולה ממניייייייייייי נומיייייייייייי נשמה שלייייייייי מזל טוףףףףף
שיהיה לך היום ההולדת הכי מגניב בעולםםםם שתחייכי ותחייכי תמיד וכל יום... מלכת העידכונים +האופים
שלנו
הרבה בריאות, הרבה מזלללל והרבה הרבהה אהבה
חולה עליךךךךךךךךךךך
חני :)

תודה חמודים שלייייייי |מחבקת|

אני אוהבת אתכםםםםםםםם המוןןןןןןןןןןן סליחה אם אני קצת
בזמן האחרון פשוט אני קצת חולה והעדכון יגיע הפעם טיפהלה באיחור אוהבת המוןןןןן וחני אני לא גדולה ממך אני בת 19
מואההה לכולכם ושוב תודההההה

Mיקי_

New member
../images/Emo49.gif

ממממ אני הכי גדולה פה כמדומני... (אוטוטו 21) בינתיים המון המון המון הצלחה בלימודים יש לך עוד 101 שנים לנצל... וזה לא מעט תהני מהן!

Im The Sun

New member
מזל טוב נומע ../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

למעלה